Şimdi Ara

1320 BİRDEN KARINCALANDI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı alalı 4 gün oldu. İnternetten video izlerken birden ekran karıncalandı. Çanak antenden sinyal alamayan televizyon gibi oldu cihaz. O halde koşa koşa gittim aldığım yere. Adamlarda gördü fakat biz bir şey yapamıyoruz servise gidin dedi. Servis oturduğum şehirde mevcut ben değişim istiyorum ne yapabilirim. İçim rahat etmedi değiştirmeleri gerekir. 3,4 günlük cihazın arızası olmaz, olsa bile değişim yapmaları lazım. 14 gün icerisinde cihaz iade işlemleri sim kart bilmem ne takılı olduğundan dolayı direk yapamayız biz diye servise yönlendirdiler elim ayağım boşalıyor bana yardım edin cıldıracağım.

• Bilgisayar için olan Windows nasıl mavi ekran veriyorsa, Windows Phone'nun hata ekranıda böyle hocam. Sizin telefonun bataryası çıkmıyor sanırım. Batarya bittikten sonra açın düzeldiğini göreceksiniz. Aynısı Youtube'tan Lumia 820 ile video izlerken başıma gelmişti bataryayı çıkarıp taktık düzeldi.
  • Lumia 820 ile youtubede video izlerken banada oluyor. İlginç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CassiusClay54

Lumia 820 ile youtubede video izlerken banada oluyor. İlginç...

Bu işletim sisteminin bir hatası. Telefonların bir suçu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 13 Kasım 2014; 0:23:11 >
  • Teliniesoft reset at düzelir korkulucak bir durumun yok merak etme güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Teliniesoft reset at düzelir korkulucak bir durumun yok merak etme güle güle kullan.

Hocam sizi takip ediyorum. Windows Phone'u gayet iyi biliyor ve takip ediyorsunuz. Böyle bir şeyin olması anormal değil mi?

• Kullanman kullanıcısına yanıt
    Yahu yaş kaç elin ayağın neden boşalıyor ben mart ayından beri 1320 kullanıcısıyım bana defalarca oldu korkmayın ya şu telefonları çözmeye çalışın, hemen yok servise koşmalar, değiştirin demeler. Saçma... Reset atıver gelsin kendine, çok mühim bir şey değil uzun da sürmüyor, bazen kilit düğmesine bir kaç defa basınca da kendine geliyor olmadı yeniden başlatıver. Vesselam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: daredev

Yahu yaş kaç elin ayağın neden boşalıyor ben mart ayından beri 1320 kullanıcısıyım bana defalarca oldu korkmayın ya şu telefonları çözmeye çalışın, hemen yok servise koşmalar, değiştirin demeler. Saçma... Reset atıver gelsin kendine, çok mühim bir şey değil uzun da sürmüyor, bazen kilit düğmesine bir kaç defa basınca da kendine geliyor olmadı yeniden başlatıver. Vesselam

Kardeşim yaş 21. Öncellikle gir benim profile mesajlarıma bak, yaşadığım şansızlıkları gör. Hem ben buna para veriyorum ondan, şundan kısarak. Sen bu tip durumları elektroniktir şudur, budur sükûnetle karışılabilir fakat bu sakinliği kimseden beklememelisin. Ne bu tüplü televizyon mu ben her karıncalandığında açıp kapatacaksam, reset atacaksam ne anlayacağım bu işten?

• Bu tip sorunlar hemen her OSda olabilir elmada bile kırmızı ekran vermeler programdan atmalar var şuan sadece biraz ekran buyudu diye yaptıkları guncellemede bu ve pek çok sorun oldu robotu demiyorum bile.
    Bu tip sorunlar %90 yazılımdandır yuklediginiz bir uygulama sistemde kararsızlıga sonsuz donguye ram dolmasına vb bir cok soruna yol acabilir yada sistemin kendisinde öngörülemeyen bir kararsızlık sonucu çıkabilir hele beta yuklu paketiniz varsa.
    En pratik çözümü açık kapamak, pili çıkarmak vb şeylerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 13 Kasım 2014; 11:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Bu tip sorunlar hemen her OSda olabilir elmada bile kırmızı ekran vermeler programdan atmalar var şuan sadece biraz ekran buyudu diye yaptıkları guncellemede bu ve pek çok sorun oldu robotu demiyorum bile.
    Bu tip sorunlar %90 yazılımdandır yuklediginiz bir uygulama sistemde kararsızlıga sonsuz donguye ram dolmasına vb bir cok soruna yol acabilir yada sistemin kendisinde öngörülemeyen bir kararsızlık sonucu çıkabilir hele beta yuklu paketiniz varsa.
    En pratik çözümü açık kapamak, pili çıkarmak vb şeylerdir.

Sizi dinleyip beklemeye geçeyim o zaman ben hocam. Ya da cihazı sıfırlayıp yeniden cyan mı kurayım? Dünden sonra yaşamadım daha bu sorunu fakat korkum cihaz 5 günlük bir sorun varsa eğer herşey tazeyken çözmek isterim.

• Cyan kurulu değilse kur varsa bişey yapma pilinde bir haftaya oturur başta çok gider iyi cihazdır elindeki işine ve keyfine bak kocaman ekran kur torrentini indir filmini :) izle yada oyna oyununu . hide.me dende kayıt ol ücretsiz vpn kur ne zaman istersen her siteye girersin.
  • Bataryanın bitmesini beklemene gerek yok kilit tuşuna 6-7 saniye basılı tut sonra parmağını yukarıdan aşağı kaydır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.