Şimdi Ara

1300cc altı performanslı ve geniş oto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1300cc altında (vergisi az) performanslı ve ailecek kullanabileceğimiz hangi otomobili tavsiye edersiniz

yorumlarınızı bekliyorum.

• 1300 cc performans biraz zor ama daihatsu sirion vardı 1.3 102 hp belki o düşünülebilir , oda tabi ne kadar aile arabası olur orası meçhul...
  • Ne kadar tipsiz olsada 99 model Toyota Corolla 1.3 işiniz görür. Tabi 2. el düşünüyorsanız.
  • corsa dizel 90lık olanlar baya iyi vergide dediğin gibi düşükl 1250cc
  • civic 1.4 var belki o olabilir
  • En iyisi 95-2000 arası corolla. Yol tutuşuda iyidir. Konforluda sayılabilir ayrıca. Aile için ideal.
    Yalnız bütçenizi yazarsanız daha ayrıntılı cevaplar gelebilir
  • bencede corolla 1.3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • model ve meblağ belirtmemişsiniz.. Bu durumda muallak oldu ama size Yaris 1.3 önerebilirim.Bagaj kıt olmasına rağmen içi inanılmaz geniş ve seri bir araç
  • saksoy dostum hem düşük motor istemişsin,hem performanslı,hemde ailecek kullanacağımız demişsin.1300 cc altını,performanslısını bulursunda ailecek kullanılacak genişlikte biraz zor bulursun.eğer 1600 cc istersen bulabiliriz.istersen tekrar düşün ,bizde o arada arayalım.
  • Multijet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: saksoy

Arkadaşlar 1300cc altında (vergisi az) performanslı ve ailecek kullanabileceğimiz hangi otomobili tavsiye edersiniz

fiat linea...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

civic 1.4 var belki o olabilir

performans konusunda öne çıkabilecek bir araç değil ama ekonomik kullanım için iyi bir tercih olabilir
  • kesinlikle
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: saksoy

Arkadaşlar 1300cc altında (vergisi az) performanslı ve ailecek kullanabileceğimiz hangi otomobili tavsiye edersiniz

fiat linea...
  • corsa 1.0 düşünülebilir
  • yada 1.2 doblo performans bekleme ama aile için idael bi araç hemde vergisi düşük bide tüp taktırırsın tam olur
  • Grande Punto bagajı küçük ama içi oldukça geniştir.
  • Dostum Fiat albea yada bakabilirsin 1240 cc motor var bendede 16 v oldukça atik 85 bg çok az yakıyor vergiside diğer araçlara göre uygun
  • bizi 1300lere mahkum edenler utansın!!!!

ulan elin amarkalısı 8000 motora biniyor bee
  • Dostum 8000 motorluk arabaya binmekte bence fazla akıl kârı değil (en azından ülkemiz koşullarında)

- Daha çok benzin yakar.
    - Vergisi daha çok olur. (zaten aşırı vergi var)

Türkiye yollarında yarış yapılamayacağına göre en iyisi bence şu anki durumda 1.4 motor ve altı almak zaten 16v olunca araba seri oluyor fazlası lükse kaçar bu devirde...Bence Türkiye de en iyi kullanılabilecek araba Fiat albea ve onun sınıfıdır. şahsi düşüncem, sebeplerini sayıyorum;
    - Çok az benzin yakıyor neredeyse hiç yakmıyor hatta.
    - Altı yüksek Türkiye yolları mâlum.
    - Donanımı bi passat bi scenic bi laguna kadar tabikide iyi değil ama günümüz insanına yetiyor hatta artıyor bile.
    - Fiyatı oldukça uygun.
    - Vergisi çok az.
    - Fiat servisi Renault gibi oldukça yaygın her ilimizde servisi var.
    - Bagaj hacmi çok büyük (~515 litre) uzun yolda çok kolaylık sağlıyor.
    - Arabanın içi çok geniş buda konforu pozitif yönde etkiliyor.
    - Bende 1.2 16v dynamic Fiat Albea var ancak bence oldukça atik en azından ben fazla hızı sevmiyorum bana göre yeterliliğinden fazla atik.
    - Fiyatı ucuz ve ekonomik bir araç olduğu için 2. elide bir kaç gün uğraştan sonra satılabilir.

Bu maddeler dolayısıyla bence gayet güzel bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 20 Mayıs 2007; 0:00:24 >

• renault sümbül
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.