Şimdi Ara

1300 liraya iPhone 6 aldım sizce iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. El yurt dışı kaydı yapılmış, ekran değiştirilmiş 400 tl ye, her şeyi sorunsuz calışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakalemun090 -- 16 Mayıs 2016; 15:53:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• h.o
  • kardeşim teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısır kalma oranı %99

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeathhhone

kardeşim teşekkür ederim

rica ederim
  • PhysicsofRap kullanıcısına yanıt
    (Gerçek iPhone 6)

• Hayırlı olsun ben 6s aldım gecen ay 700 euro ya z3 compacttan geçtim ondan önce de 5s kullanıyordum hakikaten apple gerisi boş (yurtdışında yaşıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH-Strain -- 16 Mayıs 2016; 16:09:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 BIN TLYE SİZCE NE ALMALIYIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun olmaz diye düşünüyorum kız arkadaşlarımın elinde 300 kere ekran değişmiş iphone görünce sağlamdır o (cümle kurabilsem bide...)
    Sıkıntı olabilecek durumlar dan bir tanesi hafızası 16gb ise kötü bir de imei yi kontrol edin 3310 çıkmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Sorun olmaz diye düşünüyorum kız arkadaşlarımın elinde 300 kere ekran değişmiş iphone görünce sağlamdır o (cümle kurabilsem bide...)
    Sıkıntı olabilecek durumlar dan bir tanesi hafızası 16gb ise kötü bir de imei yi kontrol edin 3310 çıkmasın.

hocam 16 gb tam yeter bana, zaten fotoğraf ve müzik taşımayı sevmiyorum mackolik, sahibinden, clash of clans, arcade leğende bu 4 uygulama sadece zaten sürekli donanımhaberdeyim

• iyi almışsın. orjinal ekran ile değişmişse apple store tarafından sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

iyi almışsın. orjinal ekran ile değişmişse apple store tarafından sıkıntı olmaz.

teşekkür ederim kardeşim

• Böbrek gitti

• böbrekler duruyor konu devam ;))))

• geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS

geçmiş olsun

Neden hocam ?

• 2. el elektronik eşyalara bir tür virüs atıyorlar.Sana o telefonu satan da kötü niyetliyse telefonundaki her şey onun eline geçer.

• iyi almışın hocam bide yenilenmiş telefonlar oluyor ilk başta öyle aldın sandım
  • quote:

2. el elektronik eşyalara bir tür virüs atıyorlar.Sana o telefonu satan da kötü niyetliyse telefonundaki her şey onun eline geçer.

Bana telefonu satan kişi duvar kağıdını değiştirmesini bilmiyor önümü yapmak zaten sıradan bi kişiyim hiç kredi kartı bilgim yok ayrıca telefonu bana satan kişi duvar kağıdını değiştirmesini bilmiyor daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakalemun090 -- 16 Mayıs 2016; 16:39:44 >
  • quote:

2. el elektronik eşyalara bir tür virüs atıyorlar.Sana o telefonu satan da kötü niyetliyse telefonundaki her şey onun eline geçer.

Adam zaten MİT te çalışıyor bütün bilgileri telefonda çalınırsa ülke güvenliği riske girebilir.
  • 1400 verm sat bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.