Şimdi Ara

1300-1700 TL aralığında LED TV tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, sanırım bugün bir hata yaparak LG 42le4500 modelini Teknosa'da kampanyadan yararlanarak aldım. Televizyonu salı günü getirecekler, ancak şu başlığıhttp://forum.donanimhaber.com/m_44224163/tm.htm okuduktan sonra büyük bir hata yaptığımı anladım ve televizyonu değiştirmeye karar verdim.

Sizce 1300-1700 TL aralığında bu modele alternatif olarak ne alabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Orijinalden alıntı: efecot

Arkadaşlar merhaba, sanırım bugün bir hata yaparak LG 42le4500 modelini Teknosa'da kampanyadan yararlanarak aldım. Televizyonu salı günü getirecekler, ancak şu başlığıhttp://forum.donanimhaber.com/m_44224163/tm.htm okuduktan sonra büyük bir hata yaptığımı anladım ve televizyonu değiştirmeye karar verdim.

Sizce 1300-1700 TL aralığında bu modele alternatif olarak ne alabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

hocam tv yi geri ver paranı al.öncelikle bunu yap.iadeyi teknosa kutu açılmadıkça sorun yapmıyor.sonra bence biraz samsung un d serisini bekle.teknosanın reklamında 40d5000 in reklamı vardı ve 1999 idi.hem fullhd hemde 100 hz.deiğer özellikleride lg den çok üstün.tv henüz gelmemiş ama birkaç gün içinde gelir.fiyatı yüksek dersen ve beklerim dersen 40d650 yi düşün.hemen alayım drsen 40c650 yi almanı öneririm.plazma düşünürsen pany nin 42g20 yada yakında çıkacak yeni modeli 42g30 u düşün derim

• evt ahmet arkdaş haklı samsung d serisi piyasaya giriyor düşünmeden d serisi alabilirsin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.