< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 8 Ekim 2025; 17:11:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yarası olan gocunur. Nesnel nitelikli bir durum değerlendirmesini "devlet düşmanlığı" olarak yorumlamak her eleştiriyi hakaret olarak algılamaya delalettir. Asıl ruh kirliliği budur. Teşekkürler. |
|
Klavyenin arkasına geçince her türlü şeyi yapabilirim sanan çok ciddi bir kesim var. Çocukların kullandığı telefon bilgisayar her türlü internet ile bağlantılı cihazlara aile filtresi koruması takibi gibi bir şeyler yapılsa çokta iyi olur. |
|
|
bizde olsa ne için kullanılacagı belli hakaret davaları ama ön yüz çocuklar için geliştirdik |
|
Haha, ben de Dünyayı ele geçirmek için ortaklık teklif etmiştim, fiziksel ve mekanik işleri ben yapayım, sen de zeka gerektiren ve yazılımsal işleri yap dedim. Ama bunun iyi olmadığını, doğru olmadığını falan anlattı, sonra ben ikna oldum, tek başıma yapamam sonuçta ama değil mi... |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 10 Ekim 2025; 14:55:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben bu yazılımı promptlarla kandırıp kendim gibi yapmayı başaramadım mesela. Bazı şeylere sağlam önlemler koymuşlar. Nasihat falan ediyor. Bu da yazılımı cok zevksiz bir hale getiriyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Ekim 2025; 11:54:14 > |
|
|
|
Sebillerden su iciyor musun gercekten? Kesinlikle öyle bir sey yapmazdım |
|
Bir kez uyarmak yetmeli. Mesela kedi atıp yakalama konusunda sadece 1 kez uyarmıstım bir daha olmadı. Dinlemiyorsa problem var demektir zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Ekim 2025; 15:35:9 > |
|