Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (977. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.993
Cevap
71
Favori
3.007.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Gecenlerde baktım az aksesuarlı bi 380 di heralde 360 da olabilir yağ katıyolardı izmirde deposuna yukarılarda biyerde scanıa yağ yakmıyo gibi bişe okudum sanırım.

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
    ѕαℓтαηαт вιттι, кяαℓ ѕüяgüη∂є!...
  • Eti ve Ülkerin tadı her yere gidiyorsun...sıraya plakanı yazdırıyorsun sıran geldiğinde nerden sipariş varsa oraya gidiyorsun gezmek lazım bu işden tat almak için almadıktan sonra ne işim var bu işte

BİR SEVDAMIZ VAR ONUN İÇİN
    BURDAYIZ
  • Eticiler satıyo arabalarını işleriyle beraber.Kazansa satmazlar bence..

Orijinalden alıntı: Cargo3230C

Eticiler satıyo arabalarını işleriyle beraber.Kazansa satmazlar bence..

O kazanmadıklarından değil eti herkesin kaldırabiliceği bir iş değil gerçekten adamları zorluyorlar adam s.karım parasına diyip satıyor çünkü adamı jetçiden daha çok zorluyorlar ama basarları bile yok oda ayrı birde arabaları kendileri boşaltıyorlar oda var yaş ilerleyince kaldırılacak iş değil

BURDAYIZ
  • Anormal gelsede doğrusunu ondan öğrensek keşke.

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
  • Adamın adını unuttuk adı Anormal kaldı..

Orijinalden alıntı: SCN_Driver

Anormal gelsede doğrusunu ondan öğrensek keşke.

Haklısın ama benim bildiklerim bunlar işin içindekiler daha iyi bilir tabii ondan daha ii bildiğimi idda edemem sahi o nerde

BURDAYIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargo3230C

Adamın adını unuttuk adı Anormal kaldı..

İsmiyle hitap ettiğimi hic hatırlamıyorum.

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
  • Cümleten iyi pazarlar

Eticiler artik eskisi gibi para kazanamiyo simdi yas sinirlamasi var araba en az 3 yasinda olcak km de 1 tlmi 1.2 telemi öyle bir sey yani hesaba vurdugun zaman piyasadaki bir kamyonla ayni parayi kazaniyo tek kari is aramamasi cok yorucu bir is piyasada is bilen her zaman götürür atin saglam olcak her ise gelcek tek hat calisacan nakliyecileri iyi bilcen kazanirsin baska türlü corumlular gibi konyalilar gibi urfalilar gibi alti yok papuc gibi sürünürsün

EMIRDAG LI
  • Millet binmiş nakliyecinin üstüne deh babam deh

BURDAYIZ
  • Cümleten Selamınaleyküm.

Eray abi geçmiş olsun dikkat etmek lazım sıcak havalarda bol bol sıvı tüket abi.

@hakanturkmn Hocam Allah daha iyi araçlar nasip etsin Volvo nuzun satıldığına üzüldüm umarım daha iyilerini alırsınız.

Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim Allah hepinizi yardımcısı olsun.
    Edep erkan yol bizdedir
  • DOğru diyosun oğuz abi ne kazanıyolar acaba hep ucuz işlere onlar kosuyo şuan izmirde iş cok araba az karpuz sezonu bitene kadar böyle olcak karpuz yukluyosun 3 gun halde yatıyosun oda iş deil.
    Urfalılar öylede konyalılar kırpıyo parayı onlar fazla ucuz işe gitmiyo eskisi gibi manaşdan inip 3228 e biniyolar kazanmasalar nasıl olcak o iş.

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCN_Driver

DOğru diyosun oğuz abi ne kazanıyolar acaba hep ucuz işlere onlar kosuyo şuan izmirde iş cok araba az karpuz sezonu bitene kadar böyle olcak karpuz yukluyosun 3 gun halde yatıyosun oda iş deil.
    Urfalılar öylede konyalılar kırpıyo parayı onlar fazla ucuz işe gitmiyo eskisi gibi manaşdan inip 3228 e biniyolar kazanmasalar nasıl olcak o iş.

Bilmiyorum Ali nasil bindiklerini ama konyalilarin altlarinda hep iyi arabalar vardi zaten bizim Eskisehir piyasasini bunlar öldürdü biz eskisehir arabasi olrak eskisehre gitmiye cekiniyoz is yok piyasa ölü Izmir isleri suan iyi olur ödemisden karpuz patates basladi yarin harman olur pancardi su 3 ay piyasa is yaptin yapamadin bitin o degilde millet agliyo para kazanamiyoz diye milletin altindaki arabaya bakiyom hep modeli araba nasil oluyo bu is

EMIRDAG LI
  • Hakan abi var işte ona yazık değil mi 3 arabasından oldu neden mazot verilmeyen para çekilen çile alın terinin karşılığının çeyreği kadar alınan para yüzünden adam zaten 80 90 kuurş km de yakıyor 1 tl para veriyorlar

BURDAYIZ
  • Düşündüğün zaman işin icinden cıkılmıyor abi salla gitsin

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
  • Bi kaç resim...
    Cargoculara gelsin...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Ben Seni Unutmak İçin Sevmedimki Gülüm... İntercol fatih...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Bozdoğanlının sınırlarındayız taşı toprağı suyu her seyi para
    >>  13 YAŞINDA !

Kazım bilir...
    >>  13 YAŞINDA !

İzmir garaj...
    >>  13 YAŞINDA !

Menemen...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Egelim...
    >>  13 YAŞINDA !

Menemenlee... Gitceği yeri bilir
    >>  13 YAŞINDA !

BE ME CE . . .
    >>  13 YAŞINDA !

Şşşt...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCN_Driver -- 4 Temmuz 2010; 18:54:48 >

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Konu açılmışken aklıma geldi, ne zamandır söyleyeceğim, unutuyorum...

Geçen gün MEZİTLER'i inerken tahmin edin ne oldu ? Belki BMC'den bu kadarını beklemiyordunuz ya da beklemiyordum diyeyim...

Yolda giderken durup dururken arabanın kapısı açıldı !

Anasını satayım, hadi kapıya yaslanıp da yol gitsem neyse. Hadi kapıyı tam kapatmasam neyse...

Kapı kilidinden çıktı ve açıldı, ardından rüzgarın etkisiyle(70-80 arası gidiyorum) yarım kapandı. Ardından bir kenarda yavaşladım da iyice kapattım.

Bre dümbük, ben kapıya dayanmış olsaydım da, o sırada kapı açılsaydı; ben arabadan düşseydim ve kamyon kendi kendime gitseydi de bir ailenin sonunu getirseydi, bunda kim suçlu olurdu ? Yine ben suçlu olurdum.

Daha sonra bu olayı şoföre söyledim, "bende de bir kere sağ kapı açılmıştı" dedi. Al bir de buradan yak !

İnanın ilk kez bu kadar pişmanlık duyuyorum şu yerli araba mevzusundan. Bu zamana kadar kendini düzeltmeyen firma, bundan sonra mı düzeltecek ?

Cin ler seni ziyarette bulunmuşlar Üstadım :):) sana kış kış cinler parçasını armağan ediyorum Ankaralı namıktan.Tıklayınız.

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
  • Ali bu hafta sizin aracı gördüm belkahveyi sarıyordu boştu sanırım sabah saatleriydi,bu arada cümleten İyi Akşamlar...
  • Mıcır vardı 21 ton Volkan ama izmire doğru geliyo gorduysen boştur perşembe sabahı gormusundur buyuk ihtimal.
    Ben uyuyodum arkada sabah 6 gibi cıkmıstık yola.

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.