Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (975. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.993
Cevap
71
Favori
3.007.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • başım üstüne oğuz hele hayırlısıyla yollara çıkayım kovalarım bulgarları buluruz en güzelini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturkmn -- 4 Temmuz 2010; 4:43:26 >

Orijinalden alıntı: Gurbetci78

Evet abi sende haklisin fakat söyle bir düsündügün zaman axorda suan cok ideal yakit konusunda

bugün benim eski sirketen arkadasla konustum kahvede gecenlerde klimasi bozulmus axorun kücük kabin fotolarini koymusdum hatirlarsan benim eski kullandigim arac inanirmisn arkadasim yandim bittim diyo kücük kabin araba nasil basiyo nasil basiyo diyo yüksek kabin olsa o kadr basmaz dedim ben dafda genelde klima acmam carpiyo cami az acarim yetiyo yüksek kabin araba sonucta yani demek istedigim axor her yönüyle bmc den iyidir yinede sen bmc sevdandan vazgecmezsin cünkü asiksin

Hatırlıyorum, yol yapım şirketinin aracıydı.

Aslında 3228'in performansında sıkıntı olmasa onlar da iyi araba ama bana 827'nin rampadaki verdiği hükmü vereceğini sanmıyorum.
    Belki 827'de rampada çok iyi değil ama 3228'in rampa performansından yüksek en azından.
    Aynı şey frende de geçerli. Ben onu rampa aşağı PRO'daki gibi salamam ki.

PRO'nun içinde roketler, uçaklar kalkıyor yolda giderken ama en azından git dediğin zaman gidiyor, dur dediğin zaman duruyor.

Bunların dışında 3228 her bakımdan üstün 827'den.

Orijinalden alıntı: hakanturkmn

bir örnek te enjektörden oğuz axor un takım enjektörü işçilik dahil 800 tl dci premium en az 4500 normali 6000 tl hesap ortada

Öyledir abi sizler orayi bizden iyi biliyosunuz sonucta ben kendim orda olsam tir alirim hic ugrasmam kirkayakla ama bizimkiler tircilik yapmadiklari icin kirkayak daha uygun gecen biladere volvo gösterdim satilik 2003 model otomatik abi sen burda olsan hemen aliriz bunu dedi yapabilirsen bunu al dedim onlarda öbür biladeri bekliyolar o gelsin bir seylere karar vercez nasip olursa

EMIRDAG LI
  • Amooon, sabah ezanı okunuyor.

başım üstüne oğuz hele hayırlısıyla yollara çıkayım kovalarım bulgarları buluruz en güzelini

Insallah abi senden haber bekliyom ucuz güzel birsey olursa kacirma vabisin fotolarini en kisada zamanda yolla

EMIRDAG LI
  • Çok çekiştirdik bunu bu gece.

>>  13 YAŞINDA !

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Amooon, sabah ezanı okunuyor.

Hasret kaldik ezan sesine zamanimiz olurda cumaya gidersek anca orda duyabiliyoz kim cikardi bu gurbeti

Hakan abim sanada iyi geceler kendine iyi bak allaha emanet ol

EMIRDAG LI
  • quote:

ne kadar güzel bir akşam geçti ALLAH siz dostları eksik etmesin ben müsadenizle yatayım artık sağlıcakla kalın hayırlı sabahlar

Aynı şekilde HAKAN...
    Teşekkür ederim bu güzel muhabbete eşlik ettiğin için.

İyi sabahlar, iyi pazarlar...

EMIRDAG LI
  • Arkadaslar bana müsade ,Allaha emanet olun hersey gönlünüzce olsun.Tabaniniz düz bassin . . .
    Mevlam yoldaki arkadaslari korusun ve gözetsin , Görüsmek dilegi ile hoscave dostca kalin . . .

quote:

Hasret kaldik ezan sesine zamanimiz olurda cumaya gidersek anca orda duyabiliyoz kim cikardi bu gurbeti

Valla OĞUZ, gurbet ellerde ezan sesini Cuma günlerinde duyduğuna bile şükret bence.

Neyse abilerim yatalim sabahladik sizlere hayirli sabahlar iyi uykular tatli rüyalar

quote:

Orijinalden alıntı: candirli620

Arkadaslar bana müsade ,Allaha emanet olun hersey gönlünüzce olsun.Tabaniniz düz bassin . . .
    Mevlam yoldaki arkadaslari korusun ve gözetsin , Görüsmek dilegi ile hoscave dostca kalin . . .

Madem herkes fişekliyor, ben de yalnız başıma burada kalmayacağıma göre ben de fişekleyeyim.

Zaten hava da aydınlanmaya başladı yavaş yavaş...

HAZİM usta, iyi dileklerin için teşekkürler.

Herkese iyi sabahlar diliyorum, tekrar görüşmek üzere...

quote:

quote:

Valla OĞUZ, gurbet ellerde ezan sesini Cuma günlerinde duyduğuna bile şükret bence.

Sükrediyorum abi o yüzden burda cocuklari yetisdirmek istemiyom en kisa zamanda allah nasip ederse dönmeyi düsünüyom

Hazim abi sanada iyi geceler ben de cikacam hanim hmurdanim duruyo laptopun sesine

EMIRDAG LI
  • Sözde 1 saat önce çıkacaktım ama bir türlü bırakamadım PC'yi.
    Ama güneşin doğuşunu seyretmek ayrı bir keyifti...

Saat 6 olmuş, şimdi güzelce bir uyku çekebilirim !

Dün akşam bayağı keyifli muhabbetler dönmüş burda.Hakan abi bu arada yeni araban hayırlı olsun..

Gece mesaisinden sonra şimdi herkes uyuyordur..
  • Günaydın forumun güzel insanları dün gece buralarda değildim biraz sıkıntılı bir işim vardı birde sınav vs geçti dün gece çok tatlı sohbet geçmiş buralarda okurken çok zevk aldım ellerinize sağlık.....

BİR SEVDAMIZ VAR ONUN İÇİN
    BURDAYIZ
  • quote:

Konu açılmışken aklıma geldi, ne zamandır söyleyeceğim, unutuyorum...

Geçen gün MEZİTLER'i inerken tahmin edin ne oldu ? Belki BMC'den bu kadarını beklemiyordunuz ya da beklemiyordum diyeyim...

Yolda giderken durup dururken arabanın kapısı açıldı !

Anasını satayım, hadi kapıya yaslanıp da yol gitsem neyse. Hadi kapıyı tam kapatmasam neyse...

Kapı kilidinden çıktı ve açıldı, ardından rüzgarın etkisiyle(70-80 arası gidiyorum) yarım kapandı. Ardından bir kenarda yavaşladım da iyice kapattım.

Bre dümbük, ben kapıya dayanmış olsaydım da, o sırada kapı açılsaydı; ben arabadan düşseydim ve kamyon kendi kendime gitseydi de bir ailenin sonunu getirseydi, bunda kim suçlu olurdu ? Yine ben suçlu olurdum.

Daha sonra bu olayı şoföre söyledim, "bende de bir kere sağ kapı açılmıştı" dedi. Al bir de buradan yak !

İnanın ilk kez bu kadar pişmanlık duyuyorum şu yerli araba mevzusundan. Bu zamana kadar kendini düzeltmeyen firma, bundan sonra mı düzeltecek ?

Prof oğlan dedik uğruna elin salatalığıyla birbirimize girdik yaptığına bak hiç bir arabayamı güvenemiycez abi

BURDAYIZ
  • Cargo'cu konuşuyorsa boş konuşmuyor..

Orijinalden alıntı: Cargo3230C

Cargo'cu konuşuyorsa boş konuşmuyor..

Benim bir önceki sayfadaki yazdığımı okursan cargoyla bmcye aşık olduğumu anlarsın zaten şeytan diyor al cargo 1838t yi 1142 prof motorunu at sat millete

BURDAYIZ
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.