Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (976. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.993
Cevap
71
Favori
3.007.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Valla ne yalan söyleyim benimde 1142'nin motorunu yeni kabin Pro'nun 2+2 kırkayağına atıp jete kalkmak gibi bir fantezim vardı bi aralar..
  • Bana ve babama dil uzatan BerDerFer nickli m.l adaletin işlemesi sonucu sonsuz gün uzaklaştırılmış sağolun dh yönetimi gereksiz insanları geçde olsa yolluyorsunuz...Eray Abi senin o adam noldu ceza puanı almışmı yada bir işlem varmı

BİR SEVDAMIZ VAR ONUN İÇİN
    BURDAYIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargo3230C

Valla ne yalan söyleyim benimde 1142'nin motorunu yeni kabin Pro'nun 2+2 kırkayağına atıp jete kalkmak gibi bir fantezim vardı bi aralar..

Paşam 940 a sanmıyorum ki taksi bile yetişsin o tam bir canavardır hiç yolda görmedim ama it gibi gittiğine eminim birde 1142 motoru atarsan ona yolda arabayla yetişilmez

BURDAYIZ
  • Ford cargo önce ve sonra kendimi yavaş yavaş geliştiriyoum 940'ın beygir gibi gittiğine eminim. şu resimde bakınca sol çamurluğu bi türlü ayarlayamadım bu arada procanala laf yok

>>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 4 Temmuz 2010; 12:11:23 >

Orijinalden alıntı: mustafaemir

Ford cargo önce ve sonra kendimi yavaş yavaş geliştiriyoum 940'ın beygir gibi gittiğine eminim. şu resimde bakınca sol çamurluğu bi türlü ayarlayamadım bu arada procanala laf yok

>>  13 YAŞINDA !

2621 olmuş 2520 kardeş yaptığın oynamalar sonucunda görülüyor ki cargonun bu serisinde hala iş varki bence cargonun en sağlam arabları gerisi yalan

BURDAYIZ
  • Hayırlı pazarlar DHHKcu insanları :)
    Eray abi geçmiş olsun, sıcaklara dikkat et.. Pro şaka yapmış sana herhalde kapısını açarak, geçen günkü efes şişelerinen rahatsız olmuş olmasın Dikkat et abi sen yinede, şakası olmaz

Hakan abi aracın hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza vermesin, bol kazançlar versin. Fotograflarını bekliyoruz.

Gece güzel sohbet olmuş(du) bir kısmını gördüm ama yorgunluktan uykuya yenik düştüm ama dikkatli gözlerden kaçamamışız

quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: hakanturkmn

tribe girdim bulamazsam dert olur bu şimdi bana

Ben de ondan diyorum ya zaten sana.

Gece gece sadece sen ve ben kaldık, farkındasın değil mi ? DİNÇER de bizi izliyor.

• Brezilya Cargo'larına benzemiş.Eline sağlık.

Sıcaklardan fenalaşmışık, ateşimiz 38 derece olmuş.
    Yediklerimi çıkarıyordum, canım birşey istemiyordu...
    Bu akşam kendimi acile zor attım, iki serum ve bir aşı yedik.

Doktorun önemli tavsiyesi; "sıcaklarda durma".. Ee bu işte nasıl sıcakta durmayacaksın ? Kamyonun tepesine çıkıp da, kim babaları çıkartacak, kim çadırı çekecek...

Kendimize dikkat edeceğiz, yapacak yok...

Abi geçmiş olsun herşey bir yana sağlık çok önemli dikkat et profun sol camına perde yaptır güneş vurunca çek bu yüzden oluyor birde şapkasız çıkma dışarı abi dışardada al soğuk pet şişe suyu ensene dök başını yıka yolda yoksa aynen ateş fırlıyor çok geçmiş olsun abi kendine dikkat et

BURDAYIZ
  • iyi pazarlar arkadaşlar gününüz güzel geçsin dilerim

sarp akşam yokluğun farkediliyordu alıştık sana iyice

veee ERAY dostum lastiği buldum
    >>  13 YAŞINDA !

o
    >>  13 YAŞINDA !

PİRELLİ TR 01

TAHA .DİNÇER iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim dostlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturkmn -- 4 Temmuz 2010; 12:39:07 >

Orijinalden alıntı: Cargo3230C

Brezilya Cargo'larına benzemiş.Eline sağlık.

Onlarda 1831 mi ne kullanıyor ya ulen oda çekmiyodur adamlar sövüyordur tabii ordaki adamda KOÇ gibiyse

Eyvallah Hakan Abi böle mutlu ediyorsun beni ben sana karşılık veremiyorum olmuyor

Lastiğide azmedip bulmuşsun abi Maşallah sendeki azime şaştım vallaha

BURDAYIZ
  • Dün gece biraz sıkıntılıydık dağıtmaya gittim abi saat 1 30 sularında bi girdim baktım foruma sohbe dönüyordu fakat kafamı kaldırcak halim olmadığından hiç sohbetinizi bozmadan yatağa girdim

BURDAYIZ
  • Hakan abi bir Volkan dan sonra bir vabisimiz daha oldu hadi bakalım 112 nin fotolarını merkala bekliyorum çikişi filan iyi mi abi

BURDAYIZ
  • quote:

ama dikkatli gözlerden kaçamamışız

bu konuda ERAY ın üzerine kimseyi tanımam başka başlıklarda bile biri yalan veya ters bişey yazsa onu görür gider cevabı sokar ceza puanı nı da alır gelir adam kitabı tam ortasından okuyor bu konuda çok takdir ediyorum

quote:

Hakan abi bir Volkan dan sonra bir vabisimiz daha oldu hadi bakalım 112 nin fotolarını merkala bekliyorum çikişi filan iyi mi abi

çekiş mi onu volvo y la beraber sattık be sarp ım bu daha çok suyun aktığı gibi nazlana nazlana dinlene dinlene resimlerini görünce hak verirsin zorlamaya korkarım ben onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturkmn -- 4 Temmuz 2010; 12:51:53 >

quote:

Hakan abi bir Volkan dan sonra bir vabisimiz daha oldu hadi bakalım 112 nin fotolarını merkala bekliyorum çikişi filan iyi mi abi

çekiş mi onu volvo y la beraber sattık be sarp ım bu daha çok suyun aktığı gibi nazlana nazlana dinlene dinlene resimlerini görünce hak verirsin zorlamaya korkarım ben onu

Abi olsun bea yeterki ekmek yedirsin sen mutluysan fiatlada yapılır bu iş sen dert etme abi böle şeyleri 2 kuruş az olsun senin olsun...Senin gibi azimli adama yolmu dayanır arabamı dayanır sen 2010 actros u çekersin altına eminim yakında

BURDAYIZ
  • şimdi biraz çıkıp dolaşayım gene görüşürüz inş size iyi sohbetler

şimdi biraz çıkıp dolaşayım gene görüşürüz inş size iyi sohbetler

Eyvallah abi gez dolaş pazar günü bile çalışan şu kardeşiniz napıcak acaba

BURDAYIZ
  • quote:

Artık eski kazançlar geride kaldı.
    Lojistik şirketleri bireysel kamyoncuyu bitirdi.
    Artık şirketleşme zamanı.

Kendini bir firmanın bünyesine sokarsan işin kebap olur. Sokmazsan da tır parklarında "Oraya kaç yazıyorlar ?", "+KDV mi ?" diye diye gezinir durursun.
    Bir de artık şu olay var; adam nakliye parası yerine sana mazot fişi veriyor.

Bereket işler durgun değil, arabalar yatmıyor da sürümden kazanılıyor.

Bu ortamda altına 0 km 3240 ve türevlerini çeken adamları da anlamakta zorluk çekiyorum. Aylık kazandığın 5-6,000 lirayla(ki işini takip edersen bu parayı görürsün) 190-195,000 TL'lik aracın borcunu nasıl ödüyorsun arkadaş ? Mal sahibi olmak için gece gündüz yollarda olacaksın ve arabanın borcunu bitireceksin... Kendine işkenceden başka birşey değil.

Abi işi bilen adam her türlü gule oynaya 5 6 binlira kazanır piyasa bilecek yanlız 3 e 5 e kontak basmıcak.

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
    ѕαℓтαηαт вιттι, кяαℓ ѕüяgüη∂є!...
  • Hoşgeldin SCN haklı gibi duruyorsun aslında bizim ordan mal götürmek için gelenlere bakıyorum ben bazısı paşa gibi benden iyi giyimli bazısı dökülüyor kendinden geçmiş parasızlıktan kazanan kazanıyor...Eray abinin dediği doğru aslında bir şirket için çalışırsanız ki en kaymaklısı eti ve ülkerdir çalıştığınız zaman paranızı kazanırsınız

BURDAYIZ
  • 8.20 bi kasa piyasaya calısacan işin tadı öyle cıkar diğer turlude parası olsa tadı olmaz ÖRN: Eray abi.

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
    ѕαℓтαηαт вιттι, кяαℓ ѕüяgüη∂є!...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.