Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (979. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.993
Cevap
71
Favori
3.007.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: SCN_Driver

Sanada gunaydın abi.

/>

Yok Mustafa kabin yüksekliği 463 ler filan bunun kabini aynı belki f2000 olduğu için farklıdır öğrenmek lazım onu...Ama açıklaman için sağol istek üzerine üretildiğini bilmiyordum bak

Abi şu smyle ına hastasyım günaydın sabah sabah gözümüzü gönlümüzü açıcaz ama şu yeşil surat izin vermiyor

BİR SEVDAMIZ VAR ONUN İÇİN
    BURDAYIZ
  • Cümleten iyi aksamlar

Eray abi yaz günüdür götür soguk soguk tuborglari afiyet olsun

Ali Hi-ex ci genc kaptan bizim merco yarin aydinda varmi sizin oralarda tanidiginiz nakliyeci veyahutda sizin oralardan eskisehre dogru bir seyler ayarlada yatmasinlar bosa

Bu arada fotolar kiyakmis uzun bir aradan sonra ellerine saglik

EMIRDAG LI
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Sanada gunaydın abi.

/>

Kiyakmis nerden buluyon böyle seyleri bilmiyom

EMIRDAG LI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetci78

Cümleten iyi aksamlar

Eray abi yaz günüdür götür soguk soguk tuborglari afiyet olsun

Ali Hi-ex ci genc kaptan bizim merco yarin aydinda varmi sizin oralarda tanidiginiz nakliyeci veyahutda sizin oralardan eskisehre dogru bir seyler ayarlada yatmasinlar bosa

Bu arada fotolar kiyakmis uzun bir aradan sonra ellerine saglik

Abi gectimiz cuma acil bi iş cıktı kutahyaya parasıda kötu deildi kasa uymadı bizim o tarafa iş cıkarsa yabancı arabalardan baskası gitmiyo saten belli olmaz yarın garaj dolu ama her an bişiler cıkabilir aydında izmir fln bulursa kapsın hemen oda olmadı şansına guveniyosa gelsin nazilliye nasip bu işler numarasını ver sen bana msnden ben arayım yarın iş olursa izmir vardı bugun 230t kdv izmir gıda carsısına 10 tekerlik eger bugun gitmediyse yarın haber veririm ben. Ama pek sanmıyom cıkacagını o tarafa.

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
    ѕαℓтαηαт вιттι, кяαℓ ѕüяgüη∂є!...
  • Oy anam oy, saat 03.30 olmuş; biz anca eve giriyoruz... O da sağlam kafayla değil.

Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.

Birileri olsaydı muhabbet çevirirdik ama kimseler yok, bana yol görünüyor.

İyi geceler !

>>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 6 Temmuz 2010; 4:31:39 >

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
    ѕαℓтαηαт вιттι, кяαℓ ѕüяgüη∂є!...
  • Abi afiyet olsun vallaha sağlam içiosunda arada bir bırakta bünye dinlensin Günaydın forum ve içindeki güzel insanlar

BURDAYIZ
  • Cümleten Selamunaleyküm arkadaşlar,
    Maaşallah iyi muhabbet dönmüş bikaç günün içinde
    bende Ankaradaydım 2 gün, dünde kamyonun yanındaydım kısa mesafe biraz yolculuğumuz oldu inanın sıkıntıdan patladım bugünde hiç gitmedim heralde bi kaçgünde gitmem 1 hafta önce bugünleri iple çekiyordum şimdide içimden gelmiyor kamyondan bu kadar usanacağımı tahmin bile edemezdim bi Mersin yapsam açılırmıyım aceba

Eray abi geçmiş olsun, Mezitler mevzusuna ne güldüm öyle kapı açılma işi 124 Kuş serilerinde (hacı murat) var biliyordum ama Bmc'ninde gerçi kuş serilerinden farkı yok

quote:

Orijinalden alıntı: CoMeyon_hastası

Muhammed 2114 den sonra ne aldınız yav 2520 şahin bakışlıyımı

1994 ün son aylaında 2114 ü almış babam 13 ay kadar onu kullanmış,
    1996 yılındada 1993 Cargo almış 2520 yaklaşık 9 yıl kadar 93 cargoyu kullandı,
    2005 yılının ilk aylarındada 2520 99 modeli aldık (Etiden çıkma)
    2008 nisanın 4 ündede 3230 u aldık halen devam...

quote:

Bizdede var 2114 Muhammed onunda mecali kalmadı 1 aya kadar satılacak onun sırtına atıtğımız kırıkayakların basarı oda ayrı tabii ancak çalıştığı mesafe 5 6 km gidip geliyor raf işinde olduğumuz için sac çekiyor birde profil çekiyor raf ayakları için fakat ben bu kadar dağılıpta bu kadar ısrarla çalışan bir araba daha görmedim hala çalışıyor her ne kadar artık babamın bakımlarına ve kullananın sakinliğine rağmen motoru artık bitmiş kasası parçalanmak üzere olsada çok iyi bir arabadır severim 2114 ü eğer ben fabrikanın yolunu tutmadan satılmazsa bi kaç foto çekerim

2114 ler babamın anlattığına göre döneminde Kırkayak diye tabir edilirmiş zira fordun ilk onteker kamyonlarıydı,
    fakat yola düştüğü zaman çok hantalmış D1210 daki gibi performans yokmuş, frenleride ona keza zaten babam 2114 ün frenleri yüzünden ölümden dönmüştü ama yinede kendimizin yani babamın ilk kamyonu olduğu için bizde ayrı bi yeri var

Ooo muhabbet iyiymiş anlaşılan

10 numaraydı.

BMC'nin İNGİLTERE sitesinde PRO 938'in sayfasının altında PRO 625'in kataloğu var.
    Ne diyeyim...

http://www.bmcplc.com/pdf/trucks/26%2032%20tonne%20chassis%20cabs/BMCPRO%20938%20-(E4).pdf

Abi afiyet olsun vallaha sağlam içiosunda arada bir bırakta bünye dinlensin Günaydın forum ve içindeki güzel insanlar

Alışkın bu bünye.
  • Hoşgeldin Muhammed Ankaraya gelirde insan haber vermez mi yav bir kahvemiizi içerdin şeyda nın 2 fotosunu çekerdim neyse bir dahakine inşallah bizim 2114 10 teker değil arka teker tek 18 liklere yaptıkları gibi neden bilmiyorum fakat öle yolda dedğin gibi bizim şoför arada bir deh aslanım deh koçum hadi filan dediğini hatırlıyorum ben kendimi bildim bileli bizde 2114 fakat artık çok yaşlandı tonajı fazla olduğundan kısa mesafede olsa yoruldu araba artık

2520 ler çok farklı arablar en eski kasalar yav

BURDAYIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed Erol
    Eray abi geçmiş olsun, Mezitler mevzusuna ne güldüm öyle kapı açılma işi 124 Kuş serilerinde (hacı murat) var biliyordum ama Bmc'ninde gerçi kuş serilerinden farkı yok

Eyvallah MUHAMMED...

Zaten MEZİTLER'de yola dalmışım, 7. viteste tın tın tın iniyorum. Birden kapı açıldı, ardından kapandı.
    Ne olduğunu zaten anlayamadım.
    Onun şokuyla BMC'yi güzelce kalayladım ama neye yarar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed Erol

Eyvallah MUHAMMED...

Zaten MEZİTLER'de yola dalmışım, 7. viteste tın tın tın iniyorum. Birden kapı açıldı, ardından kapandı.
    Ne olduğunu zaten anlayamadım.
    Onun şokuyla BMC'yi güzelce kalayladım ama neye yarar ?

Sarp ustam inan aklıma geldin fakat sınav için gitmiştim, Cuma günü akşam saatlerinde Cumartesi sınavdan sonrada Ulus'ta amcaoğlunun dükkanda felan yoğundum hatta fotoğraf makinasına baktıracak vaktim bile olmadı artık Ağustosta görüşürüz amcaoğlu askere gidecek onun için tekrar Ankara'ya gideceğim o zaman haberleşiriz

az önce hafıza kartına el attım bunlar çıktı
    1) ''Güzele Güzel Demem Benim Olmadıkça !!!''
    >>  13 YAŞINDA !

2)
    >>  13 YAŞINDA !

3)
    >>  13 YAŞINDA !

4)
    >>  13 YAŞINDA !

Üniversite sınavından önce son deneme haftasında dersanenin en üst katından bi kaç tane Kaman fotoğrafı,
    Dersane, Kaman'ın kenar mahallesinde olduğu için kenar mahallelerin fotoğrafları mevcut
    5)Kırşehir Yolu yani Prens Mikasa Caddesi
    >>  13 YAŞINDA !

6)
    >>  13 YAŞINDA !

7)
    >>  13 YAŞINDA !

8)Ufak bir yakınlaştırmayla Kaman Merkez Carşı Camii
    >>  13 YAŞINDA !

9)sınavdan bir gün önce 3230 un yanına uğramak lazım
    Kaman TMO,
    >>  13 YAŞINDA !

10)Azami 40 tonla çıksak olmaz mı ?
    yıllar önce Fordlar, 520 manlar için yapılan lif çok ufak çok
    >>  13 YAŞINDA !

11)yükümüzü boşalttık babamın haftalık su radyoter temizliklerinden birisi,
    memlekette toz toprak bırakmamış hepsini çekmiş
    >>  13 YAŞINDA !

12)Neşet amca telefon açtı hararet yaptırmış eco ya oda rampada kalmış termostatları felan değiştirtiyor
    >>  13 YAŞINDA !

13)yaklaşık 1 hafta öncede 500 000 km deki bu Eco Bey de motordan arıza açmış aracı aldığı adamlar biodizel ve galyaktan başka yakıt koymamalarının cezasını Neşet amca çekiyor
    arızalanan parçaları değiştirilmesi motorun komple bakımı vs. 3 000 lira tutmuş, bütün motor parçalarını değiştirtseymiş yaklaşık 6 000 liraya maal olacakmış
    >>  13 YAŞINDA !

14)60 kmlik bi seferden sonra 3230 uykuya çekildi
    >>  13 YAŞINDA !

3 Temmuz Ankara,
    15)Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi,
    işimin acele olduğundan sadece fotoğraf çekine bildim gelecek aya İnşallah TBMM yi gezeceğim,
    >>  13 YAŞINDA !

16) Yıl 1924 Kırşehir mebusu Yılmaz oğlu Muhammed Erol (Ulaştırma bakanı)
    >>  13 YAŞINDA !

4 Temmuz,
    17)Anaam oda ney komşumun Merso dolmuşta olduğum için komuşumla görüşemedik,
    >>  13 YAŞINDA !

18)
    >>  13 YAŞINDA !

19)Ulus,
    >>  13 YAŞINDA !

20)Aşti
    >>  13 YAŞINDA !

dünden 2 fotoğraf
    21)hemşehirmin 1 ay önce aldığı Scanıa, Scanıayla beraber 480 TGA, 321 MAN, 1835 Cargo ve 3235 i var Allah daha çok versin
    >>  13 YAŞINDA !

22)3230 cuğuma dün akşam arpa yükleniyor,
    >>  13 YAŞINDA !

3230 a kaç ton atıyonuz siz yav araba hep yerlerde

BURDAYIZ
  • Aştiye bile gitmişsin be paşam benim okul aştiye 15 dk okul açıkken hergün önünden geçiyorum vallaha

BURDAYIZ
  • http://www.turkcadcam.net/rapor/ASKAM-Fargo-Hi-Ex/index3.html
    http://www.turkcadcam.net/haber/2005/11.html

Okuyun askam'ın özellikle de hi-ex'in gelişimiyle ilgili bilgiler var.
    3.sayfada hi ex prototipi var resim tam çıkmamış ama ilginç bir model olacakmış ,eğer üretrilseymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkancanikli -- 6 Temmuz 2010; 19:45:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScaniaR420

http://www.turkcadcam.net/rapor/ASKAM-Fargo-Hi-Ex/index3.html
    www.turkcadcam.net
    TurkCADCAM.net > Yeni ürün tasarım, geliştirme, CAD/CAM/CAE, CNC, kalıp ve imalat teknolojileri
    http://www.turkcadcam.net/haber/2005/11.html

Okuyun askam'ın özellikle de hi-ex'in gelişimiyle ilgili bilgiler var.
    3.sayfada hi ex prototipi var resim tam çıkmamış ama ilginç bir model olacakmış ,eğer üretrilseymiş...

Severim böyle şeyleri okumayı.

1. sayfadan başlayalım bakalım okumaya...

Bu arada nerelerdesin böyle ? MSN'de falan yoksun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 6 Temmuz 2010; 20:09:43 >

Motorlu araçlar bölümünde, Popüler konu kısmında 8. sıraya kadar düşmüşük, şaka gibi !

http://forum.donanimhaber.com/trendsbyforum.asp?forumid=6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 6 Temmuz 2010; 23:09:30 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.