Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (973. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.994
Cevap
71
Favori
3.015.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • tribe girdim bulamazsam dert olur bu şimdi bana

Orijinalden alıntı: hakanturkmn

tribe girdim bulamazsam dert olur bu şimdi bana

Ben de ondan diyorum ya zaten sana.

Gece gece sadece sen ve ben kaldık, farkındasın değil mi ? DİNÇER de bizi izliyor.

lassa nın e 5500 modeli en çok ona benziyor

Yok yahu, o değil.
    Dişlerden belli zaten.

Amaaan, boşver.. Bize mi kaldı BMC'nin ne marka lastik taktığı ? Gece gece kendini yormaya değmez.

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

doktorumdan haber varmı tatilemi gitti acaba BAYRAKLI YA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturkmn -- 4 Temmuz 2010; 3:36:03 >
    gelip burdaki kamyonlari görünce hemen dedim ki biz anasini satayim kamyona degilde at arabasina binmisiz.Konfor var, estedik var,güc var,
    bizde bunlarin olmasi icin daha cok 10 yillar gecmesi ve yerli rakip olmasi lazim.Ama bu kapitalist rejimde piyasaya nasil bir rakip girer bilinmez
    ama olmasi gereken yok .Bizim Kamyoncumuzun elin gavurunda neyi eksik acepbize bu eziyeti neden yapiyorlar binimez.

doğru söylüyorsun tutulmaya gerek yok lastiğe

doktorumdan haber varmı tatilemi gitti acaba BAYRAKLI YA

Valla ses seda yok. Ben de merak ediyorum nerelere gitti diye.

Dediğin gibi tatile çıkmış olabilir ama öyle birşey olsa bize haber verirdi diye düşünüyorum.

Kendi başlığına bir göz atayım, belki oralarda birşeyler yazmıştır.

Ama oraya da en son 7 HAZİRAN'a mesaj atmış, ondan sonra birşey yazmamış.

Merak ettim cidden. Neti falan mı kapattırdı ki ?

http://forum.donanimhaber.com/m_30843826/mpage_42/key_/tm.htm#msglink_40305666
    AHIRETTE iMAN
  • sağolun çok şükür iyiyiz akşamları dostları görünce daha da iyi oluyoruz

Orijinalden alıntı: candirli620

Hayirli geceler Arkadaslar.
    Masallah iyi giyorsunuz iki gün giremedik epey yol almissiniz.
    Eray ustam BMC hakkinda yazdiklarin ve benim deneyimlerim ( 6 sene BMC ) kullanmis biri olarak her noktana vürgülüne katiliyorum .Buraya
    gelip burdaki kamyonlari görünce hemen dedim ki biz anasini satayim kamyona degilde at arabasina binmisiz.Konfor var, estedik var,güc var,
    bizde bunlarin olmasi icin daha cok 10 yillar gecmesi ve yerli rakip olmasi lazim.Ama bu kapitalist rejimde piyasaya nasil bir rakip girer bilinmez
    ama olmasi gereken yok .Bizim Kamyoncumuzun elin gavurunda neyi eksik acepbize bu eziyeti neden yapiyorlar binimez.

HAZİM Usta, hoşgeldin...

Kışın başlık öksüz kalmıştı, şimdi onun acısını çıkartıyoruz.
    15 dk kadar önce üst tarafta ismini gördüm, sanırım anca mesajları okuyup, cevap yazabildin.

Valla yerli üreticilerden ziyade, AVRUPA'yı yakalayabilmemiz için iş hükümette bitiyor. Yani navlunlar yükselsin, mazot düşsün, ÖTV düşsün; TÜRK kamyoncusu/tırcısı altına VABIS'i de, ACTROS'u da, FH'yi de çeker...

Geçen akşam arabayı garaja bırakırken madeni yağ dükkanının karşısında, dörtlüleri yakmış MAN TGA 410 duruyordu. Adama baktım, teneke teneke depoya yağ doldurmaya uğraşıyor. Kendi kendime "Ne hale soktunuz be şerefsizler kamyoncuyu" dedim...
    Düşün, adam TGA gibi bir araca yağ koyuyor, bunun ötesi var mı ?

İSTANBUL'da tanıştığım birisiyle muhabbet ettik; adam VABİS yağ yakamıyor diye onu satmış, 0 km AXOR almış. 0 km arabaya yağ koyuyor.

Vaziyet kötü... Şirket araçları da olmasa, istasyona girip de mazot alan kamyon sayısı sınırlı.

Orijinalden alıntı: Gurbetci78

quote:

Cümleten seleymunaleyküm dh has kamyoncular grubu

quote:

Hazim abi izin yaklasiyo senin herhalde benim daha 2 ay var nasil gececek bilmiyom hele birde
    su sicaklar canimizi okuyo 9 yildir burdayim böyle bir sicak görmedim bu aralar otobanlar izincilerle dolu derin
    bir ah cekiyorum simdi izne gitmek vardi diyom ama hayirlisi bizde 2 ay sonra gideriz görüsemetsek sana hayirli yolculuklar

Oguz gardasim , benim izine suan itibariyle 24 gün kaldi Allahim insallah zarar ziyan vermezde gider geliriz.
    Valla izini dört gözle bekliyoruz tüm Gurbetci Kardeslerimiz gibi. Mevlam izincilere ve tüm söfer cemiyetine kaza bela vermesin.

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=41003014

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

HAZİM Usta, hoşgeldin...

Kışın başlık öksüz kalmıştı, şimdi onun acısını çıkartıyoruz.
    15 dk kadar önce üst tarafta ismini gördüm, sanırım anca mesajları okuyup, cevap yazabildin.

Valla yerli üreticilerden ziyade, AVRUPA'yı yakalayabilmemiz için iş hükümette bitiyor. Yani navlunlar yükselsin, mazot düşsün, ÖTV düşsün; TÜRK kamyoncusu/tırcısı altına VABIS'i de, ACTROS'u da, FH'yi de çeker...

Geçen akşam arabayı garaja bırakırken madeni yağ dükkanının karşısında, dörtlüleri yakmış MAN TGA 410 duruyordu. Adama baktım, teneke teneke depoya yağ doldurmaya uğraşıyor. Kendi kendime "Ne hale soktunuz be şerefsizler kamyoncuyu" dedim...
    Düşün, adam TGA gibi bir araca yağ koyuyor, bunun ötesi var mı ?

İSTANBUL'da tanıştığım birisiyle muhabbet ettik; adam VABİS yağ yakamıyor diye onu satmış, 0 km AXOR almış. 0 km arabaya yağ koyuyor.

Vaziyet kötü... Şirket araçları da olmasa, istasyona girip de mazot alan kamyon sayısı sınırlı.

esenler otogarda sıfır travegolar setralar yağ kullanıyor daha denecek bişey kalmamış

Daha yenice kahveden geldim bir bakayim dedim forma belki birileri vardir diye aannaa birde göreyim Eray abim ve Hakan abim daha yenice Hazim abim gelmis dedim gireyimde 1-2 birseyler yazayim tabiki müsade ederseniz

EMIRDAG LI
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Konu açılmışken aklıma geldi, ne zamandır söyleyeceğim, unutuyorum...

Geçen gün MEZİTLER'i inerken tahmin edin ne oldu ? Belki BMC'den bu kadarını beklemiyordunuz ya da beklemiyordum diyeyim...

Yolda giderken durup dururken arabanın kapısı açıldı !

Anasını satayım, hadi kapıya yaslanıp da yol gitsem neyse. Hadi kapıyı tam kapatmasam neyse...

Kapı kilidinden çıktı ve açıldı, ardından rüzgarın etkisiyle(70-80 arası gidiyorum) yarım kapandı. Ardından bir kenarda yavaşladım da iyice kapattım.

Bre dümbük, ben kapıya dayanmış olsaydım da, o sırada kapı açılsaydı; ben arabadan düşseydim ve kamyon kendi kendime gitseydi de bir ailenin sonunu getirseydi, bunda kim suçlu olurdu ? Yine ben suçlu olurdum.

Daha sonra bu olayı şoföre söyledim, "bende de bir kere sağ kapı açılmıştı" dedi. Al bir de buradan yak !

İnanın ilk kez bu kadar pişmanlık duyuyorum şu yerli araba mevzusundan. Bu zamana kadar kendini düzeltmeyen firma, bundan sonra mı düzeltecek ?

Abi inanirmisin su an bu modayim gülmeden dogru düzgün birseyler yazamiyorum kusura bakma

EMIRDAG LI
  • hoş geldin sefa geldin OĞUZ iyisindir inşallah resimler için teşekür sayende görebiliyoruz oraları ALLAH sana hazım ustama ve tüm gurbettekilere kolaylık versin

Orijinalden alıntı: Gurbetci78

Cümleten iyi geceler

Daha yenice kahveden geldim bir bakayim dedim forma belki birileri vardir diye aannaa birde göreyim Eray abim ve Hakan abim daha yenice Hazim abim gelmis dedim gireyimde 1-2 birseyler yazayim tabiki müsade ederseniz

Hos gelmisisin Oguz nasilsin.

hoş geldin sefa geldin OĞUZ iyisindir inşallah resimler için teşekür sayende görebiliyoruz oraları ALLAH sana hazım ustama ve tüm gurbettekilere kolaylık versin

AAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.