Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (971. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
3.002.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakan abi bugünlük yeter bu kadar :D devamına yarın bakarsın senin için devam edicem olur mu ?

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Sıcaklardan fenalaşmışık, ateşimiz 38 derece olmuş.
    Yediklerimi çıkarıyordum, canım birşey istemiyordu...
    Bu akşam kendimi acile zor attım, iki serum ve bir aşı yedik.

Doktorun önemli tavsiyesi; "sıcaklarda durma".. Ee bu işte nasıl sıcakta durmayacaksın ? Kamyonun tepesine çıkıp da, kim babaları çıkartacak, kim çadırı çekecek...

Kendimize dikkat edeceğiz, yapacak yok...

geçmiş olsun eray abi güneş fena çarpmış seni allah beterinden sakınsın.

Hakan abi uyumadımda gözlerim yoruldu montajlardan kusura kalma artık yarın devam edicem.
  • hoşgeldin çok geçmiş olsun dostum her zamankinden biraz daha dikkat etsen yeter allah korusun başın döner kasadan düşersin bişey olur bugünlerde yanına bir arkadaş alsan yardım eder en azından tekrar geçmiş olsun sıcak ve uykusuzluk birleşince olmuştur o

Orijinalden alıntı: mustafaemir
    geçmiş olsun eray abi güneş fena çarpmış seni allah beterinden sakınsın.

Eyvallah MUSTAFA...

Dün BURSA'nın sıcağı çok fena çarptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 4 Temmuz 2010; 0:26:16 >

Orijinalden alıntı: hakanturkmn

hoşgeldin çok geçmiş olsun dostum her zamankinden biraz daha dikkat etsen yeter allah korusun başın döner kasadan düşersin bişey olur bugünlerde yanına bir arkadaş alsan yardım eder en azından tekrar geçmiş olsun sıcak ve uykusuzluk birleşince olmuştur o

Hoşbulduk değerli dostum.
    Teşekkür ederim.

Geçen yıl da böyle bir olay olmuştu ve dediğin gibi kasadan düşmüştüm.
    Bu sıcaklar bana yaramıyor.

Bu yaz istemeyerek de olsa, mecburen muavine ödül vereceğiz. Onun da istediği kamyondan inmek değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 4 Temmuz 2010; 0:25:57 >

Bu yaz istemeyerek de olsa, mecburen muavine ödül vereceğiz. Onun da istediği kamyondan inmek değil zaten.

eskiden bizim işimiz daha iyiymiş muavinsiz araba yokmuş tamam lastik değiştirmeyi arızayı yaşamıyoruz artık ama binlerce kilometre yol yapıyoruz bir kelime etmeden kendi kendimize psikolojiyi bile etkiliyor konuşabilecek birini buluncada geveze durumuna düşüyor insan en azından ben öyle oluyorum

eskiden bizim işimiz daha iyiymiş muavinsiz araba yokmuş tamam lastik değiştirmeyi arızayı yaşamıyoruz artık ama binlerce kilometre yol yapıyoruz bir kelime etmeden kendi kendimize psikolojiyi bile etkiliyor konuşabilecek birini buluncada geveze durumuna düşüyor insan en azından ben öyle oluyorum

OĞUZ'un DAF'ın camındaki ve benim PROF'un camındaki ayıcıkları gördün HAKAN. En azından onlar gibi birşey yapıştırırsın 112'nin camına; iki göz, bir ağız görürsün.

Bereket kısa mesafe çalışıyoruz, uzun mesafe çalışanların durumu daha da kötü. Ben 6-7 saat yol gittikten sonra ayaklarımın ağrıdığını ve topalladığımı çok iyi biliyorum. Resmen yürümeyi unutuyorsun.
    Asosyallik sebebi bu şoförlük.

Orijinalden alıntı: mustafaemir

Çakma mercedes actros panjurunu Pro ya monteledim ama tamponu bi türlü ayarlayamadım kusura bakmayın yorum sizlere kalmış

ro 1142 acx ilede oynucam onuda artık başka güne ben şimdiden yapmaya başliim sadece bu bile 1 saatimi aldı
    Resimde 1 kaç hata olabilir oda acemiliktendir kusura kalmayın.

İsminide actros lowspace 1142 koyalım

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

MUSTAFA, eline sağlık...
    HAKAN'ın dediği gibi MERCEDES logosunu iptal edip de, BMC logosunu yapıştırsan daha bir albenili olacak.

MSN'de tamamlanmamış halini gönderdiğinde güzeldi, şimdi iyice birşeye benzemiş. Keşke tasarım bu tarz olsa...

Mazot tankına hayran kaldım doğrusu. En azından mazot tankı özensiz bir biçimde tasarlanmamış. Araca parasına göre özen gösteriliyor, estetiği etkileyecek detaylar ön plana çıkarılıyor, bunlar da aracın albenisini yükseltiyor.
    >>  13 YAŞINDA !

(Fotoğrafa tıklayarak büyütebilirsiniz)
    >>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 4 Temmuz 2010; 0:50:40 >

(Büyük boyutlu halini görmek için tıklayınız)
    >>  13 YAŞINDA !

ama şu da bir gerçek 86 model f12 volvo larda alüminyum mazot tankı standart olarak sunulmuş 80 li yıllarda hadi bizde teknoloji gerideydi peki şimdi bizde niye mesafe radarı .şerit asistanı.vs yok en azından esp olsa şu kazaların yarısı gerçekleşmeden önlenirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturkmn -- 4 Temmuz 2010; 1:13:28 >

mazot tankı kaliteninde göstergesi paslanmayan boya atmayan tank uzun dönemde büyük avantaj egzoz susturucularıda artık böyle krom veya paslanmazdan yapılıyor bunlar iyi gelişmeler

BMC, 2007'de 1142 serisini çıkarınca o susturuculardaki krom olayına geçmişti.
    FORD da ona keza 1835'leri çıkarınca krom susturucuya geçmişti.

Dikkatimi çeken bir olay; FORD, artık tüm araçlarına o krom susturucuları koyuyor. 2526'dan tutun da, 1838'e kadar tüm araçlarda ondan var. İnşaat serilerini inceleme fırsatı bulmadım ama büyük ihtimal onlarda da vardır.

BMC'de ise sadece 1142 ve 935 inşaat serilerinde(6x4, 8x4) o olay vardı. Ee abi, öteki araçların eksiği ne ? İnşaat aracına koyuyorsan uzun yol aracına da koy bu nalet şeyden.
    Bak MERCEDES-BENZ'e, adam 2523'e bile koymuş.

Yani nereden çalsak, nereden kıssak hesabında bu adamlar.

Ben bundan sonra FORD'tan daha iyi projeler bekliyorum. Zira FORD kamyon bölümünün başına, Amerika'dan bir yetkili geçti. Onun sayesinde FORD OTOSAN, bayağı yol katedecektir. Zaten yavaş yavaş eksiklikleri kapatmaya başladılar.
    İnşallah BMC'yi zorlar.

ama şu da bir gerçek 86 model f12 volvo larda alüminyum mazot tankı standart olarak sunulmuş 80 li yıllarda hadi bizde teknoloji gerideydi peki şimdi bizde niye mesafe radarı .şerit asistanı.vs yok en azından esp olsa şu kazaların yarısı gerçekleşmeden önlenirdi

Ah be HAKAN'ım, daha düne kadar otomatik camı sunmayan adam, şimdi ESP'yi mi sunacak ?
    2010 yılındayız, daha arabalarda standart klima bile yok. Canıma tak ediyor artık sıcaklarda. En sonunda ben de OĞUZ gibi havalandırmaya o klimalardan taktıracağım.

Bizim yerli arabalarda ESP'yi görebilmemiz için kafadan 10 yıl geçmesi lazım, belki daha da fazla... 10 yıl sonra sunsalar bile emin ol opsiyonel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 4 Temmuz 2010; 1:42:21 >
  • ben diyorumki pazarda askam da kalabilseydi daha farklı olurdu yanlış hatırlamıyorsam telma retarder i ilk onlar hi-ex çekicilere standart ekipman koymuştu arabaları da iyiydi 24 valfli motorla araç satan ilk yerli üreticiydi adamlar keşke dayanabilseydi bugün ne araçlar koyardı pazara

Geçen gün MEZİTLER'i inerken tahmin edin ne oldu ? Belki BMC'den bu kadarını beklemiyordunuz ya da beklemiyordum diyeyim...

Yolda giderken durup dururken arabanın kapısı açıldı !

Anasını satayım, hadi kapıya yaslanıp da yol gitsem neyse. Hadi kapıyı tam kapatmasam neyse...

Kapı kilidinden çıktı ve açıldı, ardından rüzgarın etkisiyle(70-80 arası gidiyorum) yarım kapandı. Ardından bir kenarda yavaşladım da iyice kapattım.

Bre dümbük, ben kapıya dayanmış olsaydım da, o sırada kapı açılsaydı; ben arabadan düşseydim ve kamyon kendi kendime gitseydi de bir ailenin sonunu getirseydi, bunda kim suçlu olurdu ? Yine ben suçlu olurdum.

Daha sonra bu olayı şoföre söyledim, "bende de bir kere sağ kapı açılmıştı" dedi. Al bir de buradan yak !

İnanın ilk kez bu kadar pişmanlık duyuyorum şu yerli araba mevzusundan. Bu zamana kadar kendini düzeltmeyen firma, bundan sonra mı düzeltecek ?

• actros unki de birkaç kez açıldı araba dağılıyor sandım hatta birinde önce açıldı yarıya kadar sonrada kapandı korktum yav ne yalan söylim

ben diyorumki pazarda askam da kalabilseydi daha farklı olurdu yanlış hatırlamıyorsam telma retarder i ilk onlar hi-ex çekicilere standart ekipman koymuştu arabaları da iyiydi 24 valfli motorla araç satan ilk yerli üreticiydi adamlar keşke dayanabilseydi bugün ne araçlar koyardı pazara

Kesinlikle daha farklı olurdu. Bence ASKAM, HI-EX'le birlikte bir devrim yaptı. Alışılmış kütük araçlardan vazgeçti ve HI-EX gibi bir aracı piyasaya sundu.
    Hem kabinde faydalı kabin boyu büyük, hem aracın donanımları çok.

Bugüne kadar hangi yerli firma standart olarak elektrikli kabin kaldırıcı sundu arabada ?

Bugüne kadar hangi yerli firma standart olarak buzdolabı sundu arabada ? Standardı bırak, opsiyonel listesinde bile yok.

Bugüne kadar hangi yerli firma standart olarak kırkayağa elektromanyetik de olsa bir retarder sundu ? Anasını sattımını BMC'si, günümüzde çekici gibi bir araçta retarderi(intarder) bile opsiyonel olarak sunuyor. Araçta motor freni var ama retarder tarzı bir yavaşlatıcının yerini tutar mı ?
    Adam 350.000 km'deki AXOR'un balatalarını yeni açtırıyor. Ben 80.000'de balata çaktırdım. Delireceğim.

OKU BUNLARI BMC, OKU ! BURADAN FOTOĞRAF ÇALIP DA, SİTENE KOYMAK DEĞİL BU İŞLER !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 4 Temmuz 2010; 1:41:17 >

En sonunda ben de OĞUZ gibi havalandırma o klimalardan taktıracağım.

avrupadan iran ve ırak a ikinciel çok çekici ve kamyon gidiyor bulgarlar tırların üzerine lastikleri sökük vaziyette ne arabalar taşıyor o klimalardan görürsem mutlaka sökeceğim 100 euro ateşleyince bazıları motoru bile verecek oluyor söz bitanede sana alıcam bulursam

bence mustafaemirin çizimlerini çalar bunlar yeni kabin yaptık diye satarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturkmn -- 4 Temmuz 2010; 1:40:37 >

∂н нαѕ кαмуση¢υℓαя gяυвυ
    NAZİLLİ Lİ...
    ѕαℓтαηαт вιттι, кяαℓ ѕüяgüη∂є!...
  • 
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.