Şimdi Ara

13 adet uygun fiyatlı ps3 oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    final fantasy 13 25 TL
    MAG 20 TL
    star ocean the last hope 25 TL
    mx vs atv REFLEX 20 TL
    prince of persi the forgetten sands 25 TL
    mirror's edge 20 TL
    nier 25 TL
    fifa world cup 2010 15 TL
    GTA4 25 TL satıldı...
    TURNİNG point fall of libertyy 20 TL
    NBA 2k9 15 TL
    sengoku basara: samurai heroes 20 TL

fiyatlar böle hepsi alındığı vakit 65 tl bir indirim ile 225 tl ye bırakıyorum oyunları. ki buda oyun başı 17 tl demek.

pazarlık yok....

ankarada elden gelip alabilirsiniz evimin yakınlarından. diğer illere önce para hesabıma yatar sonra kargo yaparım. veya sahibinden.com üzerinden yüzde 7 komisyonunu ödeyip alabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 1 Şubat 2012; 1:36:57 >

• gta 4 hakkında bilgi verirmisin durumu nedir. Birde bir daha sorucam gta4 de online için online pass çıkıyormu çıkıyorsa gta4 içinde varmı senin kutunun içinde
  • Call of duty modern warfare 2 online key kullanılmışmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theodorus321

Call of duty modern warfare 2 online key kullanılmışmı ?

+1 aynı soruyu soruyorum bir de önceden konuşmuştuk ama elden teslimi nasıl yaparsınız eryamandayım ben?
  • gta 4 ve mw2 de online kod olayı yok. direk girip oynıyabilirsiniz online. gta4 kitapçığı yok kayıp bulamadım. kutulu mw2 kutulu kitapçıklı tertemiz...
  • ne zaman yollayacaksınız ürünü?
  • Prince of Persia F.S, Mw2 ve Mirror's Edge'i kaça bırakırsın ve sahibinden.com'da sattığın yerin linkini atar mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 Oyun Uygun Fiyata
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gta 4 satılmıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerugurlucam

Prince of Persia F.S, Mw2 ve Mirror's Edge'i kaça bırakırsın ve sahibinden.com'da sattığın yerin linkini atar mısın?

pazarlık yapmıyorum hocami fiyatlar son. eğer sahibinden almayı düşünüyorsanız yüzde 7 komisyon ile ilan açabilirim. almayı düşünüyorsanız pm ile ulasabilirsiniz bana....
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

gta 4 ve mw2 de online kod olayı yok. direk girip oynıyabilirsiniz online. gta4 kitapçığı yok kayıp bulamadım. kutulu mw2 kutulu kitapçıklı tertemiz...

hocam elden satışları hangi semtlere yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

gta 4 ve mw2 de online kod olayı yok. direk girip oynıyabilirsiniz online. gta4 kitapçığı yok kayıp bulamadım. kutulu mw2 kutulu kitapçıklı tertemiz...

su an için sadece incekte, ama haftadan itibaren bilkenttende alabilirsiniz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

quote:

su an için sadece incekte, ama haftadan itibaren bilkenttende alabilirsiniz..

peki ankara içi kargo ücretini karşılar mısınız?
  • Yakışıklı mirror's edge'i almak istiyorum . Ankarada oturuyorum . İletişim bilgilerini pm atarsan konuşalım buluşalım haftasonu halledelim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceal

Yakışıklı mirror's edge'i almak istiyorum . Ankarada oturuyorum . İletişim bilgilerini pm atarsan konuşalım buluşalım haftasonu halledelim ;)

benden daha az yakışıklıysan, satmıyorum oyunu :) hatta benden daha tipsizsende satmıyorum, benle aynı çekiciliğe sahip olmalısın :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceal

Yakışıklı mirror's edge'i almak istiyorum . Ankarada oturuyorum . İletişim bilgilerini pm atarsan konuşalım buluşalım haftasonu halledelim ;)

benden daha az yakışıklıysan, satmıyorum oyunu :) hatta benden daha tipsizsende satmıyorum, benle aynı çekiciliğe sahip olmalısın :)

Ağız alışkanlığı :D yakışıklı değilim ama sat yine birini :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.