Şimdi Ara

13.3 inc harici ekran kartlı cs go oynatacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 13.3 yada bu cıvarda ekran boyutu olsun ıstıyorum. oyun dıablo 3 ve cs go oynayacagım. bazen de arkadaslarla cs source turnuvası yapıyoruz. bı bılgısayar arıyorum ama pahalı olmasın. bır tane var ama bu bıle pahalı ustelık cs go yu kasmadan oynatırmı bılemedım.
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-tp300lj-c4056t-13-3-in%C3%A7-core-i3-5005u-4gb-500-gb-geforce-2-gb-windows-10-notebook-1156935.html

    sizce alınır mı cok mu pahalı. bu fıyata 940 m lısı var







  • Arkadaslar lutfen yardim. 920M ile 940 m arasinda cs go,diablo 3 gibi oyunlarda fark olurmu.
    Bende asus ux32vd vardi ultrabook.i5 islemci 630 ekran karti vardi.anakarti yandi. Yeni anakarta 1000 lira istediler. Bende 1700-1800 arasina yeni bilgisayar alayim dedim. Sizce ne yapsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS TP300LJ-C4056T alındı arkadaşlar. daha elime ulaşmadı.ulaşınca vakit buldukça oyun denemeleri de yapacağım. fiyatı mediamarketten 1680 civarı tuttu. telefondan alınca ekstra %7 lik bir indirim yapıyorlar. umarım hayırlısı olur.
  • bu aldığın bilgisayar fiyatına ve özelliklerine göre iyidir işini görür.
  • Tesekkur ederim. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ayni urunle acer f5 arasinda kaldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus tp300l hakkında
    cıhaz geldı kurulumunu yaptım ıcınde wındows 10 ıle gelıyor. ılk aldıgımda elıme bayıldım bu kadar guzel olacagını tahmın edemıyordum. bundan oncekı bılgısayarım asus ux32vd idi.cok ınceydı cok şıktı.ona ragmen cok beğendim.dokunmatik ekran bir harika.eşim de çok sevdi.bunlar artıları.eksilerine gelince biraz canımı sıktı.klavyenin ortası cok esniyor.baska arkadaslarda var mı bilemiyorum varsa söylerlerse sevinirim.cd surucusu yok ama benim için önemli değil.diğer asusta da yoktu.flastan hallediyorum işlerimi.bir diğer eksiği ise wifi var ama kablolu internet giriş yeri yok.yani kabloluya baglanmak için bi aparat lazım. Allah'tan bende önceki asusta vardı aparat onu kullanıyorum.bunların ıcınden benım canımı sıkan sadece klavyenin orta kısmının esnemesi az da olsa. diğer yönden her türlü memnunum çok şükür. oyunlara gelince yükleme yapınca anlatırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.