Şimdi Ara

12V kamera adaptörü monitöre uyar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Elimde 12V ile çalışan 19" led monitör var. Bir arkadaştan almıştım, adaptörü yoktu. Al götür çalıştırabilirsen kullan diye bana verdi. Bu zamana kadar bir PSU'nun 12V çıkışı ile kullandım. Ancak PSU bozuldu, ben de adaptör arayışına çıktım. Monitörün DC girişi 5,5x2,5mm jak. Monitör AOC E943FWS

Piyasada kamera adaptörü diye satılan plastik kasalı 12V adaptörler monitörle kullanılır mı? Herhangi bir sorun olur mu? Monitör 18W çekiyor, 3A lik adaptör yeter diye tahmin ediyorum.

12V 3 amperlik S-Link KA1233 modelini aldım. Şu ana kadar sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 24 Ocak 2022; 10:7:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar. Monitör 18w tüketiyor yazmışsınız yani 18/12= 1.5 A akim çekiyor demektir. Minimum 2A lik herhangi bir 12V DC çıkış veren adaptör işinizi görür. Sadece çıkışa monitörün voltaj girişine uygun konnektor takın ve kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18w ise 2a de yeter.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    osmanertomac O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 2A olur diyorsunuz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Eylül 2019; 12:37:25 >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    ▲     

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 23 Ocak 2022; 14:51:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknik özelliklerinde güç tüketimi 18W diye belirtiliyor.

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    ▲     

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 23 Ocak 2022; 14:50:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamların kendi sitesinde 18w ve led monitör diyor bilgi için okumanı tavsiye ederim ayrıyeten o bilgilerde boşta çektiği akım yazmaz. artık bunuda şikayet edemezsin.https://www.cnet.com/products/aoc-e943fw-led-monitor-18-5/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 24 Eylül 2019; 11:41:23 >
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Okuma yazman yok, okuduğunu anlama yok, ona buna laf yetiştiriyorsun.

O da diyor ki, "PİYASA MALI ÜRÜNLER ÜZERİNDE YAZAN DEĞERİ VEREMEYEBİLİR İŞİ GARANTİYE ALIP BİRAZ DAHA YÜKSEK AMPERLİSİNİ AL"

Hala gelmişsin ispat yapmaya çalışıyorsun. İşimiz gücümüz yok senle mi uğraşıcaz?
  • 18 watt bile olsa uzun süre kullanımda sorun oluşturmaması için tabi ki de daha yüksek değerde adaptör kullanmak gerek. O zaman 1.5 amperlik ya da 2 amperlik ucuz rastgele adaptör alıp takalım da adaptörü sınırlarında kullanalım. Bir süre sonra da voltaj dengesizliği yüzünden cihaz zarar görsün ya da adaptör hakkında rahmetine kavuşsun.

İnsanları doğru yönlendirelim. Onlarca sıfır ve ikinciel adaptör aldım. Birazını tamir ettim. Kimisini de tamir edemedim. Kalitesiz adaptörleri de orijnalleri de Aliexpressten aldığım yük test cihazlarıyla çok defa test ettim. Özellikle kalitesiz adaptörleri yüke bağladığımda voltajın baya bir çöktüğünü gördüm ama mesela laptop adaptörlerini de bağladığımda ancak virgülden sonrasında veya en fazla 1 volt kadar düştüğünü gördüm.
    Bence kullanılan cihaza göre adaptörü iyi seçmek lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.