Şimdi Ara

126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça# (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
18
Favori
175.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

@ Umarım şansınızı iyi değerlendiriyorsunuzdur

yok hocam, 17 senelik soforlük hayatimda sadece 3 aracim oldu

Opel kadett , Hyundai exel ve simdi kia magentis.
    Alman araclardan hoslanmiyorum, o eskidendi. yaptiklari araba diger rakiplerden fazla üstünlügü yok.

Bizim maluchalar biraz kıskanacak, ama şöyle bir araç almak için bile geç kalmış sayılmazsınız. Dünyaya bir kere geliyorsunuz sonuçta

http://www.auto-m.com/index.cfm?fuseaction=autom.vehdet&v=autom.vehlist&lay=5&vid=94186242&origin=1&pid=45&make=817&power=&modell=635&accicar=!%3D4&ffuelid=&ffry=&ladds=&prmax=&prmin=&dvx=2&fcolorid=&ftransid=&modells=635&modellt=&fcountryd=1&mtp=subcontent3&body=&fmileage=&fdoors=&lg=uk

Angebot da varmış hem, kaçırılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 27 Şubat 2012; 19:57:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

@Muavinkonsolos, öncelikle çok teşekkür ediyorum yorumunuz için, 4 yıllık forum hayatımda ilk uzun soluklu konum ve elimden geldiğimce yardım etmeye çalışıyorum herkese. Hoş çoğu kişi bana bırakmadan hallediyor yaDiğer arkadaşların da dediği gibi, bir çok rakibini alt ediyor f/p konusunda ve, 2012 modeli çıksa, yine alırız Sizin yerinizde olmak istersim, sadece 126 için değil, bana otomobillerin memleketi gibi geliyor Almanya ve inanın hayalimdeki bir çok arabaya kavuşabileceğim bir yer Umarım şansınızı iyi değerlendiriyorsunuzdur

90'lardaki Polonya 126 ilişkisi ise benim giremeyeceğim türden büyük, anlamlı ve sevgi dolu bir şey

@0zan, dediğim gibi Türkiye şartları içinde benden yaşlı arabalar ve temizini bulduğun sürece sulu olan daima ilk tercih edilecek olandır. Havalının avantajı basitliği. Zira 2000'e kadar devam eden seri havalıydı.
    Yakıt tüketimi konusu ise, şimdinin 2000 motorlu sedanlarıyla aynı yakıtı yakması kendisinin eşekliği tabiki, ona diyecek bir şeyim yokHâla bekliyorum resimlerini

@RsnBrg, şu an ülke şartlarında bi 15.000 tl çıkış fiyatı olur, çıkmasına çıkarda

Cem abi, sabırsızlıkla bekliyorum resimlerini. Bir 126'yı daha çılgın gençliğin elinden kurtardın, günün kahramanısın

Resimleri telden çektim, araç lpg ile iyi uyum sağladı, motorun sesi azaldı, şimdilik 200kr yakıyor, güncel ayarlar ile tüketimin daha da düşeceğini umuyorum, deneyip buradan paylaşacağım

126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zan -- 28 Şubat 2012; 21:56:58 >

• ne yaptıysam yapayım resimleri görünebilir hale getiremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zan

ne yaptıysam yapayım resimleri görünebilir hale getiremedim

http'nin solundakileri
    .jpg'nin sagindakileri silin. Direkt link olur. Tiklayan resmi gorur.
    Konuyu zevkle takip ediyorum.
  • size biraz ip ucu vermek istedim arabanın nasıl olacağı hakkında..

sipariş ettigim parçalar yavaş yavaş gelmeye başladı .. sanırım sabırsızlanıyorum sankim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessecem -- 29 Şubat 2012; 9:46:52 >

• italya ebay sitesinde abarth olarak makas yay amortisor kit halinde satıyorlar, kuvvetle muhtemel daha sert bir sürüş sağlayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErEtE

BİS

BiS'in modifiyesini hiç sevmem ama, bu harika olmuş.
    Bulsam alırım vallahi.

• quote:

Boşveri hocam sadece link şeklinde koyun büyük olanları, biz tıklar açarız, yine olmazsa gelirim nerdeyseniz orada görürüm.

Hayran kaldım araca, genellikle 126'ların temizliği iç kaportasından belli olur ve sizde tankın olduğu tarafta bir tane bile pas yokBu arada tank da tankmış haniUmarım ilerleyen dönemde sıkıntı yaşamazsınız. Ayrıca motoru da oldukça temiz. Bu dönemde çok olmamakla beraber, arabasına bu kadar temiz bakan bir kişisiniz

Peki lpg'yi doldurunca aracın gidişinde bir değişiklik var mı, sonuçta küçük ağırlıkların bile etkileyebildiği bir şey

Son olarak 200 kr biraz fazla gibi geldi, araca her bindikçe gaz ayarlarıyla oynayın, size ideal olanı bulduğunuzda inşallah yakıt tüketimi de düşecektir

Cem abi, aklıma çok güzel şeyler gelmeye başladı Motor konusunda bir değişiklik yapmak var mı planında?

Bu arada güzel bir ürünle başlamışsın, performansa bir nebze katkısı olsa ne güzel

ve @sensia

Abi nerelerdesin, yokluğunda tamirci için nereleri gezmedim

Şu arkadaşlara İstanbul'da güvenebilecekleri bir 126 tamircisi söyleyebilir misin rica etsek

Tekrar hoşgeldin

• quote:

ve @sensia

Şu arkadaşlara İstanbul'da güvenebilecekleri bir 126 tamircisi söyleyebilir misin rica etsek

Tekrar hoşgeldin

Merhaba Power

Güvenilir tamirci bulsam alnından öpeceğim... Maalesef yok.
    Görüşmeyeli Bis'ten tabanvaya, oradan da reno'ya geçtik ama, BiS'in gönlümüzdeki yeri başka.
    Şu BiS'çiler bir araya gelip bir BiS klup falan kursalar yine alacağım. Son günlerde sorup soruşturduğuma göre herkes tamircilerden şikayetçi. Eğer birlik olunursa belki bu sorun biraz azalır, dayanışma içinde parça alış verişi de olur.

• quote:

quote:

Boşveri hocam sadece link şeklinde koyun büyük olanları, biz tıklar açarız, yine olmazsa gelirim nerdeyseniz orada görürüm.

Hayran kaldım araca, genellikle 126'ların temizliği iç kaportasından belli olur ve sizde tankın olduğu tarafta bir tane bile pas yokBu arada tank da tankmış haniUmarım ilerleyen dönemde sıkıntı yaşamazsınız. Ayrıca motoru da oldukça temiz. Bu dönemde çok olmamakla beraber, arabasına bu kadar temiz bakan bir kişisiniz

Peki lpg'yi doldurunca aracın gidişinde bir değişiklik var mı, sonuçta küçük ağırlıkların bile etkileyebildiği bir şey

Son olarak 200 kr biraz fazla gibi geldi, araca her bindikçe gaz ayarlarıyla oynayın, size ideal olanı bulduğunuzda inşallah yakıt tüketimi de düşecektir

Cem abi, aklıma çok güzel şeyler gelmeye başladı Motor konusunda bir değişiklik yapmak var mı planında?

Bu arada güzel bir ürünle başlamışsın, performansa bir nebze katkısı olsa ne güzel

ve @sensia

Tekrar hoşgeldin

Aracın boyası iyi değil, çimen yeşili rengine boyanacak, tamponlar da plastik değil italyan işi metal alaşımlı ve yine italyan örneklerinde görüldüğü gibi aliminyum jant takmayı düşünüyorum, ancak kesinlikle orjial olacak Misal;http://www.fiat126.co.uk/brettmoxom.html

lpg ayarlarıyla oynamaya devam ediyorum yakıt düşecektir, benzinde 35kr yakıyor lpg ise ayardan önce 22kr civarında,

Araç lpg ile daha sarsıntısız çalışıyor, çekişte hissedilir bir fark yok, 3 kişi yolculuk yapılabiliyor,

• Orijinalden alıntı: 0zan

lpg ayarlarıyla oynamaya devam ediyorum yakıt düşecektir, benzinde 35kr yakıyor lpg ise ayardan önce 22kr civarında,

Araç lpg ile daha sarsıntısız çalışıyor, çekişte hissedilir bir fark yok, 3 kişi yolculuk yapılabiliyor,

LPG ayarları ile oynamanız çekişi etkilyecektir.
    Yokuşta ve düz yolda her iki ayara da bakınız, ne kadar fark var?

3 kişi yolculuk yapmasının sebebi tüp taktırmak mı? (hacim açısından soruyorum). Yoksa çekiş gücünden mi? 4 kişiyi çok rahatlıkla taşımalı. Şehirlerarası yolculuklarımda 4 kişiydik (üstelik zayıfta değiliz ) yokuşlar dahil, hiç sorunla karşılaşmadım.

• Motor kisminda simdilik bir modifiye isine gitmeye gerek yok araba orjinal cunku zaman gosterecek bakalim

Bu arada suprizimi aciklamak istiyorum araba turkiyeye gelmeden abarth cikisli oldugunu ogrendik on kaputun altinda abarth plakasi model numarasi seri numarasi cikti hayretler icindeyim :))) meger bilmeden ne satin almisim

Az bi isi kaldi hepsini resimlicem ;)
  • Orijinalden alıntı: sensia

LPG ayarları ile oynamanız çekişi etkilyecektir.
    Yokuşta ve düz yolda her iki ayara da bakınız, ne kadar fark var?

3 kişi yolculuk yapmasının sebebi tüp taktırmak mı? (hacim açısından soruyorum). Yoksa çekiş gücünden mi? 4 kişiyi çok rahatlıkla taşımalı. Şehirlerarası yolculuklarımda 4 kişiydik (üstelik zayıfta değiliz ) yokuşlar dahil, hiç sorunla karşılaşmadım.

3 kişi yolculuk yapmamızın sebebi 4. kişi olmamasıdır, zira 4 kişiyi de rahatlıkla taşıyacağını düşünüyorum. lpg ile yokuşta sıkıntı yok, ayar işinde devam ediyorum,

• @sensia

Şu anda İstanbul'da 3 kişi kadar olduk sanırım Ya da oldunuz diyeyim. Kendi aranızda görüşebilirsiniz bence.

@0zan, şu anki hali bile oldukça iyi ama dediğin şeyleri(jant ve tamponlar) taktıracaksan gözün arkada kalmadan güzel bi fırın boya yaptır derim. Bugün lpg'yi 2.75'e aldık ve o da el yakmaya başladı yavaştan. Tabi 2.45'e falan da vardı ama güvenilir diye Aygaz'dan aldık. He bir de bizim marea 20 kr yakıyor

Cem abi, Kadir Gecesinde doğmuşsun sen, başka açıklaması olamaz Araba beyazsa bir kaç şey söyleyeceğim modifiye konusunda

Not: Alıntı yapmayın artık çok karıştı orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 3 Mart 2012; 19:37:55 >

• Sa arkadaşlar bn son 1 aydır kafamda 126 bis var çok iyi araba yazın başında kesin alıcam hava yada su soğutmalı 2side iyi bnce aydında oturuyorum satanınız yada satan tanıdıklarınız varsa bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla
  • Araba kirmizi power sabret :))) cikacak
  • izlemedeyim :) BiS hakkında daha çok öğreneceğim şey var sanırım :)
  • hadi bi kıyak yapiyim.. araba daha bitmedi ona göre .. bu olmamış su olmamış demeyin :D merakınız dinsin diye koydum resimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: jessecem

hadi bi kıyak yapiyim.. araba daha bitmedi ona göre .. bu olmamış su olmamış demeyin :D merakınız dinsin diye koydum resimleri

Orjinal Şeritler bile duruyor nasıl zarar gelmeden boyattınız güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: jessecem

hadi bi kıyak yapiyim.. araba daha bitmedi ona göre .. bu olmamış su olmamış demeyin :D merakınız dinsin diye koydum resimleri

Cem abi, yalanım yok araba gerçekten çok güzelmiş ya Maaşallah diyor, ben de arabayı nası boyattığını öğrenmek istiyorum

Not: Valla güzel

Edit: Jantlara küçük bi zımpara bir de cila işlemiyle parlatmayı da düşünebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 9 Mart 2012; 15:06:34 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.