Şimdi Ara

1250 max 1300 tl (az daha ekle demeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan açıkcası aklımda olan optimus 4x hd de aklım çünkü 1.5 ghz 4 çekirdek gorilla glass 2 nvidia tegra 3 ve 1 gb ram var daha güncelleme almadığı için zorlayan oyunlarda sorun cıkartabiliyor ama ne bileyim kimse adam gibi bişey söylemiyor onu al bunu al fikir oluşturacak sebepler söylemenizi isterim
    lg ise neden lg
    samsung ise neden samsung
    sony ise neden sony
    htc ise neden htc
    bütce 1200 -1300 tl max evet herkez fikirlerini söylesin herkez bilgilensin saçma telefonlar almayalım bir anlık fikirlerle paramız boşa gitmesin..

• s2 akar :D niye samsung diyecedende yani kötü telefon yokki aşşağı yukarı.Zaten samsung yani
  • Aklım ilginç bir telefona kaydı belki sende seversin.Google Nexus çok iyi gözüküyor.Sanırım ilk jelly bean alan cihazlardan biri ve donanımsal özellikleri de gayet iyi gibi.Reklam yapmak gibi olmasın

http://androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-nexus-i9250/
  • Optimus 4X en iyi tercih bence o fiyata. Hem yanında da bir dolu hediyesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz telefonlarda Koreli Samsung ve LG donanımdan hiç kısmıyorlar (4 çekirdek işlemci , ram vs..) ancak ben Samsung'un cihazlarının dış plastik kalitelerini ve kameralarını hiçbir zaman sevemedim. Bu benim görüşüm.

Sony ise suya ve toza dayanıklı IPX sertifikasını entegre ettiği modelleri ( Xperia V , Acro S ) birde bunlara ek olarak kamerasına Exmor R sensörü koymasıyla beni mest etti diyebilirim. Ayrıca müzik çalarını eski efsane walkman ismi vererek Clear Bass , Clear Stereo gibi mp3 çalarlarında kullandığı teknolojileride entegre ederek müziğe verdiği önemide birkez daha göstermiş oldu.

Evet benchmarklarda donanımsal olarak S3 ve IP5'in gerisinde kalıyor olabilir ama ben gece çektiğim fotoğraflarla, dinlediğim kaliteli müzik çalarla ve 1000 TL+ verdiğim cihazın herhangibir sebeple üstüne sıvı dökülerek garantiye gittiğim zaman "kullanıcı hatası, hadi yallah canım" korkusuyla yaşamayarak telefonumu kullanabiliyorum.
    Evde Xbox'ım var o yüzden 1 gb yer kaplayan ve sistemi zorlayan oyunları cep telefonunda oynama ihtiyacı duymuyorum.

Yeni Adreno 225 grafik işlemcisi içeren Xperia T ve Xperia V (IPX sertifikalı) 'nin özelliklerini inceleyebilirsin. Ben Acro S kullanıyorum (adreno 220)

http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-t/specifications/

http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-v/specifications/

• öncelikle telefonu ne amaçlı kullanacağın önemli, bunlardan hiç bahsetmemişsin.
    telefon tasarımı dış görünümü önemliyse veya gösteriş istiyorsan sony xperianın 2012 serisi diğer markalardan açık ara önde.
    performans beklentin varsa; hangi programları kullanacağına göre değişir ama açıkçası ne iosta ne de androidde doğru dürüst program veya oyun bulunmuyor, iki market de, işletim sistemi de kandırmacadan ibaret, kullanıcıların cebindeki parayı son kuruşuna kadar almaya yönetilik tüketim malları. bir zamanlar 90lı yıllarda ps one zamanlarında oynadığımız oyunlardan belki de daha kötülerini android oyunu diye alıp oynamaya kalkıyoruz. veya windowsun basit programlarının dahi yerini tutamayacak abuk subuk işe yaramaz uygulamaları kullanmaya çalışıyoruz.
    uzun lafın kısası ne android ne de ios tarafındaki telefonlara çok yüksek paralar vermek mantıksız, o bile çok ama 1000 tl den fazla hiçbir akıllı telefona verilmez.

tavsiyem almayı düşündüğün her telefonu bizzat elime alıp incele ona göre kararını sen ver, zaten bütçen 1200-1300 civarındaki her telefonun donanımı üç aşağı beş yukarı birbiriyle aynıdır, yukarıda bahsettiğim durumdan dolayı benchmarklar, performanslar vs. aslında çöpten ibaret, telefonun neredeyse giriş seviyesi laptop donanımına sahip olsa da kullanabileceğin adam akıllı program yok zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.