Şimdi Ara

1213 ÖZDEBİR SINAVI (BUGÜN YAPILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün Fen Temel lisesinde Özdebir 1213 adlı sınavı olduk.
    Soruları değerlendirmem gerekirse

Türkçesi iyiydi. Uğraştırıcıydı ama konsantreyle çözüldüğü takdirde yapılabilirdi. 30 net civarı bekliyorum
    Sosyali ise ÖSYM ayarındaydı. Tarihte yorumla bilgiyi eşit tutmuştu. Basit 1-2 hata yaptım. Sınav sonrası farkettim ama yinede en az 25 net bekliyorum

Gelelim en baba derse matematiğe. Bir tmci olarak en fazla 10-15 net yapabildiğimi varsayarak.
    Matematik gerçekten uğraştırıcıydı. İşlemleri uzundu. Türkçe sorusu gibi dikkatli okumak lazım ince detaylar vardı Problem sorularında
    13 tane işaretleyebildim. Maksimum 3 yanlışım çıkar.
    8-9 net civarıda matematikten bekliyorum.

Feni bilmiyorum. Hiç bakamadım bile.

Matematikte bi 15 net garanti yapsaydım Tm ci için güzel bir puan alabilirdim. Özdebir gibi bir sınavdan çıktığımı düşünürsek iyi yaptığımı düşünüyorum.

Sizin ki nasıldı? Nasıl geçti? Kaç K sıralama veya net bekliyorsunuz?

• Hocam söylediklerine harfiyen katılıyorum bende trden 30+ sosyalden 30+ mattan ise 15-20 bekliyorum mat soruları gerçekten kaliteydi .
  • Hocam Tmcimisin? Birde genelde kaç net yapıyorsun denemelerde. Ben 60-70 arası takıldım hedef 80+
  • erenay76 E kullanıcısına yanıt
    80+ yeni yapmaya başladım. Tmciyim mfden geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saul.Goodman -- 14 Ocak 2017; 21:26:0 >
  • Türkçe normaldi diyorsun sonra 30 bekliyorum diyorsun şaşıyorum iyiyse 35+ yap kardeşim demek ki zormuş yani benim götüm çatladı
  • Hocam 30+ üstlerine iyi diyorum.
  • Fen yapıyor musun hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sınava gec geldigim icin mecburen matematik-fen-tr yapmıs oldugum bir sınavdır türkceyi yetistiremedim konsantre sorunu yasadım telaşlı telaşlı koşa koşa geldigim sınavdır. Türkce genel itibari ile ösym çizgisinden zordu.Zor demiyorum ösym den zordu. Matematik tadındaydı ama sure harcayan soruları vardı.Fen bence genel itibari ile seviye olarak normalden bi tık yüksekti. Bu arada +30 Türkce bu sınavda güzeldir bence.
  • karayelpoyraz kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Siz matematikte kaç hedefliyorsunuz? Biraz konuşursak eminim ki ortak yaptığımız sorular çıkacaktır :)
  • erenay76 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben matda hedefim +30 denemeden denemeye değişiyor. 30-32-34 yaptiklarimda oldu. 20-22 yaptiklarimda. ortalama olarak 25 civari yapıyorum diyebilirim heralde. Bu sınava gec girdim ben nefes nefese kalmıs halde cozdum 26 soru isaretledim matda 3-4 tanesi belki yanlis cikar 3 tane soruyu dikkatsizlik yüzünden boş geçmişim. Açıkcası iç açıcı değil ama güzeldi kaliteliydi.
    Gerçekten iyi net hocam. Bitter ve beyaz çikolata paketli soru vardı. Şıklar 9 11 13 19 23'dü ne yaptınız acaba hocam o soruyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenay76

Gerçekten iyi net hocam. Bitter ve beyaz çikolata paketli soru vardı. Şıklar 9 11 13 19 23'dü ne yaptınız acaba hocam o soruyu

Cevap 13. Direk denklem kurup işlem yapmak lazım.
  • aynen cevap 13, şimdi sen yazınca çözdüm bu yapılmıcak soru değildi mesela o telaşla çözemedim neyse şu hız sorusunu da çözen varsa cevap atabilir mi resim olarak
  • Ben o soruyu denklemle yaptığım halde 19 buldum. Bilemiyorum belki ben yanlış yaptım
    Hangi hız sorusu hocam? Biraz hatırlatsanız
    Cevabi 34 hocam onun eminim
  • Cevaplar ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı
  • paragraflar cidden konsantre gerektiriyordu ama genel olarak çok zor değildi (normalde 35 yapıyorum geçen 345 de 20 yaptım ondan çok zor değildi diyorum )
    tarih kolaydı coğrafyaya bakamadım
    fen ortalamanın bi tık üstü
    matematik çok zorlandım 20 net felan mf( )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat çok zor değil ama uğraştırıcıydı sosyal süremden vazgeçerek mata uğraştım 34 tane işaretledim
  • Geçenkinden tecrübe ile hjzlıca türkçe yaptım mata okdukca süre ayırmaya çalıştım 5 boş kaldı inşallah diğer derslerden çok yanlış çıkmaz yoksa aynı olacak öncekiyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.