Şimdi Ara

12000 tllik sistemi haf 932'ye takmislar :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun Ankara armada'nin karsisindaki vatan'a ugramistim maximus vi impact'i incelemek icin, montaj bolumunde bir tane sistem gozume takildi...
    Haf 932 boyle bir sistemi tasimaz demiyorum tasir ama;

İ7 4960x
    3x Gtx 780 (markayi hatirlayamadim)
    4x8 gb corsair dominator platinum
    Ax 1200i
    (dahasi var ama tam goremedim)
    Gibi bir sistem aliyor olsaniz haf 932 kullanir misiniz? Montaji yapan elemana sordum bu arada sistemin kac para oldugunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elimde varsa kullanırım
    Ama COSMOS 2<3

• Psydia kullanıcısına yanıt
    ben olsam obisidan serisi tercih ederdim, ama zevk meselesi çok da farketmez... maksat yeteri kadar büyük olsun... tıngır mıngır teneke ile plastik sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 7 Ekim 2013; 16:00:05 >
  • Hava sogutma kullanilacaksa hala alinabilecek en iyi kasalardan. Full suyah renkli olan gayet guzel ayrica sivi sogutmaya da uugun ust tarafina cok kalin radyator takilabiliyor.

• Adama sordum "daha iyi kasaniz yok muydu" diye "932den daha iyi ne var" diye ciddi ciddi sordu dedim 800d 900d kullansaydiniz, ellerinde yokmus. Sistemi de vatan toplamis zaten adama. Ama orada cosmos 2 vardi hem de 4 tane

• Yakin bi arkadasim zamaninda 3-way 6970 cf yapmisti 932 hafta. 1 sene sonra anakart cortladi o da makinayi dagitti millete

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Hava sogutma kullanilacaksa hala alinabilecek en iyi kasalardan. Full suyah renkli olan gayet guzel ayrica sivi sogutmaya da uugun ust tarafina cok kalin radyator takilabiliyor.

Dogru da hocam, oyle sistemim olsa o parayi versem ben hayatta 932 kullanmam. Kaldi ki anakart olarak p9x79 ws ve corsair h110 kullaniyordu onu soylemeyi unuttum. Belli ki is amacli kullanilacak bir sistem, daha cok oyuncu kasasi olan bir kasa kullanilmasi ve daha iyisinin olmadiginin iddia edilmesi garibime gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1300-1400 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hava soğutma dedin mi haf-x ayrı diğerleri ayrı bence
    onun dışında 3 kart kullanmış silverstone raven bir kasa bu 3 kartı daha iyi soğutabilirdi neyse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

Dun Ankara armada'nin karsisindaki vatan'a ugramistim maximus vi impact'i incelemek icin, montaj bolumunde bir tane sistem gozume takildi...
    Haf 932 boyle bir sistemi tasimaz demiyorum tasir ama;

İ7 4960x
    3x Gtx 780 (markayi hatirlayamadim)
    4x8 gb corsair dominator platinum
    Ax 1200i
    (dahasi var ama tam goremedim)
    Gibi bir sistem aliyor olsaniz haf 932 kullanir misiniz? Montaji yapan elemana sordum bu arada sistemin kac para oldugunu.

bu arada dün bende ordaydım saat koçta ordaydın ??

• oooxxx kullanıcısına yanıt
    Saat 4.30-5.30 arasinda lacivert gomlek siyah kumas pantolon :)

• quote:

Saat 4.30-5.30 arasinda lacivert gomlek siyah kumas pantolon :)

ben 2-4 arası ordaydım ben çıkmışım sen girmişsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Hava sogutma kullanilacaksa hala alinabilecek en iyi kasalardan. Full suyah renkli olan gayet guzel ayrica sivi sogutmaya da uugun ust tarafina cok kalin radyator takilabiliyor.

Dogru da hocam, oyle sistemim olsa o parayi versem ben hayatta 932 kullanmam. Kaldi ki anakart olarak p9x79 ws ve corsair h110 kullaniyordu onu soylemeyi unuttum. Belli ki is amacli kullanilacak bir sistem, daha cok oyuncu kasasi olan bir kasa kullanilmasi ve daha iyisinin olmadiginin iddia edilmesi garibime gitti.

En iyisi o degil tabikide belki adam tum parayi donanima harcayinca cikmamkstir gerisi.
    O ws anakart bana oyun icinde mantikli geliyor stabilite icin ideal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.