Şimdi Ara

12000 TL'YE KADAR EN DOĞRU 600 CC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu kış inşallah 600 cc bir motor almayı düşünüyorum. Öyle racing olsun 280 görim gibi bi derdim yok ama mantıklı birşey olursa oda olabilir. aklımda şu anda kawasaki R6-F var. 2006 modeller falan 11-12 bin civarı. hem grenajlı olması hem hızının iyi olması hemde az yakması beni kendine çekiyor. Ama kullanmadım hiç 600 lük motor. 250 r sattım motor deneyimi söz konusu değil.racing icin biraz ürkütücü konuşsalarda ben tekere kalkma kör cahil makaslar vs yapmayacağım için 600lük ss motorlarda uygun benim için. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. şu anda 8000 tl param var ve kışa kadar 3-4 bin lira daha biriktirip alacağım.

• Kawasaki R6-f dediginiz sanirim er6-f oluyor ben olsam bu motoru düsünürdüm ayrica sinifinin en az yakit tüketimine sahip motoru 600 cc olmasina ragmen fazla gazlanmamis yanlamamis temiz kullanilmisini bulursaniz kacirmayin su anda 12 bin olan motorda kis ayinda 10 civarlarina rahatlikla bulunabilir diye düsünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda cbr 600rr lere de bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fz6 ,fz6 fazer
  • 6F güzel motordur. Az yakar iyi kaçar. Sadece sesini beğenmiyorum, o da 2 silindir olmasından dolayı gayet normal.

Alternatif olarak CBR 600F, FZ6 bakabilirsiniz.
  • Yerinde olsam 2-2.5 bin TL verir r6 alırım 2004 civarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    1.200.000 e kadar araç önerisi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.