Şimdi Ara

120 TLye en iyi gaming mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 Haftaya yakındır mouse araştırıyorum ama aklımda bir çok mouse var ve karar veremiyorum.
    Logitech G500s düşünüyordum ama Adana'da yok.Kapıda ödemeli sağlam güvenilir bir sitede bulamadım.
    Edit:THERMALTAKE Tt eSPORTS Black Gaming Mouse kaliteli midir sizce?Alınır mı yani

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hiroshima- -- 4 Aralık 2014; 23:19:41 >

• aynı konudan bende muzdaribim. Max. 120 TL ye kadar mouse bakıyorum.

Aklıma yatan 2 mouse var. Belki sizede faydası olur

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g300-gaming-mouse.html?srt=PU

http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-bloody-v7-multi-core-gun3-gaming-mouse.html?srt=PU

A4 TECH BLOODY V7 almaya daha yakınım şuan

http://www.donanimhaber.com/fare/haberleri/A4-Tech-Bloody-V7-Oyuncu-Faresi-video-inceleme.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 4 Aralık 2014; 23:59:41 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WonLt kullanıcısına yanıt
    -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    Bloody V7 modeli bende mevcut tecrübelerimi aktarayım; fare her ne kadar güzel bir görünüme sahip olsa da ergonomi olarak sınıfta kalıyor. Parmakları yaslamak için koyulan çıkıntılar, çinlilerin minik elleri baz alınarak yapılmış ve bizim gibi vurdumu oturtan Türk babayiğitlerin elleri büyük geliyor ve serçe parmak dışarıda kalıyor. Bu da uzun kullanımda uyuşma yapıyor ve şuan mecburiyetten v7 kullandığım için bu yazıyı bile sağ elimin serçe parmağı havada yazıyorum gerçekten çok sinir bir durum.

Elinin ebatlarına ve fareyi tutuş şekline (Pençe tutuşu - Parmak ucu - Avuç içi) bağlı olarak fare al. Özellikle İlk Gözden Nişancılık oyunlarını oynuyorsan bu seçim, senin oynayışını büyük oranda etkileyecek. Sonuçta Fare, oyundaki sanal kolumuzdur. Bir oyuncu her klavyede oynar ama her fareyi kullanamaz. Yinede v7 alacaksan v7-M modelini yani ayakları kaygan metalden olan modeli al. Ayrıca Bloody serilerinde üçüncü çekirdeği aktif etmek için ek bir ücret ödemen gerekiyor bunu da hatırlatayım.

Fare olarak benim önerim; illa Bloody istiyorum diyorsan v3 modelini, Bloody olmasa da olur diyorsan a4tech F5 modelini al. (Yinede imkanın varsa almadan önce, eline uyup uymayacağını dene) Fare kadar farenin temas edeceği yüzeyde önemlidir, eğer oyuncu faresi almaya niyetliysen mutlaka oyuncular için üretilen fare altlığı da kullanmalısın. Fare altlığı olarak Türk yapımı, Khan ürünleri gerçekten kaliteli fiyat/performans sunuyor. Khan Fare altlıklarının beş farklı modelinin incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURAN™ Chatlac -- 6 Aralık 2014; 15:29:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.