Şimdi Ara

120 TL’ye Varan ParafPara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
4
Favori
2.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 8 Nisan - 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında giyim, kozmetik, optik-saat, elektronik, seyahat-konaklama, oyuncak-kitap-kırtasiye sektörlerinde yurt içi tüm Banka POS’larında yapılacak her 250 TL ve üzeri harcamaya 15 TL, toplamda 120 TL ParafPara verilecektir.
    • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması ya da yurt içinden BAHAR yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    • Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 120 TL ParafPara kazanabilir. 
    • Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir.
    • Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
    • Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir. 
    • Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
    • Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar, Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir. 
    • Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar, Parafree ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. 
    • ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
    • Kampanyadan kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 22.06.2022 saat 21:59 olacaktır. Kullanılmayan ParafPara’lar 23.06.2022 tarihinde geri alınacaktır. 

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oran az olmuş, online harcama kampanyası olsa iyiydi

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    İnternetten yapılan elektronik harcamalar dahil değil mi yani sadece fiziki değil mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haber için teşekkürler, diğer bankalardan esinlenerek 500/30 oldu oran :(

• Alıntı

metni:
    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.

şu madde yüzünden puanı geri aldılar.

Ekkartta yaptığım puan transferinden kime ne zararı, sakıncası varsa saçma sapan bi kural

Puanı haketmişim, hepsini bi yerde toplayıp harcamak niye puanı geri almaya neden oluyor anlamak mümkün değil

• Sanal poslar geçerli diyor

• frknkll F kullanıcısına yanıt

sanal pos geçerli, önceki kaömpanyaya atıf yaptım, online harcama kampanyası olmuştu daha önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Tamamdır bilgilendirme icin teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon sayaç ışlemedı

• Furbey40 kullanıcısına yanıt

Amazon hicbir sektore girmez hocam. Iyzico olarak gorunur ve bu tarz sektor kampanyalarina dahil olmuyor. Sadece internet harcamasina dahil olur. Ancak aldiginiz urun elektronik iceriyorsa kampanya sonunda musteri hizmetlerine mail atinca saydiklari oluyormus. Ben denemedim forumda yazilani aktardim.

TYC olumlu, sanirim trendyol parafkart icin giyim sektoru olarak geciyor.

• Teşekkür ederim.

• Tyc geçerli beyler. Paraf gününde 400 yükleyip 15 puan 20 indirim alınabilir.

• eyvahnecdet kullanıcısına yanıt
    Tycde parafgünü işliyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MacroPhageAB M kullanıcısına yanıt

işliyor

• MacroPhageAB M kullanıcısına yanıt

evet 400e 20 indirim almıştım ben.

• HB'de geçerli olmadı(önce cüzdana atımlarda), kayıt yolu göründü.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

HB cüzdan kampanyaya dahil olmuyor. .

• Puan kazandım görünüyor kampanyada ama işlem erteleme kampanyasına dahil olduğum için paraf yüklenmemiş. Var mı aynı sorunu yaşayan?

• sapolee kullanıcısına yanıt

1gün sonra karta yansıyor puan

• Hocam kampanya kısmında görünüyor kazandığım parafpara. Ama kart detayında 2 gün geçmesine rağmen yok. İnşallah dediğin gibi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.