Şimdi Ara

120 km yürünebilecek bir mesefe mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackenedd

quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Konu ciddidir var mı böyle bir tecrübesi olan .. Kaç günde yürürüm çok zorlamadan? Ne kadar mesafede bir mola versem ? Bu havada dışarıda konaklamak çok problem olur mu ? Bu arada Elazığ 'dan Malatya'nın bir köyüne gitmeyi düşünüyorum.

dostum elazığlı gakkoş gardaşım umarım kürt değilsindir.malatya akçadağa beklerim misaffirim ol

yuh la elazıg merkezden akcadag daha fazladır 120kmden :D dostum 2 merkez arası gitmeyi dene :D olmadı bizim tırlardan birini gönderirim sana :D

sen nerelisin ben tahmini bi rakam söyledim de

malatya hocam

Neresinden hocam.Ben akçadağlıyım da o bildiğin akçadağlılardan değil.Genelde dışlanır akçadağlılar da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesur4dam

biz 3 kişi 2km'yi 1.30 2 saat içinde yürüdük yaklaşık ve ulaştığımız yerde de perişandık.
    özetle deneme

kardeş sakat mısın
  • quote:

quote:

biz 3 kişi 2km'yi 1.30 2 saat içinde yürüdük yaklaşık ve ulaştığımız yerde de perişandık.
    özetle deneme

kardeş sakat mısın

2 km max 20 dk'da yürünür :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

özetle deneme

kardeş sakat mısın

Bence amuda kalkıp gitmeyi denemişler

• Kastamonu-İnebolu , 105 km.lik İstiklal Yolu , molalarla birlikte 3 günde alınıyor.
    Hesapla artık..
    Kendini riske atmaya değmez..
  • quote:

quote:

Konu ciddidir var mı böyle bir tecrübesi olan .. Kaç günde yürürüm çok zorlamadan? Ne kadar mesafede bir mola versem ? Bu havada dışarıda konaklamak çok problem olur mu ? Bu arada Elazığ 'dan Malatya'nın bir köyüne gitmeyi düşünüyorum.

dostum elazığlı gakkoş gardaşım umarım kürt değilsindir.malatya akçadağa beklerim misaffirim ol

Elazığ'dan kürt cıkmaz kardes onlar elazığ'lı degildir.

• 5-6 gun mınımum dıyorum ben
  • En uzak yürümemi beldibi-kemer arasında yapmıştım o sıcağın altında beldibinden kemerin merkezine kadar yürümüştüm çok kötü bir anımdır
  • Normalde yürülmez ama istersen neden olmasın bundan daha uzak mesafeleri yürümüş insanlar var
  • çıkacaksan yola iyi şanslar,valla tavsiye olarak dandikten bir cep telefonu ve çorabın içine otobüs bileti kadar para koyne bilim ıssız biyerde cepte pahalı bir telefon bazı pisliklerin iştahını kabartır
  • Yavaş yürü düşmeyesin.
  • quote:

konuya girer girmez diğer hiç bir yorumu okumadan cevaplıyorum.

uzun yol tecrübem bir çok kez vardır.
    (tüm kıyaslamaları kendi yürüyüşüme göre veriyorum. )
    Herkes farklı şekilde zamanda yürüyebilir.
    Maksadınız bir an önce gitmekse (yani gezmeden, dolaşmadan yola çıkıp gideyim diyorsanız.)
    Eğer stabil saatte 5 km yürürseniz. 120/5= 24 saatlik saat olarak yolunuz var demektir.
    ama bunu artık üç gündemi yürürsünüz, iki gündemi sizin performansınıza kalmış birşey.
    şahsen ben 2 günde alırım bu yolu.

• quote:

kendimi bildim bileli elazıda yaşıyorum çok tuhaf insan gördüm ama hocam sen hepsinden tuhafsın ben yürürüm bir günde :)
  • 25 km. yol yürüdüğümü bilirim.Sakın deneme.
  • Yürünmez deneme. Hani macera arıyorsan bile yol riskli olabilir. Yoksa temiz düzgün yol olsa geceleri motelde kalarak gündüzleri yürünebilir ama 5-6 gün rahat sürer. Ama illa o yolu macera ile gidicem diyorsan bisiklet ve yanına bir arkadaş al daha iyi olur. Yani 2 bisiklet ile çıkın beraber koy berin gidin
  • Hakkari şemdinli intikalde 58 km yürüdük 1 gün 1 gece
  • quote:

9 km yürüdüm g***üm çıktı gerisini sen düşün..
  • quote:

hocam zevk için mi yürüyeceksiniz yoksa paranız mı yok otobüse ?

eğer yürüyecekseniz yılan,kurt,ayı,domuz vs bir sürü yabani hayvanla karşılaşma ihtimaliniz var.
    + çok yorulacaksınız ve bir süre sonra pişman olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

hocam zevk için mi yürüyeceksiniz yoksa paranız mı yok otobüse ?

eğer yürüyecekseniz yılan,kurt,ayı,domuz vs bir sürü yabani hayvanla karşılaşma ihtimaliniz var.
    + çok yorulacaksınız ve bir süre sonra pişman olacaksınız.

Konu ciddi derken ciddi ama amaç eğlence
    valla yorulma kısmından değil de yürü yürü sıkılma kısmından bir de o kadar yürüyorum da doğru mu gidiyorum hissi oluşacak

• askerdeyken 130 km kadar yol yaptik ama bu bizim icin rutindi ama tabi bizimkisi girev icabi idi 1 hafta icinde gittik geldik tabi mola felan derken baya uzadi ama surekli yol alirsan kac gun bulur bilemem. tabi bizde kg 30 canta 7,25 silah sarjorlerde 3 3,5 kg gelir 40 - 41 kg geliyordu daha bot filan derken mahvoluyorduk tavsiyem deneme bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.