Şimdi Ara

12 Yasindaki Kuzenim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 12 yasinda bir kuzenim var 1D hayrani falan tipik ergen kizi yani. Ben 15 yasindayim pek muhabbetim yok ama severim yine de. Bugun onlara misafirlige gittik konuyu once siniftaki erkeklerden falan acti cok tatli cocuklar var falan daha yeni kaynasiyor tabi erkeklerle sonra birden cinsellige getirdi konuyu sasirsim konuyu degistirmeye calistim sonra biraz utandi galiba ona bu yaptiginin yanlis oldugunu nasil soyebilirim bugun saskinliktan bir sey diyemedim ama bu yastan erkeklerle cinsel muhabbete girmemeli diye dusunuyorum kuzeni de olsam Bir de sanirim masturbasyon falan yapiyordur cunku herseyi biliyor yasina gore normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Em onu
  • Kızlar erkeklerden önce ergenliğe girerler ve daha çabuk olgunlaşırlar. 12'nin normal olup olmadığını bilmiyorum fakat extreme bir şey olmadıkça pek karışma derim. Sakın ailesine söylemek gibi bir aptallıkta yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Kızlar erkeklerden önce ergenliğe girerler ve daha çabuk olgunlaşırlar. 12'nin normal olup olmadığını bilmiyorum fakat extreme bir şey olmadıkça pek karışma derim. Sakın ailesine söylemek gibi bir aptallıkta yapma.

Yok hocam soyler miyim hic .

• quote:

Orijinalden alıntı: KatilÖrdek

Beyler 12 yasinda bir kuzenim var 1D hayrani falan tipik ergen kizi yani. Ben 15 yasindayim pek muhabbetim yok ama severim yine de. Bugun onlara misafirlige gittik konuyu once siniftaki erkeklerden falan acti cok tatli cocuklar var falan daha yeni kaynasiyor tabi erkeklerle sonra birden cinsellige getirdi konuyu sasirsim konuyu degistirmeye calistim sonra biraz utandi galiba ona bu yaptiginin yanlis oldugunu nasil soyebilirim bugun saskinliktan bir sey diyemedim ama bu yastan erkeklerle cinsel muhabbete girmemeli diye dusunuyorum kuzeni de olsam Bir de sanirim masturbasyon falan yapiyordur cunku herseyi biliyor yasina gore normal mi ?

Hocam sen 14 15 de ergeblige girerken kizlar 12 13 yasinda giriyo

• Sen nasıl arkadaşlarınla malum konuda konuşuyor, şakalaşıyorsan kızlar da aynısını yapıyorlar. Sen kızlara çaktırmıyorsun onlar da sana. Yani birçok şeyi bilmesi normal.
  • Sen çok yanlış anlamışsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yil olmuş
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12 yaşında falan giriyo onlar
  • gittiğin yol yol değil de
  • Neyse sustum..
  • bu konuların giderek daha küçük yaşlarda konuşulmaya başlaması entropi kanunun bir sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

Neyse sustum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim lisede ergenliğe girmemiş olan erkeklet ve dayrekşınla castine tapan kız ergenler var

• Forumda ensestli dakikalar
  • böyle şeyler için yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum
  • Nimettlerden faydalan ilerde çok ararsın :D
  • Zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: aLzeheimer

Nimettlerden faydalan ilerde çok ararsın :D

Sen olsan 12 yaşındaki çocukla... Tövbe tövbe insan olun biraz
  • Biri de çıkıp dememişki 1D ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Biri de çıkıp dememişki 1D ne ?

Senin gibi cahil olmadıkları için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.