Şimdi Ara

12 Yaşındaki Kardeşime GTA uygunmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
13.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim 12 yaşında bir kardeşim var elimde gta san andreas oyunu var ve kardeşim bunu deli gibi istiyo hergün ağlıyo sızlıyo bu oyunu yükle diye..ama oyunu bilenler bilir..oyun aksiyon oyunu sürekli suç işleme üzerine kurulu..12 yaşındaki kardeşim üzerinde bunun bir etkisi olur mu??kardeşim yeterli olgunluğa ulaşmışmıdır yoksa zararlımı olur?

• bi< bunları 8-9 yasında basladık oynamaya delta force
  • ben 11 yaşında oynuyordum ama ilk GTA yı. onun araba yarışından farkı yoktu
  • Ben o oyunun oynadıktan sonra millete selam yerine hi baby küfür yerine de mother f*ck falan demeye başlamıştım.

Ama kesinlikle oyna bırak o yaşlarını eğlenerek geçirsin düzenli bir aile hayatı varsa bir oyundan etkilenip katil olmaz.
  • 13 yaşımda diabloya başlamış biri olarak şu an 20 yaşındayım hala aynı heyecanı taşırım..gta fln çocuk işi gerçekten önemli olan aile yaşantısı..ama sakın diabloya izin verme bırak gta fln oynasın sıkılır diablo oynarsa benim gbi 13'üdede 20sindede oynar paso.
  • Bence o oyun değil 12 , 32 yaşına bile uygun değil . Hoş , bende 10 yaşlarımda Carmageddon oynuyordum ama , insanlara saygım tamdır . Kişiden kişiyede değişiyor biraz . Ama benim kardeşim olsa oynatmazdım .
  • Oynat Oynat Kırma Hevesini.Olmaz Biş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psikologların üfürdüğü şeyler zaten. çocukları anne/baba para ver yeni bilgisayar alalım diyo, adam istemiyo sonra bu oyunlar zararlı

hepimiz yılarca counter oynadık ne oldu elimize silah alıp dan dun headshot mı çekiyoruz? neymiş çocukların psikolojisi bozuluyormuş. ben öss ye hazırlanırken bilerek oynardım deşarj olmak için be. sinirlendiğimde counter atardım 20 dakika sonra pamuk gibi olurdum.

senin çocuğunun psikolojisi bozuksa kötülüğe meyillyse kimse bir şey yapamaz anneler babalar psikologlar bakanlar...
  • oyunun bitmiş save dosyasını indir onuda yükle böylece görev kalmayacaktır odasadece araba ile gezer vb şeyler yapar.
  • 9 yaşındaki kuzenim oynuo gta sa yı
  • oynasın...
  • Bilgisayar bir bağımlılık gibidir ne kadar uzak tutarsan o kadar iyidir
  • cok küfür ediyorlar ama ing anlamaz
  • benim 3 yaşında yeğenim var quake 3 teki insanların parçalanmasını filan kafasına takmış sürekli oynamamı istiyo bide spider-man manyağı olmuş tam habire duvara tırmandırıyo adamı bende bunları görünce anladım ki bilgisayar komple olarak 15 yaşının altında daha gelişimini tamamlamamış bir çocuk için kesinlikle zararlı bence ben bile çoğu zaman oyunların etkisinde kalıyorum ki bırak 12 yaşındaki çocuk hayli hayli kaptırır kendini
  • hayır hocam kesinlikle oynamasın. 13 yaşındaki bir çocuk için uygun bir oyun değil.
    ciddi ciddi söylüyorum. kesinlikle oynatma. sırf kardeşim oynamasın diye ben eve almadım o oyunu. kardeşim 14 yaşındaydı. o yaştaki çocuk için red alert2, batlle for middle earth, half life1, underground2 gibi oyunlar fena değildir.
  • zauahah senin kardeşin o kadar zayıf karakterliyse bırak oynatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenSational -- 23 Mayıs 2007; 12:15:34 >
  • sen kaç yaşındasın? bu soruyu sorduğuna göre kardeşin bu oyunu bence oynamasın...
  • Oynat bence bişey olmaz ya
  • Benim kardeşim 8 yaşında falan gta vice city oynuyordu şimdı 10 yaşında counter strike -call of duty- gta sa her türlü savaş ve aksiyon oyununu oynuyor
  • Ya hikaye ya ben şimdi 14 yaşındayım 9 yaşındayken kantır quake gta falan herşey oyanardım şimdi katilmi oldum .Herşey ailede bitiyor oyunlardan anlamayan insanlarda yok oyunlar katil yapıyor şöyle böyle yapıyor der.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.