Şimdi Ara

12 volt 10 Amper adaptör kafa karıştırıcı durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kamera adaptörü var 12 volt 10 Amper ve markası SPY marka diğer bir adaptör var markası S-LINK oda 12 volt 10 Amper tipleri birbirine çok benziyor hatta resmen aynı tipleri Demir kasa güvenlik kamerası adaptörleri.fakat SPY marka olan 50 lira SLİNK ise 28 lira acaba farkı nedir ağırlık falan aynı ama içinde kullanılan malzeme mi fark ediyor sizce fiyatı 2 kat değiştirecek fark nedir bu konulara çok takılıyorum SPY in üzerinde made in china yazıyor SLİNK de ise made in prc bumı fiyat sebebi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorckaArtvin -- 18 Şubat 2014; 19:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BorckaArtvin

Bir kamera adaptörü var 12 volt 10 Amper ve markası SPY marka diğer bir adaptör var markası S-LINK oda 12 volt 10 Amper tipleri birbirine çok benziyor hatta resmen aynı tipleri Demir kasa güvenlik kamerası adaptörleri.fakat SPY marka olan 50 lira SLİNK ise 28 lira acaba farkı nedir ağırlık falan aynı ama içinde kullanılan malzeme mi fark ediyor sizce fiyatı 2 kat değiştirecek fark nedir bu konulara çok takılıyorum SPY in üzerinde made in china yazıyor SLİNK de ise made in prc bumı fiyat sebebi

Ucuz olanlarda genelde çıkış voltaj dalgalanması pahalı olana nazaran daha fazla olur. Ama ucuz dediklerimde hani artık en dandirikleri, sizde bu kadar farkedermi bilemiyorum çıkış voltajına bakmadan bilinmez. Çok ucuz dandirik olanları gerçek VA değerini vermeyebiliyorlar. İkisi de çin malı onda kafanız karışmasın =)

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf351

quote:

Orijinalden alıntı: BorckaArtvin

Bir kamera adaptörü var 12 volt 10 Amper ve markası SPY marka diğer bir adaptör var markası S-LINK oda 12 volt 10 Amper tipleri birbirine çok benziyor hatta resmen aynı tipleri Demir kasa güvenlik kamerası adaptörleri.fakat SPY marka olan 50 lira SLİNK ise 28 lira acaba farkı nedir ağırlık falan aynı ama içinde kullanılan malzeme mi fark ediyor sizce fiyatı 2 kat değiştirecek fark nedir bu konulara çok takılıyorum SPY in üzerinde made in china yazıyor SLİNK de ise made in prc bumı fiyat sebebi

Ucuz olanlarda genelde çıkış voltaj dalgalanması pahalı olana nazaran daha fazla olur. Ama ucuz dediklerimde hani artık en dandirikleri, sizde bu kadar farkedermi bilemiyorum çıkış voltajına bakmadan bilinmez. Çok ucuz dandirik olanları gerçek VA değerini vermeyebiliyorlar. İkisi de çin malı onda kafanız karışmasın =)

DOSTUM ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜRLER CEVABIN İÇİN.benim kafama takılan olay şu.SLINK markası ve SPY markası marka olarak ikiside çin malı markalar çok kalite farklarının olduğunu zannetmiyorum.güç adaptörleri ikiside ağırlık ve tip olarak aynı gibi duruyor.ama biri 50 lira iken slink olan 28 lira.burada acaba içine kullanılan diyotlar entegreler mi farklı.yani fiyat farkı bir kalite farkından mı kaynaklanıyor.yoksa tamamiyle aynı ama sırf yani haksız bir kazanç mıdır.aynı ürünlerde dıurduk yere para mı kazanılıyor.yoksa SPY markası güvenlik sektöründe olduğu için daha mı kaliteli entegre kullanıyor.çok merak ettim.konu hakkında deneyimi olan varmı.saygılar...

• BorckaArtvin kullanıcısına yanıt
    Birkaç teste tabi tutmadan ikisininde aynı olup olmadıgını ve farklarını bulamayız . gözümle görseydim elimle tutsaydım sorularına cevap verebilirdim . ama söylemek istedigim birşey var bu çin malı olan ürünler vb cihazlar hep aynı olur ama marka kağıtları yani etiketleri farklı olur çogunlukla . örneğin çinde bir fabrika 100.000 tane şarj makınası yaptı diyelim hemen slink gidiyor 20.000 tane alıyor kendı etıketını basıyor . spy gidiyor 10.000 tane alıyor kendı etıketını basıyor sonrada markanın popülerliğine göre fiyat biçiyorlar adam lar , tabi her marka aynı değil ama bunlar olan şeyler . bu adaptörlerde hemen hemen aynı şeymiş gibi me geliyor siz kendinizden eminseniz hangisine karar vermişseniz onu alın

• Ne gibi testlerle anlıyabiliriz dostum
    Peki

• Pahalı olanın üzerinde seri numarası var birde iso 9001 falan etiketi var ama diğeri ile resmen aynı gibi içini bilemem ama kardeşim

• quote:

yoksa tamamiyle aynı ama sırf yani haksız bir kazanç mıdır.

Eskiden öyle derlerdi, şimdi serbest piyasa diyorlar hırsızlığın adına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S-LINK alın. Problem çıkmayacaktır.
  • BorckaArtvin kullanıcısına yanıt
    İçini açıp incelemek en iyi yoldur ama açamıyorsak üzerindeki seri no etiketler kendini belli eder . Aldığınız yerde önemlidir gidip merdiven altı yerden alırsanız büyük ihtimal çalıntı veya kaçak birşeydir , ama gidip örneğin büyük elektonik marketlerden alırsak orjinal ve kaliteli çıkma olasılığı daha fazladır kardeşim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not afraid-

İçini açıp incelemek en iyi yoldur ama açamıyorsak üzerindeki seri no etiketler kendini belli eder . Aldığınız yerde önemlidir gidip merdiven altı yerden alırsanız büyük ihtimal çalıntı veya kaçak birşeydir , ama gidip örneğin büyük elektonik marketlerden alırsak orjinal ve kaliteli çıkma olasılığı daha fazladır kardeşim .

Dostum teşekkürler.benim kanaatimce ürünler bire bir aynı ama tek farkı üzerine yapıştırılan etiket.çünkü ağırlık falan herşey aynı.ama içindeki kullanılan kondansatörler falan daha kaliteli ve fazlaysa onu bilemem...
  • Aynen öyle aslında ürünler aynı fabrikadan çıkıyor sadece markalar satın alıp kendı etiketlerini basıyorlar
  • Adaptörlerin üzerinde yazan volt ve amper değerinde bir yük ile yapacağınız bir saatlik ölçüm sizi sonuca ulaştırır.

Uzun süre üzerinde yazan amper değerini verebiliyorsa o adaptör iyidir. Isı da olumlu, olumsuz etkileri olan bir etken.

6A bir dizüstü adaptörüm vardı, çok ısınıyor ve güçten düşüyordu. Özellikle son dönem çıkan oyunları oynarken (Mafia II, Dead Space Series, Metro Last Light) ben de adaptörün altına buz bloğu (ilaçları korumak için olanlardan) koyuyordum. Çok işe yarıyordu.

Saygılarımla...
  • SPY konusunda bir şey söyleyemem daha önce kullanmadım. Fakat S-link adaptörde herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
  • slink zaten güzel bir marka.resmen aynı ama spy pahalı satıyor.belki içi farklıdır ama neticede aynı hepsi palavra...yani s-link bence alınması gerekiyor.neticede ucuz ve aynı ürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.