Şimdi Ara

12 v işe çalışan pasta cila makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bidaki hafta sonu babamın arabasına cila uygulamak istiyorum elle biraz yorucu oluyor sanırım bu ürün işimi görürmü daha önce kullanan varmı ? bide aracın aküsünü bitirmesin sonra şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler

not: admin rica etsem konuyu silme

• up beyler yokm kullanan felan ?
  • Sakami bu? Polisaj makineleri 150 watt tan min. 5 kat daha fazladir, imkani yok akuyu birak 5 aku getirsen kapuyu yaparsin:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ürünü soruyorsunuz? Link falan göremedim.

Gerçi ürünü görmeye de gerek yok. 12V ile çalışan bir makine ile en iyi ihtimalle vasat kalitede bir cila atabilirsiniz ama doğrusu cilayı elle atmaktır ve çok da yorucu değildir.

12V makine ile pasta yapmanın ise imkanı yoktur. 12V bir makinenin gücü en iyi ihtimalle 150-200W olur. Oysa ki millet 1000W'lık makineleri "iyi iş görmüyor, bayılıyor" diye 1500W olanlarla değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

Hangi ürünü soruyorsunuz? Link falan göremedim.

Gerçi ürünü görmeye de gerek yok. 12V ile çalışan bir makine ile en iyi ihtimalle vasat kalitede bir cila atabilirsiniz ama doğrusu cilayı elle atmaktır ve çok da yorucu değildir.

12V makine ile pasta yapmanın ise imkanı yoktur. 12V bir makinenin gücü en iyi ihtimalle 150-200W olur. Oysa ki millet 1000W'lık makineleri "iyi iş görmüyor, bayılıyor" diye 1500W olanlarla değiştiriyor.

hocam ürün bu: http://www.autostar.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=43

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Sakami bu? Polisaj makineleri 150 watt tan min. 5 kat daha fazladir, imkani yok akuyu birak 5 aku getirsen kapuyu yaparsin:)

cevabın için teşekkürler kapuyu yaparsın derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

Sakami bu? Polisaj makineleri 150 watt tan min. 5 kat daha fazladir, imkani yok akuyu birak 5 aku getirsen kapuyu yaparsin:)

Kaput demek istedim, saka bir yana , hic yanasma sonra akundende olma , cila yani wax atmak zor degil elle atilir, oncesinde aracin durumuna gore hazirlik gerekebilir , yeni aracsa , fircasiz duzgun yikandiysa tertemiz yikamadan sonra golgede guzelce wax atilir ve koruma patlaklik saglanmis olur;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

Kaput demek istedim, saka bir yana , hic yanasma sonra akundende olma , cila yani wax atmak zor degil elle atilir, oncesinde aracin durumuna gore hazirlik gerekebilir , yeni aracsa , fircasiz duzgun yikandiysa tertemiz yikamadan sonra golgede guzelce wax atilir ve koruma patlaklik saglanmis olur;)

çok saolun bosuna aküden olmayalım wax atarken sızden yardım alcam hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu aküyü bitirmez arkadaşlar bende araç içi şarjlı süpürge var 18 V luk aracın içini onla süpürüyorum gayet güzel temizliyor ve aküde tık demedi sürekli kullanıyorum bunuda kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim alet güzele benziyor
  • Wax atmak için polisaj makinesi kullanılmaz. Polisaj makineleri genelde 2 çeşittir. Rotary ve Dual Action. İki makinenin de amacı aşındırıcı pasta ürünlerini belli bir sürtünme katsayısı ile ısıtıp, vernik tabakasını aşındırmayı kolaylaştırmak.

Kısacası aşındırıcı pasta kullanmak için.

Wax dediğiniz cila, eğer gerekli ise bu aşındırıcı polish işleminden sonra yapılır. Mümkün mertebe incecik sürülür. Böylece verniğin saydam tabakası cam gibi görünür. Makbul olan böyledir.

Wax atmak için en uygun malzemeler meguiars sarı padler ve bol tüylü mikrofiber havlular. Pad ile uygulanır. MF havlu ile buffing yani silme işi yapılır.

Kullanılan cila katı bir cila ise, sürüldükten sonra zaten boya yüzeyi buğulu bir hal alır. Çok kurumasına izin verilmeden bol tüylü bezle silinir ki.. Cila fazlalığı alınsın. Yoksa çok kurursa hare kalabilir.

• Matkabın ucuna şu Polisaj makinasının ucuna takılanlardan taksam yapılmazmıki ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Matkabın ucuna şu Polisaj makinasının ucuna takılanlardan taksam yapılmazmıki ya ?

Zapt etmezi zor olmazmı matkabın yapısı itibariyle tutması daha zor olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Matkabın ucuna şu Polisaj makinasının ucuna takılanlardan taksam yapılmazmıki ya ?

Kontrol etmesi zor olur pasta makinelerinin elle yapılması en uygunudur bilmeyen bir insan boyaya zarar verebilir.
    30dakikalık bir işlem ne kadar yorabilir ki
  • içimi kararttınız ele kuvvet yapıcam artık saolun cevaplarınız için
  • hiç bir işe yaramaz..

Polisaj makinesi en düşük 1000-1400 watt aralığında olmalı ki iş görsün

Bakınız ;www.detailingturkey.net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.