Şimdi Ara

12.sınıf sorumluluk sınavları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim 9.sinif matematik ve fizikten takintim var bunlari bir turlu veremedim(ailevi sebebler de psikolojimi bozdu bu da bir neden) ve simdiye kadar hic yardimci olmadilar subattaki sinavlar diplomadan once son sansim sizce bu sinavlarda yardimci olurlar mi? su ana kadar sinava okul u bitirip gelen pek gormedim boyle bir durumla karsilasan ve ya goren oldu mu? inanin universite sinavindan daha cok dusunuyorum bunlari icimi doktum sonunda simdiden tesekkurler Allah razi olsun hepinizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Diem; -- 2 Ocak 2011; 10:54:53 >

• Diplomadan önce son şansın değil. Temmuz ve eylülde de sınav oluyor. Ben de 11.sınıf kimyadan sorumluydum eylülde geçebildim :) hocalar yardım ediyorlar zaten kafana takmana gerek yok üniversite sınavına konsantre ol sen;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1817 -- 2 Ocak 2011; 11:35:10 >
  • ins.dedigin gibi olur kardesim
  • Benim arkadaslarımın 4 tane alttan dersi olup son sene hoca yardımıyla verdiler. Yani yardımcı olurlar ama sende bos gitme calış biraz.
  • calisiyorum kardesim ama guvenim kalmadi ondan bu kadar panik yaptim tekrar tesekkur ederim
  • Son olarak bi tane Eylülde yapıyorlar . Ve eğer üniversiteyi kalmışsan %99 ihtimalle geçiriyor hocalar . Kafana takmana gerek yok yani .
  • Hatırlatayım ama büyük olasılık biliyorsundur. 15 günlük tatilin sonunda ilk hafta sorumluluk sınavları var onlarda da sansını dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarin sinif ogretmeni ile konussam mi arkadaslar hoca beni seviyor bir sorunun olur sa gel konusuruz demisti yapabilecegi bir sey olurmu
    Allah razi olsun sizden arkadaslar yorumlariniz gercekten iyi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Diem; -- 2 Ocak 2011; 16:48:14 >
  • 12. sınıf lise son mu oluyordu ?
  • evet son sene
  • Dostum önce öğretmeninle konuş durumu izah et. Geçme olasılığını sen daha iyi bilirsin. Geçebilecek gibi değilsen anlat durumu. Böyle böyle stres yapıyorum vs. Efendi ve derslerinde başarılıysan hayır diyeceklerini zannetmiyorum. Allah yardımcın olsun. Ama lise hayatımda sorumluluk yüzünden diploma alamayanı görmedim.
  • insallah kardesim hocalar sever beni kimse ile sorunum yok cok sukur.yarin hoca ile konusucam bakalim ne diyecek
    Cok tesekkur ederim kardesim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.