Şimdi Ara

12 saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 saat yatıp gece çalışıyım dedim 12 saat uyumuşum ve hala uykum var taktik verin :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uzulme kanka seneye uyku duzenin oturur

• düzenliydi bu sıcaklar mahvetti :(

• alarm kur. çok uyursan daha çok uykun olur yada öyle hissedersin.
  • Hocam alarm kur ama sakin yatakta kolunun uzanacagi bi yere koyma yoksa la ne ara caldi da kapatimtim olursun:d Pharmatona baslayabilirsin o kadar uyumana ragmen hala uykun varsa vitamin mineral eksikligin olabilir ben de yeni basladim 4 saat uyusam bile sabah cin gibi oluyorum hocam

• Uyuma. Ben öyle yapıyorum. Sabah kalkıp erkenden kalkıcam ne kadar dersem diyeyim zıbarıp yatıyorum. Kalkmıyorum. Bende geceleri ders çalışıyorum. Sabahları gürültüden zaten uyanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-123FE0B6D -- 1 Mayıs 2017; 8:45:55 >
  • cCcWalterWhitecCc kullanıcısına yanıt
    hocam normalde sabahları kalkıp çalışıyorum 1-6 arası uyuyorum sıcaklar bastırınca gündüz çalışamıyorum diye gece çalışıyım diye akşam 7 de 1 saat yatıyım dedim sabah 7 ye kadar uyumuşum normalde senin gibiyim 4-5 saat yetiyor bana da ama fazla uyumak yaramıyor aman deneme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde en az 16-17 saat uyuyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam okul yeni bitti 15-20 gün geceleri bastırıcam sonra tekrar sabah kalkmaya başlıcam sınav sabah sonuçta alışmak lazım o saatlerde çalışmaya
  • 12 saat uyursan tabi uykun gelir 6-7 saat yeterli
  • chandler1978 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam aman:D Ben de yasamisimdir senin yasadigin durumu baya kotu bi his oluyor pismanlik da ustune eklenince sabah nerdeyim lan ben? gibi sacma sorukar sorabiliyorsun

• .koter. kullanıcısına yanıt
    istemli olmadı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.