Şimdi Ara

12 Mini 5G yok !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 31 mart günü 12 mini cihazımda turk telekom hat vardı ve o gun 5G hizmete girdiginde sorunsuz 5G vardı cihazda ama 1 nisan sabahı cihazı sabah sarjdan aldım ve ozamandan beri 5G yok. cihazdaki hattı baska cihaza taktım 5G var. Baska cihazdaki hattı 12 miniye taktım 5G yok. ag ayarlarını sıfırladım ac kapa vs bir turlu 5G gelmiyor 4G de veya 3G sinyali ile calısıyor sorun yok. Apple desteğe baglandım donanımsa olarak bir sorun gorunmedigini tespit ettik dediler yaptıkları testte. Sizce sorun ne olabilir?

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11” 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Farklı konumlarda test ettiniz mi?

Evet farkli yerlerde de test ettim. Konumdan kaynakli bir durum degil yani. Konumdan kaynakli olsa 12 mini de 4G sinyal alan karti cikartip baska cihaza ayni yerde taktigimda o cihazda 5G geliyor. Cok garip bir durum anlamlandiramiyorum dogrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 2 Nisan 2026; 19:30:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biraz mantıksız ama farklı operatorleride dene istersen senin cihazında sim kart olarak.

3 Operatorude kullanıyorum turkcell eSim oldugu için onunla deneme sansım yok ama vodafone ve turk telekom ile denedim sonuc aynı. Şuana kadar denediklerim bir sonuc vermedi. Yani cihazın modemi bozuldu desem genel olarak sebeke sorunu yasamam gerek. 3G ye alıyorum 3G geliyor 4G zaten var. Yani 5G modemi ayrı olup sadece onun bozulma durumu varmıdır bilemiyorum. Apple destek donanım sorunu yok cihazda dedi.

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

Dfu mod ile formatlayıp yeniden kurun ios'u o şekilde bir deneyin.

aynen son care onu yapıcam eger bir sonuca ulasamazsam.

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Telefonum "Iphone 12 mini", Vodafon kullanıyorum ve 4G görünüyor. Operatör ile iletişime geçip sorunu ilettim, En son ios sürümünü (26.4) kullanıyorum. Tüm güncellemeler ve kontroller yapıldı fakat sonuç değişmedi. Hattımı farklı operatör kullanan başka bir telefona taktığımda 5G görünüyor, ancak farklı bir hattı kendi telefonuma taktığımda 5G yine yok. Iphone ile ilgili bir problem olmalı. 

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.