Şimdi Ara

12 iğrenç :) otomobil !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BMW 5 Serisi GT: Bizce amaçsız üretilmiş otomobillerin başında 5 Serisi GT geliyor. Sınıfı ve amacı belli değil. Bakalım satış rakamları bizi utandıracak mı?

Porsche Panamera: Cayenne üretildiğinde yetenekleriyle Porsche hayranlarına kendisini bir nebze kabul ettirdi. Ama Panamera’nın bunu başarması güç görünüyor. Zaten Porsche’nin geleceğinde bu modelin ikinci nesli olmayacak.

MINI Clubman: MINI ne yapsa güzel olur mu? Bizce değil. Kim daha geniş MINI ister ki? O zaman Clubman gereksiz bir otomobil…

Citroen C6: Citroen’in hedeflediği sınıf marka için bir boy büyük geldi. Başarısız satış rakamlarıyla C6 tam bir hayal kırıklığı.

Peugeot 607: Niyet ve sonuç Citroen C6’dan farklı değil. Bir türlü istenilen başarıyı gösteremedi. 607, bayilerin korkulu rüyası oldu.

Peugeot 1007: Ah o elektrikli, sürgülü yan kapılar… Açılma ve kapanma süreleri anormal uzun… Fikir güzel ama uyguluma kötü… Bu da onu listemize dahil etmemize yol açtı.

Opel Signum: Signum’un neden üretildiğini Opel kurmaylarının bile bildiğini sanmıyoruz. Lüks otomobil arayanların böyle bir karoser tipini tercih edeceğini nereden çıkardılar acaba?

Honda FRV: Önde 3 kişilik koltuk… Farklı bir düşünce ama gereksiz olduğu da aşikar. Sonuç ise tutulmayan bir otomobil.

Smart Forfour: Forfour Smart’ın küçük şehir otomobili üretme felsefisine baştan aykırıydı. Tüketici de bu detayı hemen fark etti. Mitsubishi Colt ile birebir aynı olan bir araca iki katı para ödemek pek mantıklı değildi.

Renault Velsatis: Renault tasarımcıları milenyumun başında sanırız zevki öldüren bir gıda tüketiyorlardı. Opel ile aynı tuzağa düşerek lüks tüketicinin bu tip karoseri beğeneceğine inandılar. Sonuçsa felaket oldu.

Renault Avantime: Bu otomobil konsept olarak kalsaydı hiç sesimiz çıkmayacaktı. Sanırız Renault kurmayları üretime geçerken gereken onayı bir karışıklık sonucu verdiler. Bu tasarımda bir coupe ancak 100 yıl sonra tutar.

Seat Toledo: Beğenilen sedan Toledo’dan arka kısmı bu şekilde bir otomobil tasarlamak gerçekten büyük bir başarı. Göz zevkimiz açısından bu otomobili tasarlayana otomotiv dünyasında bir daha iş verilmemeli.

• Panamera hariç katılıyorum.. Fakat bana sorarsanız panamera tutuldu ve başarılı bir otomobil..

Heleki o Clublman yokmu arkası cenaze aracı gibi olan, her gördüğümde küfrediyorum..

Küfürlerin anlamsız kaldığı nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanBalık -- 27 Nisan 2012; 18:31:08 >
    Daha Fazla Göster
  • Panamera için yapılan yorumun aynısını bu forumda ben daha önce yapmıştım.Çok gereksiz ve porsche'ye yakışmayan bir model.Üretimden kaldırılacak olması güzel.

DRIVE THE CHANGE
  •  12 iğrenç :) otomobil !

en rezili bu. boyle kötü arabayı çin bile yapmadı.!

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_40697741
  • Honda FRV bence çok güzelmiş keşke Türkiyedede olsa yazmıştım
    senden önce aynı başlığı açan üçüncü kişinin başlığına

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

bence o kadar kötü değil beğenmiyorum ama çokta kötü değil
  • panemera çirkin bir arabaysa ben insan değilim.

Katılıyorum
    1990 Favorit 1.3LX -- 1993 Samara 1.5 -- 1987 Broadway 1.4 -- 1992 Tempra 1.6 Sxa -- 1993 Excel 1.5 GLS -- 1998 Twingo 1.2 -- 1998 Saxo 1.4i -- 1985 3.16i E30 -- 1999 Tipo 1.4ie -- 1999 3.16i E36 -- 2008 Fiorino 1.3 Mj -- 2008 Megane 1.5Dci -- 1999 Passat 1.8T -- 2005 Caddy 1.9TDI -- 2005 407 2.0Hdi -- 2008 C4 1.6Hdi -- 2005 Astra HB 1.6 -- 2004 Sorento 2.5 -- 2000 3.18i E46 -- 2007 Astra GTC -- 2005 Octavia 1.9 -- 2013 Punto 1.2 -- 2004 Golf 1.6 -- 2005 C180K - 2008 3.20D - 2005 206 1.4 - 1998 Ford Ka - 1998 Tigra - 2007 Albea - 2006 Berlingo - 2005 Hyundai Matrix - 2010 Spark - 2013 Polo 1.6

Önceden sahip olduğum araçlar hakkında her türlü bilgi verebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Katılıyorum

Çok tipsiz ama donanım ve sürüş dinamikleri gayet başarılı

DRIVE THE CHANGE

• panamera ve 607 dışındakilere katılıyorum.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Ben 1007'yi beyendim ....Videoda çok iyi olmuş tam bi komedi...

1.30'dan itibaren İzleyin...

Opel Vectra 1.9 CDDesign sütçü Edition
    150 ps 320 nm 6 ileri Active Select
  • Aynı konu kaçıncı kez açılıyor ?
    Seat Toledoyu yapan yetkililer sedan mı yoksa hatchback mi olsun karar verememişler ve sonrasında da "Amaaaannn ...... et, kalsın böyle." diyip olduğu gibi bırakmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.