Şimdi Ara

12 daire var 6 reglet var :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • binada 12 daire var ama burası biraz karışık değil mi 12 daire var 6 reglet var :D 

Bilen birisi varsa anlatabilir mi, sanırım bir taraf binanın iç tesisatına gidiyor bir taraf da telekoma gidiyor. Ama hangisi onu çözemedim. Ayrıca solda bir tablo var ve her daireye iki hat verilmiş . Anlamadım niye iki hat var her daireye , eve yeni hat çekeceğim nereye çakacağımı çözemedim

• Hocam yukarısı dairelere çıkan bina içi alt taraf ise telekom dan gelen bakır kabloların takıldığı reglet hangi daire olduğunu ise sol tarafta numaralandırılmış ona göre yapacaksınız bağlantıyı

• O zaman ben üstten kendi hattımı bulup direk yeni kabloyu oraya çakayım.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Evet hocam zaten sıra ile gidiyor her reglette 5 daire var en baştaki ilk 2 giriş 1. daire diğerleri de sırayla gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacrific3

Evet hocam zaten sıra ile gidiyor her reglette 5 daire var en baştaki ilk 2 giriş 1. daire diğerleri de sırayla gidiyor

telekomdan gelen hatta her reglette nasıl 5 daire olur ? Telekom her daireye 2 uç çeker mi ki ?

• Alttaki regletlere bakarsan mavi beyaz teller ikili olarak, toplam 11-12 abone var. Telefon hatları büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 22 Ekim 2020; 18:22:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam + ve - şeklin de düşünün tek 1 kablo dan isteseniz de hizmet alamazsınız en az 2 kablo olmak zorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrific3 -- 22 Ekim 2020; 18:28:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

iki kablo değil iki çift kablo yer ayrılmış dikkatli bakın. Bir reglette 20 tel var ama 5 abone var.

• Krone K kullanıcısına yanıt

binada taş çatlasa 3-4 telekom kullanıcısı vardır. Gerisi hep turksat. Ama bunları bağlamışlar zamanında hatları dairelere tanımlamışlar

Hocam fotoğrafta işaretlediğim kırmızı kısım alttan kullanılıyor yani dairenize çıkacak olan kablo bu işaretli yerin alt kısmında bağlı oluyor işaretlediğim beyaz taraf ise telekomun regletinden çıkan kablo çakılarak dairenize giden kablo ile birleşiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

binada taş çatlasa 3-4 telekom kullanıcısı vardır. Gerisi hep turksat. Ama bunları bağlamışlar zamanında hatları dairelere tanımlamışlar

Telefon aboneliği için bağlamışlardır hocam

Hocam ben fotoları daha iyi inceledim de sizin kırmızı işaretlediğiniz yer aslında turktelekomdan gelen ana hattın girdiği yer. Sonra aşağı gidiyor ve oradan evlere giden hatla birleşiyor.

Yok hocam türk telekom en altta 3lü reglet var oraya getiriyor bakır kabloyu mavi beyaz kablo ise benim işaretlediğim beyaz kısma çakılıyor

Hocam dikkatli bakın yukarıya çakılı olanlar turktelekomun ana hattının renk sıralamasında. Yani üstteki 3 reglet ana hat

• Burada fazlalık var size 2 reglet yeterliydi.

konu başlığınıda düzelt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk ttelekomdan gelen reglete kablo takıp modemi buradan çalıştırdım değerler aynı çıktı. Bina içi tesisatım çok iyimiş 12 daire var 6 reglet var :D 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.