Mevcut fan çok ses yapıyor vede güçkaynağından dolayı sıkıntılar yaşıyorum. 60-65 dolardan fazla para vermek istemiyorum. Aopenin siyah kasaları hoşuma gidiyor ama sitesinde 8 cm fanlı diye yazıyor. Güç kaynağı fanı hakkında bir bilgim yok.
Birde Foxconn 'lar için iyi demişlerdi . Foxconn'un siyah renkte sessiz kasalarıda olur . Önerilerinizi bekliyorum.
coolermaster centurion al,arkada 12cm ve önde 8 cm fanı var ve cok sessiz,psu su için aynı şeyleri söyleyemem
quote:
Orjinalden alıntı: nelstar
coolermaster centurion al,arkada 12cm ve önde 8 cm fanı var ve cok sessiz,psu su için aynı şeyleri söyleyemem
Yahu, adam 13 gündür bizi beklemeyip almıştır bir kasa herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: cavus78
quote:
Orjinalden alıntı: nelstar
Yahu, adam 13 gündür bizi beklemeyip almıştır bir kasa herhalde.
Bence hansız kasa al. Fanı ayrıca kaliteli bir fan olarak al.
Ben amerikadan SİLENX 120 x 38 MM 14dBA 73 CFM fan siparişi verdim mükemmel bir şey sana da sipariş edebilirim.
Süper sessziz ve inaılmaz bir soğutması var. LEDL li seçenekler de var ama onlar 58 cfm hava akım gücü sağlıyor. Gene de tercih sana ait. Selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: murtazapasa
Bence hansız kasa al. Fanı ayrıca kaliteli bir fan olarak al.
Ben amerikadan SİLENX 120 x 38 MM 14dBA 73 CFM fan siparişi verdim mükemmel bir şey sana da sipariş edebilirim.
Süper sessziz ve inaılmaz bir soğutması var. LEDL li seçenekler de var ama onlar 58 cfm hava akım gücü sağlıyor. Gene de tercih sana ait. Selamlar.
14dBA ses yapııp 73cfm mi ? nerde o fanlar bizede söle alalım
CFM de bir yanlislik var bir sitede 58 cfm diyor digerinde 64 cfm diyor isin ilginci 2 sitede silenx in original siteleri ben anlayamadim buyrun birde siz bakip karsilastirin ama 73 cfm olmadiklari kesin.
Cm'ın 12cm'lik fanının sesini duymak için kulağınızı fana dayamanız gerekiyor.
vegada antek marka fanlar ve cok sesizler
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
CFM de bir yanlislik var bir sitede 58 cfm diyor digerinde 64 cfm diyor isin ilginci 2 sitede silenx in original siteleri ben anlayamadim buyrun birde siz bakip karsilastirin ama 73 cfm olmadiklari kesin.