Arkadaşlar 12 tl ye kadar alabileceğim en iyi hem az yakan hem güzel araç ne alabilirim?
Bi tane 2006 model 91.000 km de ford fiesta buldum tek kapı dizel.Arka koltukları var ve yanda camları var fiyatı 12.250 TL.
Yada 2007 model 86.000 km de FIAT Palio 1.3 Multijet Active tek kapı dizel.Bununda arkada koltukları var ve yanda camları var fiyatı 12.000 TL
Yada babam illa lpg li araba alalım sana diyor.Dizelin litresi pahalı oldu en iyisi lpg diyor.Hatta benzinli alıp ona lpg de taktırabiliriz diyor.Ama genelde internette araştırdım bi lpg li araç ile bi dizel araç 100 km de 17.5 Tl yakıyor.
Sizce ne yapmalıyım yukarda saydığım dizellermi yoksa lpg li bi araç mı? Bana fazla sorun cıkarmasın ve az yaksın yeter.Bu arada yukarda saydığım tek kapılı dizellerde arka kolduğa binmek çok sorun oluyormu acaba?Sonuçta yukardaki dizeller ticari amaçlı üretilmiş ve sonradan arkaya koltuk konulmuş sanırım.
o fiyata bence dizel pek iyi olmaz benzinli olabilir.. ;)
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
o fiyata bence dizel pek iyi olmaz benzinli olabilir.. ;)
yukarda saydığım tek kapı dizeller 12.000 TL onlar işe yaramazmı?
O dediğiniz araçlr büyük ihtimalle şirket arabasıdır ve hor kullanılmışlardır dizelin masrafı çıkarsa sana tuzluya mal olabilir 12 bine bence temiz bir lpgli araç bulunabilir veya benzinli alınıp tüp takılabilir
O dediğiniz araçlr büyük ihtimalle şirket arabasıdır ve hor kullanılmışlardır dizelin masrafı çıkarsa sana tuzluya mal olabilir 12 bine bence temiz bir lpgli araç bulunabilir veya benzinli alınıp tüp takılabilir
dizel aracı almadan servise götürüp bi baktırsak eğrisini doğrusunu servis söyleyebilirmi? Ne bileyim bu araç çok hor kullanılmış bu kadar masrafı falan cıkar diye? Ayrıca siz lpg li araç olarak ne önerirsiniz?
Benzinli alabilirsin daha ucuza alırsın.Lpg taktırırsın hemde daha önce lpg de kullanılmadıgı için motoru daha diri olur.
12000TL ye temiz dizel bulmak çok zor, bahsettiğin tek kapı araçlar ticari amaçla kullanılmış olabilir, 11000TL ye benzinli alıp LPG takıp kullanmak daha doğru olabilir...
bence o fıyat dızel temız bıraz zor benzınlı alman daha mantıklı bırde yılda kac km yapacaksın oda onemlı
megane coupe uygundur dostum bak araştır bul temiz bir coupe al
97-98 model Corollalar 10-12 arası. LPG taktırıldıysa 12-13 bin.
Bunların 1.6 motorlu olanları da var.. Bir de onlara bak, ikinci eli hala sağlam...
Hyundai Accent hakkında ne düşünüyorsunuz hani motor ve kaç modellerini önerirsiniz? Aryıca aldığım lpg li aracın lpg si sağlammı düzgün takıldımı nasıl öğrenebilirim? Bazı lpgler aynı benzin kullanıyormuş gibi yakıyor.Acaba lpg faydalı olmuşmu arabaya nasıl öğrenebilirim? Bazıları arabasına lpg taktırmış 1 sene sorna arabasını satıyor yada 5 ay sorna arabasını satıyor.Arabayı satacaksan neden lpg taktırdın acaba lpg sinde bi sorunmu var ondan olabilirmi şüpheli yaklaşmak gerekirmi acaba?
12 lira kadar bütçen varsa ve seçeneklerinin içinde twingo da varsa 8500-9500 liraya klimalı 99 ve üstü bir twi kovala derim. dizelden fazla benzinliden az yakar. her bakımdan da ekonomiktir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme