Şimdi Ara

12 bin goldumu harcadım(Traveler's Tundra Mammoth aldım)(ama pişman oldum:'()

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 16 bine tamamlayıp traveler's tundra mammoth aldım. Çok memnunum, çok hoş bir havası var bence. Yani zaten neye harcayacaksın ki biriktir biriktir nereye kadar? Ben tekrar biriktiririm zaten kolayca. Tavsiyeler veren arkadaşlara teşekkürler, tekrar biriktirirsem bu kadar çok parayı dediklerinizi uygularım mutlaka. Şimdilik görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 10 Aralık 2015; 20:46:55 >

• 12k gold çok bir şey olmadığı için daha fazla birktireblirsin
  • Flask falan alırsın.
  • milletten herblerin tanesini 1g a al biraz falasına Ah de sat . sonra ore işine girersin , yavaş yavaş işi büyütür
    oyun masrafını çıkarırsın hiç olmazsa
  • Dolar iyi bu aralar, altın da fena değil ama altını altına yatırmak da garip olur :D
    10'unu yatırıma kullan, 2'siyle çoluk çocuğa bir şeyler al sevinsinler. Yeni başlayan birkaç garibanı da sevindirebilirsin.
    Hayır işlerine gir, bu yaştan sonra..
  • Açıkcası biraz da serverın ekonomik durumuna, refah seviyesine bağlı bu. Benim serverda 12k gold ile yapabileceğin şeyler çok sınırlı. Kumar oynayayım desen masaya minimum 25k bid ile alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aslında öyle gold kasmak için çıldıran bir insan değilim ama, mamut almak istiyordum şu 3 kişilik olanından. 16 bin gold biriktirip onu alayım mı yoksa devam mı edeyim diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Lokumu

Ben aslında öyle gold kasmak için çıldıran bir insan değilim ama, mamut almak istiyordum şu 3 kişilik olanından. 16 bin gold biriktirip onu alayım mı yoksa devam mı edeyim diye düşünüyorum.

Oyunda alabileceğin en iyi kararlardan bir tanesidir. Hayat standardını çok yüksek ölçüde arttırıyor asla pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindyAdmiral -- 2 Eylül 2015; 16:53:59 >
  • Argent dawn'da 2 kişilik drake 100k gold . ben onun için biriktiriyorum 60k var şuan . Ah'deki druid ve rogue glyph'lerini sömürüp 2-3 katı fiyata koyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Argent dawn'da 2 kişilik drake 100k gold . ben onun için biriktiriyorum 60k var şuan . Ah'deki druid ve rogue glyph'lerini sömürüp 2-3 katı fiyata koyuyorum

Hangi mount ki o?
  • quote:

quote:

Argent dawn'da 2 kişilik drake 100k gold . ben onun için biriktiriyorum 60k var şuan . Ah'deki druid ve rogue glyph'lerini sömürüp 2-3 katı fiyata koyuyorum

Hangi mount ki o?

Vial of the sands'mi ne öyle birşey adı

• Game time için topla. 50K 'ya doğru yol alıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Hangi mount ki o?

Benim serverda 50 k civarıydı o. Ama o kadar para kasmak gerçekten zor gelir bana. Hani demişler ya yukarıda arkadaşlar bazı ürünleri alıp 2-3 katı fiyattan satıyorlarmış filan, o da çok işe yaramıyor ki. Bir bakıyorsun senin o 3 katı fiyata koyduğun ürünler geride kalmış ah de çünkü başka birisi daha ucuza ürünler yerleştirmiş, hem de bir sürü. Çok ince düşünmek lazım o tür birşey için bence. Bu yüzden ben o kadar biriktirmeyip direk bir mamut almayı düşünüyorum

@fablebora

Çok pahalı ya. Çok emek harcıyorum ben o kadar kasmak için. Oyundan zevk mi almaya çalışacağım yoksa oyun zamanı almaya mı çalışacağım? Çok mantıksız geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 3 Eylül 2015; 1:14:24 >

• Zamanında 20kya almıştım Vial of The Sands'i, kriz oyunu da vurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

5+ karakter yap her türlü kasarsın goldu, en kötü ihtimalle eski raidleri farmlayarak bile kasılır.

aynen

cata raidlerini tamamlarsan 4k civarı gold getiriyor, karakter başı
    garrisonda inn varsa görevlerden birton gold geliyor 400-600 gibi günlük , şanslı işe 1000 civarı ( en az 5 -6 follower da trasuere hunter özelliği olmalı )
    gene garrison görevlerinden gelen salvage chest ler var eskileri vendor edip yenileri DE edip AH de satıyorsun , oradan da iyi para geliyor
    trade binan varsa Garrison recource bir sure sonra çok birikince oradan ucuza materyal alıp gene ah de satıyorum
    ara sıra raidlerden düşen BoE ler 4k-5k ya satılıyor en az , + şu REP veren madalyon düşüyor ara sıra önceden 15k ya falan gidiyordu 6 ya sattım 2 tanesini dün

her hafte Kazzak kesip felblood + barn varsa savage blood için kurt kesiliyor ( 20 dk falan haftalık ) hala para ediyor

bunlar arasında zaman alan sadece eski radiler , onlara da oyun zamanım azalırsa giriyorum

5 ay lık token aldım , 400k gold da bekliyor belki token fiyatı düşer diye bekletiyorum

önceden zordu gold ksamak , AH yi iyi incelemek gerekiyor , şuanda çok kolay . Wotlk da mount yapmak için malzemeleri alacak gold bulamıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Will -- 3 Eylül 2015; 9:25:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi mount ki o?

Benim serverda 50 k civarıydı o. Ama o kadar para kasmak gerçekten zor gelir bana. Hani demişler ya yukarıda arkadaşlar bazı ürünleri alıp 2-3 katı fiyattan satıyorlarmış filan, o da çok işe yaramıyor ki. Bir bakıyorsun senin o 3 katı fiyata koyduğun ürünler geride kalmış ah de çünkü başka birisi daha ucuza ürünler yerleştirmiş, hem de bir sürü. Çok ince düşünmek lazım o tür birşey için bence. Bu yüzden ben o kadar biriktirmeyip direk bir mamut almayı düşünüyorum

@fablebora

Çok pahalı ya. Çok emek harcıyorum ben o kadar kasmak için. Oyundan zevk mi almaya çalışacağım yoksa oyun zamanı almaya mı çalışacağım? Çok mantıksız geliyor bana.

Argent dawn'da ah işi çok karmasık değil öyle , glyph özellikle çok işe yarıyor çünkü glyph mesleği olan çok az kişi var Argent dawn'da .
    Dipnot: 60k parayı hiç 100 karakterim olmadan yaptım , en yüksek 80 karakterim var illa 100 olması gerekmiyor

• görende 12 k yı çok sanacak ha. bu sadece yarım günlük hasılat. bu elemanlar gelince aynı gün bidaha yolluyorum göreve:

https://store.donanimhaber.com/84/24/68/842468eebd69534980e0b24b32a69518.jpg
    https://store.donanimhaber.com/58/2c/46/582c46db5d4f966cb438c677ea79a44e.jpg

2 karakterim var. 5 karakterim olsa 1 günde 20k kazanmış olacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 3 Eylül 2015; 10:51:36 >

• O quest her gün mü geliyor? Bana çok nadir öyle 2000 gold filan geliyor. Neden öyle ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    6.2 den sonra o iş ne yazık ki öyle değil rare olan gold missionları account bound oldu yani bir karaktere gelirse daha 2 hafta başka hiç bir karaktere gelmiyor. Bunu 18 tane level 3 garrisonu olan biri olarak söylüyorum. Eskiden günde 15-20k yapılıyordu ama rahat.

• o resimleri 9 ağustosta çektim yalnız. aynı gün iki karakterede geldi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.