Şimdi Ara

12-24-36 ay live pass üyeliği alma + ultimate çevirme yöntemi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
36
Favori
48.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış anladınız...

😆 sorusuna cevap vermiştim: ...bu şekilde üyelik uzatmak için gamepass bitmiş olması mı lazım?: evet, bitmiş olması gerekiyor 😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 12 Ekim 2021; 23:33:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :D özür dilerim ben yanlış anladım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herofahri -- 13 Ekim 2021; 10:6:38 >
  • herofahri kullanıcısına yanıt
    Toplamda ne kadarlık ödeme yaptınız hocam?

• Hepsiburadadan aldım 1 yıllık live Gold 265 TL 3 adet aldım. Sonra bunları pc üstünden Microsoft hesabına kod ile girebiliyorsun youtube bakarsın. O arkadaşı izleyerek kodları PC üstünden girdim 3 yıllık yaptım sonra bana seçenek çıktı bunları xbox game pass ultimate çevirmek istemisiniz diye vergi dahil 46.5 o tuttu. Bunu yaptım ve 3 yıllık game pass ultimate oldu.Bu arada hepsi buradan 800 tl alışveriş yaptığım için 50 TL bana indirim verdi. Anlayacağın 800 TL ayda 23 tl ben 3 yılı kapattım. 12-10-2024 kadar kafam rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bu yöntem ile 2 yıllık gold + game pass almıştım, şimdi 28 Kasım'da üyeliğim bitiyor. Şu an Microsoft sitesinden 6x6 aylık Gold alıp üzerine Game Pass yapılıyor gibi anladım. Aktif üyeliği bulunanlar için süreç nasıl işliyor? Direkt aldığımız Gold'u Game Pass'e çeviriyor mu? Yoksa aktif üyeliğimi iptal edip önce Gold sonra Game Pass mi almam lazım yine? Bu detayı tam bulamadım da daha önce yapmış olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• Atlamamanız gereken önemli bir ayrıntı var.

Hali hazırda devam eden üyelik için sanal kart gibi bir sisteme otomatik yenilensin açık kaldıysa.

nasılsa kartta limit yok yenilemez demeyin. Yenilemeye çalışıp sizi içeri sokuyor oto yenileme sistemi ve aldığınız goldları yarısına düşürüp game pass yapıyor. Neyse ki 6 aylık almış denemiştim 4 aylığa çevirdi fazla yakmadım başımı:)

otomatik yenileme mutlaka kapalı olsun

• Merhaba,

Xbox Game Pass Ultimate üyeliğim 11 Aralık itibari ile bitecek.

Hepsiburada da satılan 12 aylık Live Gold paketinden alıp kodu şimdi eklersem üyeliğimi otomatik olarka uzatmış olur muyum?

Bu şekilde aylık tahsilat yapılmasını önler miyim?

Teşekkürler,

• Vals V kullanıcısına yanıt
    Otomatik yenilemeyi kapat. Şimdi eklersen bire bir dönüşüm olmaz. Ultimate üyeliğiniz bittikten sonra eklemelisiniz. Kodları alabilirsiniz ama hesaba ekleme için 11 Aralık'ı beklemelisiniz. Zaten çok bir sürede kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 25 Ekim 2021; 14:21:56 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler cevabın için.

• Merhaba arkadaşlar bu sistem hala açık mı.

• manasturk54 kullanıcısına yanıt
    Konu ile ilgili aktif sayfa aşağıdaki linktedir; oradan takip edebilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136257743

12 aylık ne telefonla ne de web sitesinden alınabiliyor artık. En fazla 3 aylık alınabiliyor. Hesaplı olması adına elektro marketlerde (örneğin hepsiburada) kenarda köşede kalmış 12 aylık Live Gold'lardan (en fazla 3 adet) alınarak hesaba tanıtılır üzerine de 1 aylık Ultimate alınırsa birebir dönüşüm oluyor. (Mevcut hesapta Ultimate olmaması gerekiyor)

• hepsiburadadan live gold 3 tane alip bir tane de ultimate alarak halen bu sistemi yapabiliyor muyuz?

ultimate bir aydan sonra tekrar live gold a donusmesin.

• otosarrafı kullanıcısına yanıt
    Evet...

Dediğinize örnek olacak bir durum yaşayanı hiç duymadık.

• Aşağıdaki linkteki satıcıları inceledim, 14 Günden fazla Ultimate kullanılmış hesaplarda 12 Ay olarak abonelik alınabiliyormuş, yani 12+1 toplamda 13 ay için yeni hesap açmak gerekiyor.

Yeni hesap açtığımızda eski kayıtlara erişmenin bir yolu var mı? bir arkadaş Xbox uygulamasından yeni hesabınızı açın, Microsoft Store uygulamasından eski hesabınızı açıp eski kayıtlarınıza erişebiliyorsunuz demiş bu yöntemi deneyen oldu mu?

12-24-36 ay live pass üyeliği alma + ultimate çevirme yöntemiplati.market. digital goods marketplace.
    Buy 🔥XBOX GAME PASS ULTIMATE 13 MONTHS+EA PLAY+CASHBACK💰 and download
    https://plati.ru/itm/xbox-game-pass-ultimate-13-months-ea-play-cashback/3043219

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diemcizone -- 2 Aralık 2021; 4:36:16 >
  • Merhaba arkadaşlar, ilk defa xbox konsol aldım en uygun yollu live pass üyeliğini 1 yıllık nasıl yapabilirim? Birde orijinal sitesinden alırken taksit imkanı sunuyor mu ? Yardımcı olacak kişiler için şimdiden çok teşekkür ederim.

• FALEZ34 F kullanıcısına yanıt
    Game Pass Ultimate (GPU) aboneliğiyle kütüpheneye eklenmiş oyunları hem konsol hem bilgisayar hem de buluttan (VPN aracılığıyla) oynayabiliyorsunuz. İsterseniz kardeşlik yapıp P1/P2 haklarından herhangi birini başkasına satabilirsiniz. Uygun GPU almanın yollarından biri önce Xbox Live Gold (XLG) alıp sonra 1 aylık GPU alarak birebir dönüştürmek. Resmi Xbox web sitesinde artık en fazla 3 aylık XLG alınabiliyor. Windows 10 veya 11 yüklü PC üzerinden Microsoft Store uygulamasına girerek XLG'u aratın, altta hediye kutusu şekline tıklayarak 6 aylık 120 TL'ye kendi mail adresinize hediye kod alabilirsiniz (en fazla 6 adet).

12-24-36 ay live pass üyeliği alma + ultimate çevirme yöntemi
    12-24-36 ay live pass üyeliği alma + ultimate çevirme yöntemi

Microsoft Store'dan hediye al seçeneği ile 6 aylık üst üste sorunsuz alanlar olduğu gibi bazıları da 2. 3. 5. alışta sorun yaşayanlar da oldu. Bu neye göre, nasıl oluyor; kimse bu konuda mantıklı cevap veremiyor ama güvenlik önlemi gibi duruyor (ele geçirilmiş bir karttan veya hesaptan alışveriş yapmayı önleme gibi). Böyle durumla karşılaşılırsa arkadaşlarınızın farklı farklı hesaplarından kendi mailinize kod alarak istediğiniz süreyi tamamlayabilirsiniz...

Aynı zamanda bulabiliyorsanız Hepsiburada, n11, Trenyol, TeknoSA, Vatan, Mediamarkt gibi yerlerden 12 aylık XLG alıp (3 tane alabilirsiniz, döviz artmadan önce 265TL idi) hesabınıza tanıtın; 45 TL'ye de konsoldan veya web'den 1 aylık GPU aldığınızda toplam XLG süresini birebir dönüştürüyor. Sıralama önemli... Önce XLG'ları alıp tümünü hesabınıza tanıtın sonra 1 aylık GPU'i alın. Önce GPU aldıysanız (veya hesabınızda hala GPU abonelik mevcut ise) XLG alırsanız 12 ayını 4 aya dönüştürüyor. Bu sebebten elinizden geldiğince uzun süreli (max. 36 ay) almaya çalışın ki sonradan mevcut GPU süresini dönüşümle uzatmanın yolu yok. Almış olduğunuz Xbox veya aksesuar kutularından hediye çıkan Game Pass'leri dönüştürme için kullanmayın, dönüştürme yapmayabilir. Hediye edin birisine gitsin...
    Alınan kodların süresi olmamakla birlikte dönüşüm kampanyası için kimse bir süre veremiyor, yarın Microsoft "ben bu kampanyayı kaldırdım" diyebilir. Şimdi kullanmayıp uzun vadede XLG kod almak isteyenler bu riski göze almalı.

Tanımlamalar ve detaylı bilgiler için şu forum sayfasının ilk mesajını okuyunuz ve sayfayı takip ediniz:

https://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ana-konu-gerekli-tum-bilgiler-ilk-mesajda--136257743

• çok güzel aydınlattınız beni teşekkür ederim.

• Merhabalar, min.1 yıllık gamepass ultimate için kardeşlik hesabı arıyorum

• Arkadaşlar,

2 yıllık ultimate üyeliğim 2 gün önce bitmişti. Microsoft sitesinden 75 tl den 8 tane (ayrı ayrı alabiliyosunuz , aynı anda vermiyor )3 aylık gold digital olarak hediye kart aldım, ( normal 3 aylığı 1 kere hesabınıza alırsanız , 2. Kere alamıyorsunuz, anca böyle alınabiliyor ) zaten hediye kart alınca direk tanımla çıkıyor altta, onu seçince kendi hesabınıza tanımlanıyor. Bu arada her tanımlama işleminde otomatik yenilenmeyi kapatmayın, bana tüm tanıtmalarımda +1 ay verdi 😀 Yani 8 ay da ordan geldi. 36 aya kadar alıp tanımlatabilirsiniz ( 1 ay hediyeleri hesaplayın, 1 ay da ultimete den gelecwk ınu da hesaplayın ) sonra makineden üyeliğinizin içinde yükselt kısmından ultimate seçiyorsunuz. 44 tl karşılığında tüm gold süreniz ultimate oluyor .. Müthişş, sadece unutmayın ya sıfır hesabınız olacak, yada mutlaka ultimate bitmiş otomatik yenileme kapalı hesabınız olacak. Ayrıca önce gold ların tamamını yükledikten sonra , tamam dediğinizde ultimate almalısınız yoksa ultimate olduğunuz an gold kartlar düşük süreyle hesaba ekleniyor.

İyi oyumlar 😀😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.