Şimdi Ara

12-13 bine kadar az yakan genç işi dizel araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler öncelikle. Yılbaşından sonra genç işi 12-13 bin maksimum olacak şekilde az yakan dizel bi araç arıyorum. Van araçlar var bu fiyatta ama onlarda ticari geçtiği için hız sınırlarıda düşük..

-Araç ayda 1 veya 2 kez İzmir-Susurluk yapacak 240 git gel 480 km.
    - 1 yada1.5ayda bir İzmir-Ankara gel git yapılacak
    - Ve arada okula gidilecek

Bu özelliklerde önerebileceğiniz araç marka veya direk ilan varmı

NOT: Aracı kullanacak kişi 19 yaşında.. yani biraz genç tarzı ufak araç olması daha iyi olur.. Fiesta düşünüyorum ama onunda 4kapılıları uçuk fiyatlarda.. yol tutuşuda iyi olursa daha verimli olur benim için.. araç maksimum 100-110 km/s görecek uzun yolda

• Genç için fazla uygun olmasada Millenium Kasa Accent Öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishiyue58

Genç için fazla uygun olmasada Millenium Kasa Accent Öneririm.

ne kadar yakıyo tahminen hocam
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44809607

ve benzerlerini ancak bulabilirsin 13 bin liraya..
  • Genelde van araçlar hor kullanıldığı, muayenesinin 1 yıllık olduğu, vergisinin çok olduğu, (sonradan koltuk ve cam takıp hususi araç ruhsatı alınamadığı) için pek önerilmiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-opel-corsa-1-7-dti-ac-hususi-oto-11-750-tl-35977247/detay

Fakat yukarıdaki gibi orjinalinden tek kapılı koltuklu veya sonradan koltuk takılıp ruhsata işlenmiş ve ruhsatta hususi araç diye geçen arabaları tercih etmekte herhangi bir sorun var mı? Bu araçların fiyatları da diğer van araçlar gibi uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: d@ngerusly

quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishiyue58

Genç için fazla uygun olmasada Millenium Kasa Accent Öneririm.

ne kadar yakıyo tahminen hocam

Ortalama 210 krş civarı yaktığını duymuştum.(doğru olmayabilir.)
    220 krş dan fazla yakacağınıda sanmam hani.
  • Erdemin ilanı verdiği araba benim arabam sorulara gelecek olursak.
    Van araçları önermeyen arkadaşlar malum sorunlardan (ruhsatta kamyonet geçmesinden dolayı) önermiyorlar ve haklılarda.
    Neden :
    1- Vergisi daha fazla
    2- Muayene 1 yıllık ve daha pahalı
    3- Hız limitleri daha düşük otobanda ceza yemek daha kolay(sınır 95+9.5 otobanda)
    4- Sigorta v kasko primleri daha yüksek.

Benim aracım gibi çevrilen araçlar ise hem fiyat olarak 4 kapılılara göre daha uygun hemde bu saydığım dezavantajı yok.

Yukarıda arkadaşın verdiği 1.7 dti ilanına gelince 2003 model ve 1700 motor.Yani vergisi daha yüksek ve yakıtı daha fazla.
    Düşünen varsa böyle bir araç benim aracıma bakabilir.
    Hor kullanılmamış temiz bir araç.

Satma fikri yoktu aklımda o yüzden arabanın 1 lira masrafını bırakmadım.
    Halada masraf etmekteyim.Bu sabah arabanın aküsünüde sıfırladım.Arabaya şu an için cebimdeki para fazla geliyor para harcıyayım deseniz inanın harcayacağınız yer kalmadı.
    İlanda da belirttim alacak arkadaş arabaya bir tornavida bile vurmadan senelerce binebilir.

Yakıt olayına gelince araba bakımlı olduğu için 100 tl lik shell eurodizel mazotla şehir içi şehir dışı karışık 650-700 km arası yol yapmakta.

http://resim.donanimhaber.com/m_44809607/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44845490

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 7 Aralık 2010; 17:05:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba kardeşim Susurluklusun herhalde ;) O fiyatlara c2 lere bakabilirsin. İnternet piyasasına baktım 13-14 arası diyor. Buna aldanma herhalde İzmir'desin. Hafta sonu çık Gaziemire otopazarına aynı araçları bütçene uygun bir şekilde bulabilirsin. Genç işidir. Çok az yakar. Önerilen araçların hepsinden az yakar. Aklında bulunsun. İncelemeni öneririm.
  • palio multijet
    200km/hıza kadar cıkarsın bas basa bıldıgın kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc91

palio multijet
    200km/hıza kadar cıkarsın bas basa bıldıgın kadar

yok hocam benim o hızlarda alacağım araçla işim olmaz..

diğer konuya gelince büyük ihtimal 4 kapı 206 yada fiesta düşünüyorum bu 2 araç hakkında yorumlarınız nelerdir..

bana şehir dışı ortalama 3.5-4 arası yakması lazım çünkü tek başıma seyahat edicem ve bagajım olmuyacak.. klima ise nadiren kullanırım sigara kullandığımdan dolayı camlar açık şekilde giderim genelde.. varmı bu fiyatlarda bu şekilde az yakan araç

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 9 Aralık 2010; 12:01:50 >
  • multiJet
  • "Buna aldanma" derken internet fiyatlarının piyasanın üzerinde olmasını kastetmiş olmalı. Bu paraya vectra b çok iyi bir seçenek aslında, tabi "çok az yakmalı" kriterini göz ardı edersek.
  • bu fiyatlara fiat punto 1.3 mj bulabilir miyim peki arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Merhaba kardeşim Susurluklusun herhalde ;) O fiyatlara c2 lere bakabilirsin. İnternet piyasasına baktım 13-14 arası diyor. Buna aldanma herhalde İzmir'desin. Hafta sonu çık Gaziemire otopazarına aynı araçları bütçene uygun bir şekilde bulabilirsin. Genç işidir. Çok az yakar. Önerilen araçların hepsinden az yakar. Aklında bulunsun. İncelemeni öneririm.

Buna aldanma derken neyi kastetiniz anlamadım.
    Benim attığım mesaja ise kastınız, haddinizi bilipte konuşmanızı öneririm karşınızdaki bu işin ticaretini yapan bir adam değil bir doktor.
    Benim aracım budur bu paraya bu temizlikte dizel ve hususi araç varsa dileyen gidip alabilir.

Önce mesajımı doğru düzgün okuyun. Kim haddini bilmiyor ondan sonra karar verin. Karşımdakinin bir doktor olması ona okuduğunu anlamayıp bana hakaret etme hakkı vermez. Ben herzaman haddimi bilmişimdir. Ne yazmışım ben orada C2'lere bakabilirsin demişim, internet piyasasına baktım 13-14 civarı demişim, ama buna aldanma demişim, otopazarında aynı araçları bütçene uygun bulabilirsin demişim. Yani sürekli C2'den bahsetmişim. Nasıl üzerinize aldınız anlamadım ki sizin bahsettiğiniz araç fiesta iken ve benim mesajımda C2'den başka araç markası geçmezken. Ha önerilen araçlar içinde en az yakan lafıma alındıysanız ona birşey diyemem. 1.4 HDI motoru incelemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

"Buna aldanma" derken internet fiyatlarının piyasanın üzerinde olmasını kastetmiş olmalı. Bu paraya vectra b çok iyi bir seçenek aslında, tabi "çok az yakmalı" kriterini göz ardı edersek.

Evet arkadaşım aynen onu kastettim. Ki bütün araçlar için böyle olmasına karşın özele indirgeyip C2 dedim. Buradan nasıl böyle bir sonuca varılabildiğini de anlamadım. Açıklama yaptığınız için teşekkürler.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-citroen-c2-cok-temizz-acill-satilik-bordo-takasli-34894191/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-citroen-c2-beyaz-c2-yakit-cimrisi-35930660/detay

Şu iki aracı buldum internette.. ikinci linkteki araç pertten çıkma galiba yaptırmış adam.. 1. linkteki arac ise temiz görünüyor ama..

• Dediğim gibi temiz bulunabilir aradıktan sonra bütçenize uygun. İnternet fiyatları piyasa göre epeyi yüksek. Diğer önerilen araçlar ile donanımlarını karşılaştırırsanız C2'nin bariz üstünlüğünü görürsünüz. Hem daha modern bir kasası var diğer araçların kasası bayağı eskidi. Üzerindeki motor çok ekonomiktir. Uzun yıllardır kullanılan bir motor. Herhangi bir arıza çıkarmaz. Dediğiniz gibi bordo araç güzel görünüyor. Çamurluklar değişmiş, çamurlukların değişmesi önemli değil ama neden değişmiş olduğuna da bakmak lazım.
  • Corsa 1.3 bulunabilirmi acaba o fiyata
  • 12-13 bine satılan dizelden hayır gelmez.tez zamanda turbo isteyebilir,enjektör isteyebilir,hatta motor bile isteyebilir.van tarzı alırsın ama onunda temizini bulmak şans işi en iyisi lpgli araç bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.