Arkadaşlar uygun fiyatlı 12.1" notebook ararken bu ürünle karşılaştım. Ama LG'nin sitesinde bile yok ürün(zaten LG sitesi ne işe yarar onu da bilmiyorum, telefonda da başıma gelmişti; hiç mi güncelleme yapmaz bu adamlar). CF'li fiyatı 1380 ytl civarına geliyor. İşlemcisi pek iyi değil belki ama yeterli olur benim için. Asıl önemli olan ısınma, malzeme kalitesi gibi nitelikler. Bu veya benzer LG notebook kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum.
Not: Lütfen büyük ekranlı notebook tavsiyelerinde bulunmayın, çünkü ilgilenmiyorum
Ekran kartı ATI X1100'ler gibi mi acaba?Yoksa tamamı paylaşımsız 128 mb mı?Bir de dahili web kamera özelliği var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK
Ekran kartı ATI X1100'ler gibi mi acaba?Yoksa tamamı paylaşımsız 128 mb mı?Bir de dahili web kamera özelliği var mı?
hatırladıgım kadarıyla kamerası var cıhazda paylasımlı ekran kartı kullanılmıs.
@coolfire
Bu boyuttaki notebooklar arasında fiyat-performans dengesi en yüksek cihazlardan biri.Tek sıkıntı olarak Raminin 1 GB olması görünebilir onu da istersen 2 GB yapabilirsin...
Aynı ekran kartı ferrari 1100'de de kullanılmış. Onda ki paylaşımlı olduğuna göre bu da paylaşımlıdır. Ama benim için önemli değil. Ati'ler genelde driver güncellemesi yapıyor. Bu benim için yeterli.
4 GB ram desteği de varsa güzel olur.
bu küçük bilgisayar konusu biraz karışık öncelikle ALLAH kolaylık versin diyim(;
Sonda söyleyecegimi başta söyleyim SONY-SZ serisi kadar kaliteli özellikli ve hafif bir küçük göremedim ben( LED aydınlatma-cift ekran kartı-karbon fiber kasa-şık ötesi vs..)
Ekranı küçük olupta kendisi agır olan ve dolayısıyla bir espirisi kalmayan pek cok cihaz var piyasada
Yani amaç ekran küçüklügü degil ürünün hafifligi olmalı en idelai tabiki hafif olup ekranı büyük olan daha fazla çalışma alanı sunandır bende LG-T1 serisini düşünmüştüm ciddi ciddi hem 14.1'' hemde senin 12.1'' notebook'undan daha hafif ve daha şık tabi bir miktar fiyat farkı olacaktır ama hem performansı hemde kullanım rahatlıgıyla o farkı rahatlıkla kapatır
tavsiyem: LG alacaksan hafif olsun diyorsan T1 alacaksın, yada yurt dışından sz 660 getirteceksin 2.000ytl'e falan maloluyor , bu kriterleri göz önune aldıgında diger markaların elle tutulur modelleri yok
Biz aldık bi tane LG E200 12.1 ekranı var bunun da.. ama sanırım bir üst modeli. çünkü core2duo işlemcisi ve 200 gb sabit diski var 2 gb ram takmışlar 4'e kadar destekliyor. Bi iki oyun kurdum denedim performansı çok iyi (PES2008, Flatout2) Tek derdim ekranın biraz soluk gözükmesi acaba bunu nasıl düzelteceğim.. Ati'nin ayarlarından uğraştım ama biraz düzelttim... Anlayan birileri vardır umarım.. Bir de xp yükleyip öyle denemek istiyorum ama ekran kartından başka xp driver bulamadım. verdikleri cd'de sadece vista driverları var..