Şimdi Ara

118 18-118 80 Reklamından nefret edenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 100 kere tv de bu aptal reklamı görmekten bunaldım.Bu kadar itici,Bu kadar gıcık bir reklamdan sonra insanın arayacağı varsada aramaz.Nereden akıllarına geliyorda yapıyorlar böyle itici reklamları anlamıyorum.

Bu reklamı her gördüğümde sinirlerim bozuluyor.

• Aynen katılıyorum.Böyle içimizi okşayan reklamlar varkenhttp://www.kutahyaporselen.com.tr/
  • bak itici olmasa konu açmazdın reklamını yapıyosun şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexser

Aynen katılıyorum.Böyle içimizi okşayan reklamlar varkenhttp://www.kutahyaporselen.com.tr/

• Çok başarılı ama çok sinir bozan bir reklam.
  • Birsel neydi seksen yüzonsekiz seksen
  • zaten 2. yapılan reklamda mantık hatası var normalde telefonun başında olan kişi erkek ama burda sanki kadınmış gibi sinirleniyor ve el hareketlerini yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az önce bu konu ile ilgili bir mail geldi.
    118-80 ve 118-18 numaraları ayrı ayrı firmalara aitmiş ortada değişen bir numra felan yoksa sadece insanları kandırmak için yapılan satış politikası imiş. Bu konuda doğruluk payı varmıdır arkadaşlar sizce.
  • Her reklamda en az 2-3 defa gösterilmesi insanı sinir ediyor.Sık sık vermeseler bu kadar uyuz olmaz insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 2 Mart 2010; 22:18:13 >
  • 118 80 berbattı üstüne 118 18 tuzu biberi oldu yani. O ne hareketler. O ne ses. Önüme koysalar yapışırım gırtlağına.
  • arkadaşlar o numaraları arayınca her 60 sn de 1.2 tl niz gidiyor benden söylemesi yani 1. sn 1.2 tl 61.sn 1.2 tl daha 2.4 tl'niz gidiyor.
  • ben hem buna hem kütahya porselene gıcık oluyorum en iyisi kürt telekom reklamları
  • Birseeeeeeeen yeni bilinmeyen numaralar servisinin kodu kaçtı? seksen yüz on sekiz seksen
  • hepsini geçtim birde 11811 var, allahtan o reklam yapmıyor.
  • Nedir bu 118 80-18-11?
  • Bunu yazarken bile bu reklam oynuyor yok böyle bir şey.
  • valla ya acayip salakça bir reklam
  • Yaprak dökümünde şarkı söyleyen adam o "kırk yıllık hatır sizden...."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.