Şimdi Ara

117. element

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri bana bu mereti aciklayabilirmi ? Internette az bilgi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adı kopernikyum galiba

• contorium değilmiydi

bonba yerleştirildi

edit: @ultimatesonic o 112. elementhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Kopernikyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 4 Ocak 2014; 18:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

contorium değilmiydi

bonba yerleştirildi

• Ununseptiyum, periyodik tabloda atom numarası 117 olan ancak henüz keşfedilmemiş elementin geçici ismidir. Simgesi Uus'dir. Henüz metalik özelliği keşfedilmemiştir. Elektrik bakımından iletkendir ama sıcaklığı çok az bir derecede iletir. Uus 7A grubunda yer alır. 7.periyottadır. Hızlandırılmış kalsiyum iyonlarının berkelyum hedef tahtasını bombalaması sırasında kalsiyum ve berkelyum atomlarının çarpışması sonucunda elde edilir.

Ununseptium geçici sembolü Uus ve atom numarası 117 olan kimyasal element geçici adıdır. Altı atomları 2009-10 Dubna, Moskova Oblast, Rusya, Rusya-ABD ortak işbirliği ile tespit edildi. [1] [2] şu anda halojen ailesinin en ağır üyesi olarak yerleştirilmesine rağmen, hiçbir deneysel kanıt yoktur ununseptium kimyasal özellikleri, iyot ve astatin ve kuramsal analizi gibi hafif üyelerinin eşleşen, bazı önemli farklılıklar olabilir göstermektedir.

• Breaking Bad der kaçarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Ununseptiyum, periyodik tabloda atom numarası 117 olan ancak henüz keşfedilmemiş elementin geçici ismidir. Simgesi Uus'dir. Henüz metalik özelliği keşfedilmemiştir. Elektrik bakımından iletkendir ama sıcaklığı çok az bir derecede iletir. Uus 7A grubunda yer alır. 7.periyottadır. Hızlandırılmış kalsiyum iyonlarının berkelyum hedef tahtasını bombalaması sırasında kalsiyum ve berkelyum atomlarının çarpışması sonucunda elde edilir.

Ununseptium geçici sembolü Uus ve atom numarası 117 olan kimyasal element geçici adıdır. Altı atomları 2009-10 Dubna, Moskova Oblast, Rusya, Rusya-ABD ortak işbirliği ile tespit edildi. [1] [2] şu anda halojen ailesinin en ağır üyesi olarak yerleştirilmesine rağmen, hiçbir deneysel kanıt yoktur ununseptium kimyasal özellikleri, iyot ve astatin ve kuramsal analizi gibi hafif üyelerinin eşleşen, bazı önemli farklılıklar olabilir göstermektedir.

Iste bana bundan fazlasi lazim. Son zamanda kafayi taktim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

contorium değilmiydi

bonba yerleştirildi

fail şimdi hatırladım beyaz renkdi bulunduğu kısım 117.ci elementin epic fail

• quote:

Orijinalden alıntı: Caygabe

quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Ununseptiyum, periyodik tabloda atom numarası 117 olan ancak henüz keşfedilmemiş elementin geçici ismidir. Simgesi Uus'dir. Henüz metalik özelliği keşfedilmemiştir. Elektrik bakımından iletkendir ama sıcaklığı çok az bir derecede iletir. Uus 7A grubunda yer alır. 7.periyottadır. Hızlandırılmış kalsiyum iyonlarının berkelyum hedef tahtasını bombalaması sırasında kalsiyum ve berkelyum atomlarının çarpışması sonucunda elde edilir.

Iste bana bundan fazlasi lazim. Son zamanda kafayi taktim.

neyini bilmek istiyon kardeş sen sor ben söyliyim ama öyle yoğunluk kaynama erime temp sorma daha deneylerle yapamadık kesin ölçüm yok daha hem tüm izotopları millisaniye sonra decay yapıyo daha iupac onay bile vermedi bu element keşfedildi diye he ama bi tahmin et dersen yoğunluk 7g/cm3 biraz fazla erime kaynama da 300-550derece arasında bişey bekliyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.