Şimdi Ara

117.000 TL Honda civic 1.6 vti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konusu açıldı mı bilmiyorum ama açma gereği duydum arkadaşlar. Adam gerçekten de haklı 5 sene önceye yakın zamanda 6.000 TL ye baktığım 1993 model 1.5 ex civicler şuan 14.000 TL civarında. Biz bu ülkede hiçbir zaman hayal ettiğimiz araçlara binemeyecek miyiz. Binenler vardır elbet ben en azından kendi adıma konuşup sitem etmeye çalışıyorum.

İlan linki:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-vti-155629766/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 5 Mart 2014; 14:52:22 >

• Ben de 2005 model VTEC ES aracıma 35.000 TL isterim o zaman.
  • Güzel tepki
  • Keşke herkes bu adam gibi olabilse..
  • adam haklı 5 sene önce ekmek ne kadardı şimdi nekadar millete maaş zammı desek yok verdikleri 3 kuruş onunla geçin geçinebilirsen allah sabır versin vatandaşa
  • Bende babamın Volt'u 150 milyara mı koysam acep ( Bu arada sakın otomobil olanı sanmayın ha minibüs olan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan- -- 5 Mart 2014; 19:02:54 >
  • Ender aklıselim Hondacılardanmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvah, altın yerine honda alaymışım köşeydim.
    Ama 117 eder ama biraz fazla geldi bana. 110 olaymış iyiymiş.

Bu ilanı gören bir kaç vatandaş piyasa bu zannedip fiyatları artıracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 5 Mart 2014; 19:13:02 >
  • O 117 ise benim 150 diye çıkarlar burası Türkiye.
  • Sapına kadar haklı adam,2-3 sene önce 1.4is lerin 13-14.000 civarı yüzüne bakan yoktu.
  • Helal olsun adama. Acaba kendi aracini satsa kac para fiyat isticek merak etmedim de degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi an hulk sandim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Bende babamın Volt'u 150 milyara mı koysam acep ( Bu arada sakın otomobil olanı sanmayın ha minibüs olan )

Sanamayız zaten otomobil olan colt
  • 100`e bırakırsan düşünürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Ender aklıselim Hondacılardanmış.

Aynen..yeni yetmelerden değilmiş arkadaş.

• İyi yapmış.
  • Hep bu modifiyeciler aracın değerini yükseltti :)
  • Bir tek modifiyecilere bağlamak yanlış olur.Galericiler pert araçları yaptırıp piyasaya çiziksiz diye sürdüğü sürece, aracının ederini bile bile gidip 2 katı fiyat yazan pişkinler olduğu sürece bu piyasa düzelmez.Örnekler çoğaltılabilir, aklıma gelenleri söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Bende babamın Volt'u 150 milyara mı koysam acep ( Bu arada sakın otomobil olanı sanmayın ha minibüs olan )

Sanamayız zaten otomobil olan colt

Chevrolet Volt o Elektrikli

• İki gun once gormustum bu ilani ve adami tebrik etmistim yanlis hatirlamiyorsam onceden yazilan rakam 28bin tl'ydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.