Şimdi Ara

114 milyon kez izlenen müzik klibi ..........

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• daha fazlasını bulamadım varmı ??

• Çok itici bir kız bu.

Ayrıca daha iyisini bulabilirsin bence en çok izlenen gerçekten buysa üzülürüm.
  • kim bu ? ilk defa görüyorum.

• 174,669,622
  • Lady GaGa - Bad Romance
    167,909,648 views
    http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I
  • En fazlası olmayabilir ama çok işte

104,980,204

derken bad romance geçmiş bile, vay be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 3 Nisan 2010; 2:17:17 >

• Çok iğrenç bi kız bu ya nasıl bu kadar popüler anlayabilmiş değilim.Şarkının başında three derken dilini çıkartıyo ya dışarı öööğh yani itici.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bok gibi kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Bu Lady Gaga nasıl tutuldu anlamıyorum ya şarkıları çok basit klasik abd popRnB ...

167,909,648

izlene izlene bumu izlenmiş

• quote:

Bu Lady Gaga nasıl tutuldu anlamıyorum ya şarkıları çok basit klasik abd popRnB ...

167,909,648

"çok basit klasik abd popRnB" dediğine göre anlayamaman doğal

• quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

174,669,622

Yalnız var ya dikkat ederseniz bebek ordaki çocuktan daha büyük

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Sizin gibi anlamayıpta anlamış gibi yapmak çok rezil olsa. Bu kız hakkında bir yorum yap bakalım, ondan sonrada ben yorum yapıcam, kimmiş müzik kültürü az olan göreceğiz..

Sen daha bu kızın pop yaptığını bile bilmiyorsundur..

Öncelikle; bugüne kadar Türkçe derslerine girmiş tüm hocalarına benden selam söyle.

Benim şu mesajımı oku:http://forum.donanimhaber.com/m_33351210/mpage_5/key_/tm.htm#msglink_38484108

evohan'ın altına imzamı atabileceğim şu mesajını da oku :http://forum.donanimhaber.com/m_33351210/mpage_4/key_/tm.htm#msglink_37961707

Ayrıca kliplerinde, MJ'e selam çakar.

Alejandro'yu da şimdiden ezberlemeye başla. Çünkü bir sonraki klip, bence albümün en iyi şarkısı Alejandro'ya çekilecek. Patladığında hava atarsın birilerine:

Bir de utanmadan RnB demişsin ya. Şarkılarından bir tane RnB sound örneği koy da şuraya görelim.

• Miley Cyrus çok beğenirim disney chanelda hannah montanada severek izliyoruz
  • quote:

167,909,648

Hiç söyleme ya 1-2 ay içinde parladı gitti kimse sevimsiz hatunun teki,

• Hannah Montana zırvası değil mi bu.? Eğer öyleyse 170 milyon izlenmesi gayet normal çünkü izleyen kişiler 5-15 yaş aralığı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

167,909,648

Hiç söyleme ya 1-2 ay içinde parladı gitti kimse sevimsiz hatunun teki,

Pek dinlemem bu türk müzikler ama en azından iyiyi kötüyü ayırt ederim de cidden nesi var bu şarkının 167 milyon kere izlenecek ?

• quote:

Lady gaganın şu ana kadar duyduğum en sağlam parçası...
    Bad Romance da çok garip bir şarkı bana göre, bazı bölümleri çok güzel ama bazı yerlerinde de acayip sıkıyor...

• quote:

quote:

quote:

Sizin gibi anlamayıpta anlamış gibi yapmak çok rezil olsa. Bu kız hakkında bir yorum yap bakalım, ondan sonrada ben yorum yapıcam, kimmiş müzik kültürü az olan göreceğiz..

Sen daha bu kızın pop yaptığını bile bilmiyorsundur..

Öncelikle; bugüne kadar Türkçe derslerine girmiş tüm hocalarına benden selam söyle.

Benim şu mesajımı oku:http://forum.donanimhaber.com/m_33351210/mpage_5/key_/tm.htm#msglink_38484108

evohan'ın altına imzamı atabileceğim şu mesajını da oku :http://forum.donanimhaber.com/m_33351210/mpage_4/key_/tm.htm#msglink_37961707

Ayrıca kliplerinde, MJ'e selam çakar.

Alejandro'yu da şimdiden ezberlemeye başla. Çünkü bir sonraki klip, bence albümün en iyi şarkısı Alejandro'ya çekilecek. Patladığında hava atarsın birilerine:

Bir de utanmadan RnB demişsin ya. Şarkılarından bir tane RnB sound örneği koy da şuraya görelim.

Şu adamın dinlediklerinden haz etmesem de işini biliyür , aşık atılmaz bununla , bu arada iyi kapak yapmış

• Alejandro şarkısı çok güzel de, Bad Romance ın nesi iyi? Nasıl 170 milyon defa izlendi anlayamıyorum.
  • Bad Romance>Alejandro

bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.