Şimdi Ara

112 görevlileri kimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu 112 ambulans görevlilerinin doktor mu yara başka bir ünvan olup olmadığını merak ediyorum
    112 görevlilerine doktor mu demeliyiz yoksa başka bir ünvanlarımı var

• Sokaktan toplamışlar sanırım telefonlara bakmak için. Oradakiler sıradan bir şirkette telefon bakan kişiler değil. Eğitimli olmalılar ama daha adres almaktan acizler. Bunun en bariz örneğini Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri düşünce anladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 27 Temmuz 2010; 8:10:45 >
  • En az ilk yardım eğitimi olan kişiler şöförde bile var o eğitim. ve bitanede hemşire var oda sağlık eğitimi alıyor. Bazılarında doktorda bulunur.
  • bir doktor bir hemşire bir sağlık memuru ve de şöför olması lazım.
  • arkadaşım doktor hemşire genelde bunlar stajer hemşire olur bide şöför var toplam 3 kişi olurlar zaten pantolanları farklıdır birde o sarı yeleklerinde arkasında 112 yazan kollarında ünvanı yazıyo.
  • acil tıp teknisyenleri ve teknikerleri 112 de çalışan asıl personellerdir. yanlarında genellikle bir doktor bulunur. aynı zamanda ambülans kullanma yetkileri de mevcuttur. fakat her yerde olduğu gibi bu alanda da personel açığı bulunduğu için şöfor hemşire ve doktor da aynı acil hizmetini verebilirler.
  • sağlık meslek lisesinde okuyan attler,bir dokktor ve şoför olması lazım..meslek lisesinde okuyanları normal attde yazabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şoför ile 3 kişi görüyorum hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.