Şimdi Ara

110bine ne alalım? superb'e sövenler bir el atsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi forumda bir superb düşmanlığıdır gidiyor,haklı olan yönlerde var,şimdi sorum şu ...

maximum 110 bin hadi 115 bine ne alırsınız? benim kriterlerim aşşağida buna göre doğru cevap ne olmalı?

*D segmenti olacak,suv da olabilir..
    *geniş bir bagaj ve yükleme alanı olacak en az 500 lt ve üzeri
    *1,6 dizel motorlu olacak,otomatik şart değil
    *içi açık renk olacak
    *arka yaşam alanının geniş olması olmazsa olmaz (hanımın şartı)
    *2. el olabilir ama en fazla 2 yaşında ve 50bin km altında (ben ciddi km yapıcam) mümkünse sıfır km

şimdi bu kriter ve ihtiyaç listesine göre bu parayla ne alırsınız?

konuyu geyik olsun veya tartışma olsun diye açmadım,bileniniz vardır superbe kapora verdim ama gözden kaçan bir araç olabilir sizlerin yardımıyla onu arıyorum,varsa önerileriniz bekliyorum...

edit: baz donanım veya boşline istemiyorum dolu bir araç olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 5 Ağustos 2015; 9:14:31 >

• tiguan güzel olabilir
  • Hocam en mantıklısı yapmışsınız bence. Ne kadar fiyat aldınız Superb'e?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 temiz latitude execuvie

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Hocam en mantıklısı yapmışsınız bence. Ne kadar fiyat aldınız Superb'e?

benim özel bir indirimim var filo indirimi yapıyorlar 2 tane sipariş verdik ,2 tane daha vericez ,lansman olduğundan indirim yapmıyorlar normalde..

kiralama ve filo şirketlerinin fiyatından alıyorum...
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt
    Bence mantikli bir secim yapmissiniz

• Talisman'i beklerdim. 1.6 DCI 160 bg 380 nm tork; akar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 12 Ağustos 2015; 8:22:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat'tan sonra ne almalı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Superbe devam, çok satacak, buraya baksan herkese 2. El bmw merco aldırırlar👍

• d segmentinde manuelzarar ettirirgenelde. 2. el düşük km 508 allure dizel bence işinizi görür. değer de kaybetmez 2. el alınacağı için.
  • İkinci el temiz bir mercedes, bmw, audi alirdim. Yazik o verilen paraya skodaya o para cok ama
    cok bence mumkunse kaporanizi geri alin. Simdi dicekler Opele verirldi diye HAYİR.
    Opele vw ford volvoya 110 bin tl para baglamal
    hayirseverliktir. Yapmayin yaziktir gunahtir...

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

şimdi forumda bir superb düşmanlığıdır gidiyor,haklı olan yönlerde var,şimdi sorum şu ...

maximum 110 bin hadi 115 bine ne alırsınız? benim kriterlerim aşşağida buna göre doğru cevap ne olmalı?

*içi açık renk olacak
    *2. el olabilir ama en fazla 2 yaşında ve 50bin km altında (ben ciddi km yapıcam) mümkünse sıfır km

konuyu geyik olsun veya tartışma olsun diye açmadım,bileniniz vardır superbe kapora verdim ama gözden kaçan bir araç olabilir sizlerin yardımıyla onu arıyorum,varsa önerileriniz bekliyorum...

1.6 dizel ve 2 yaş mevzusu demeseydiniz, makyajlı w211 kasa Mercedes E Serisi tavsiye edecektim.

Skoda SuperB'niz hayırlı olsun.

• Çeke binilmez hocam. O paraya Vw golf 1.6 tdi highline dsg alip, elektrikli ve masajli deri koltuk da ekletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbascan -- 5 Ağustos 2015; 9:55:36 >
  • Eğer aceleniz yoksa passat highline için sıraya yazılın yok aceleniz varsa Superb tek seçenek zaten rakipleri beş para etmez. Superb i alın geçin prestige donanım olsun mümkünse

• tamda böyle bir konu açmayı düşünüyordum iyi oldu.

bazılarına komik gelebilir ama piyasada 100 bin civarı alınacak adam gibi araba yok. ya 150 binlere çıkacaksınız yada c segmentine ineceksiniz

başka türlü hepbirşeyler eksik kalıyor alacağınız arabada
  • fazla yoruma gerek yok. saydığınız kriterlere uygun tek araç süperBE...
  • superb alıp devam edin
  • superb'e neden düşmanlık var ? passat'ın aynısı daha ucuza alınabiliyor

bagajı geniş arka kısmı geniş tam uzun yol aracı işte siz de superb'i tarif etmişsiniz bence alıp keyfinize bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

şimdi forumda bir superb düşmanlığıdır gidiyor,haklı olan yönlerde var,şimdi sorum şu ...

*içi açık renk olacak

1. 2015 Volvo S60 1.6 D2 R-Design alırdım ama bagaj kriterinize takılıyor. 380 lt.
    2. 2015 Mercedes B Serisi 180 CDI 1.5 Elite
    3. 2015 BMW 2 Serisi Gran Tourer 216d
    4. 2015 Volkswagen Passat 1.6 TDI Comfortline

bir araca 100k vereceksem, ki parayı tarladan toplamayan birisiyim, o marka skoda olmazdı herhalde. marka algısı kolay oluşan birşey değildir, yıllar yılı hakedilmesi gerekir. bu algıyı haketmiş markalara yönelirdim.

http://www.ukessays.com/essays/marketing/market-and-strategy-analysis-of-skoda-marketing-essay.php

suv için de eğer aceleniz yoksa 10 ileri dsg şanzımanlı 2016 tiguan beklenmeli. 1 ay sonra tanıtımı var, ocak ayında bayilerde olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

aaa en önemli aracı unutmuşsunuz evet evet mazda 3 siz nasıl unutursunuz mazda 3 u o her ihtiyaca cevap veren ikinci eli çok güçlü (o kadar güçlü ki satmaya kalktığınızda sizi bırakmıyor iki el ile sarılıyor size ) yani nasıl unutursunuz böyle bir aracı

işin geyiğini bi kenara birakalim aracınız hayırlı olsun yeni superb çok güzel olmuş her yeni modelde birşeyin çalındıgi gibi bunda da keşke 2 farklı şekil açılan bagaj kapağıni çalmasalardi çok güzel bi özelliktı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.