Şimdi Ara

1100 Civarı Telefon Tavsiyesi (6 Yıl Sonra Yeni Telefon Alınıyor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 yıldır kullandığım Note II bozulduğu ve yapılamadığı için yeni telefon alıyorum. Piyasaya oldukça uzağım. Tercihim yine Note serisi ama bütçe 1100 lira, sanırım o fiyata Note yok. Bütçe 1000 lira aslında ama en fazla 100 lira daha koyabilirim. Oyun oynamam, öyle aşırı kamera da şart değil. Note II'den daha kötü olmasın o yeter açıkçası. Beni uzun süre götürsün yeter. Öncelikli tercih genel olarak Samsung ama önerilere açığım.

Xiaomi de düşünüyorum açıkçası. Oldukça uygun modelleri var sanki. Marka olarak Samsung-Xiaomi arasında kaldım diyebilirim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decvarım -- 19 Aralık 2019; 2:43:32 >

• Biraz daha zorla 1500' e Mİ A3 alın. Gayet iyi cihaz. Aldığınıza değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuz Samsung Note serisi bir model şuan 3000 TL (Note Fan Edition)

Bütçenizi biraz zorlayıp aşağıdaki modellere yönelin.

1300 TL : Meizu X8(4/64)
    1450 TL : Realme 3 Pro

1500-1550 TL civarı:
    Xiaomi Redmi Note 8 (4 GB ram)
    Xiaomi Redmi Note 7 (4 GB ram)
    Meizu Note 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 10 Aralık 2019; 9:26:33 >
  • O fiyata alabileceğin en ideal cihaz redmi 8 olur.1500 bandına çıkabilirsen mi a3 ile realme 3 pro'da ideal cihazlardır.
  • Güncel
  • Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Fiyat performans cihazdır

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

O fiyata alabileceğin en ideal cihaz redmi 8 olur.1500 bandına çıkabilirsen mi a3 ile realme 3 pro'da ideal cihazlardır.
    Redmi 8 4 Gb, Redmi 8A 2 Gb. Sadece bu fark var bildiğim kadarıyla aralarında. Ama Redmi 8A'nın fiyat çok daha uygun. Redmi 8A daha mantıklı olmaz mı bu durumda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • decvarım kullanıcısına yanıt
    Arada 150 tl gibi bir fark var çok da değil aslında.Android kanadında 2gb ramli cihazlara ben çok sıcak bakmıyorum zaten bir kısmını sistem kullanıyor minimal 3-4gb olmalı bence
  • garantiszi redmi note 8 bu fiatta tek seçeneğin olsun hocam. hiç takılma garanti olaylarına. garantili çöp telefon almaktansa orta seviye garantisiz al derim. redmi 8 lerle falan kıyaslanamaz bile note 8
  • quote:

Orijinalden alıntı: decvarım

Redmi 8 4 Gb, Redmi 8A 2 Gb. Sadece bu fark var bildiğim kadarıyla aralarında. Ama Redmi 8A'nın fiyat çok daha uygun. Redmi 8A daha mantıklı olmaz mı bu durumda?

Alıntıları Göster
    Htc 10 kullanıyorum 4 ram bile yetmiyor bu çöp işletim sistemine

İos bu konuda cidden inanılmaz iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Samsung M20 ve Redmi 8 arasındayım? Fiyatlar birbirine yakın. Sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: decvarım

Samsung M20 ve Redmi 8 arasındayım? Fiyatlar birbirine yakın. Sizce hangisi?
    Bende 2si arasıhda gidip geldim m20 aldım
    M20 ekranı full hd redmi hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 27 Aralık 2019; 20:26:18 >
  • decvarım kullanıcısına yanıt
    Redmi 8 alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1500 dolaylarında olsa Casper VIA P3 önerebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.