Şimdi Ara

110'la giderken stop eden araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    araba stop etti derken debriyaja basıp boşa aldınız da öyle mi durdunuz yoksa vitesteyken mi yavaşlayıp durdunuz, eğer vitesteyken yavaşlamışsanız pistonlar araba tamamen durduktan sonra durur. siz yağ durduktan sonra boşaldı dediğiniz için yağlama ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple motor yazdığım rektefiye anlamında... yoksa motor almanıza gerek var diye bişey demedim... bloğun durumuna bağlı yani...

en iyi ihtimal üst kapak sıkıntısı gibi duruyor 4-5 değil 2-3 bin liraya da çıkabilir...
  • Hocam delimisin sen karteri delinmiş içinde yağ olmayan arabanın marşına basılır mı yatak sardırmak istiyorsun galiba

• Motorda bir sorun yoktur.
    Hemen stop ettiğine ve durduktan sonra yağ akmaya devam ettiğine göre yatak sarması gibi bir durum söz konusu değildir.

Elektriksel bir sorun olmuştur. Akan yağ veya şu kablo soketlerine falan gelmiş ve kısa devre yapmıştır.

• hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın da bu forumdaki kullanicilar kadar bilgili degiliz hepimiz

• curomulu C kullanıcısına yanıt
    Hocam cikan dumanlar, yag kalmadigindan motor parcalarinin birbirine surtmesindendir muhtemelen.. sansliysaniz motora cok zarar vermemistir, fakat ne yag sorununu cozmeden araci calistirmayin.

• Arkadaşlar korkulan olmuş. Motor blogu patlamış, pistonun biri de kirilmiş. Yarın öğlen masraf belli olacakmış ama baya tutacak muhtemelen. Hayırlısı yaşayacağımız varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: curomulu

Arkadaşlar korkulan olmuş. Motor blogu patlamış, pistonun biri de kirilmiş. Yarın öğlen masraf belli olacakmış ama baya tutacak muhtemelen. Hayırlısı yaşayacağımız varmış.

Geçmiş olsun

• curomulu C kullanıcısına yanıt
    çok kötü olmuş, allah yardımcınız olsun :(
  • geçmiş olsun, hem masraf açmış hem de 110la giderken duran araçta iyi kurtulmuşsunuz
  • Sağ olun arkadaşlar. Allah kimsenin başına vermez böyle bir şeyi inşallah.
  • Hocam buyuk gecmis olsun. Maddi tarafini bisekilde halledersiniz. Verilmis sadakaniz varmis size bisey olmamis

• Olay tam nerede oldu ? Bu Şaşmaz sanayisini geçtikten sonraki kısımda mı ? Belki bir benzinliğin kamerası kayıt etmiş olabilir.Pistonun biri hemen nasıl kırılabiliyor pes doğrusu,karterden yağ boşalsa bile pat diye piston kırmaz.Galiba olaydan sonra viteste bayağı bir gittin,sonrasında olan oldu.

Aracı sanayiye nasıl götürdünüz,halatla mı çektiniz ?
  • Napti kamyondan araca 50 kalibrelik mermi felan mi firladi sasirdim dogrusu umarim masaf fazla olmaxz

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Sasmazdan önce bekoya gelmeden daha oldu olay. Motor komple gitmiş bu arada. Zaten uzun süredir sorun çıkartıyordu motor. Usta motor zaten bitmiş gibisinden şeyler söyledi. Bir daha az satan d segment araç asla almam. Bir arka camına 1400 tl verdim ben bunun. Simdi motor icin en az 5000 tl dediler.

• Çok teşekkürler. Ben de o arabayı nasıl benzinliğe çektim bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: curomulu

Sasmazdan önce bekoya gelmeden daha oldu olay. Motor komple gitmiş bu arada. Zaten uzun süredir sorun çıkartıyordu motor. Usta motor zaten bitmiş gibisinden şeyler söyledi. Bir daha az satan d segment araç asla almam. Bir arka camına 1400 tl verdim ben bunun. Simdi motor icin en az 5000 tl dediler.

Usta fazla soylemis 3000 e hallolur bence tamir ettirmeden elinizden cikartin 3000-4000 bin tl eksik yazin rektefe olur sonra yok su ayariydi suda degisecek baski balataydi,trigerdi bilmem ne...

Bende laguna almayi dusunuyordum 2 tane cok temiz buldum ama bu olaydan sonra finish uzak durmak lazim aylik gelirin 3-4 bin tl olacak ancak oyle.Simdi bir tane kia capital 98 buldum hosuma gitti,2.eli agir ama arac cok temiz.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan sonra piyasasi olmayan parçası pahalı araba almaya tövbeliyim. clio olsun, linea olsun, tofaş bile tercihimdir artık :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.