Şimdi Ara

11 YASINDAKI K.O OYNAYAN NOOBUN DRAMI ADMINLER KURTARIN :((( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dogukan_52

quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

quote:

Orjinalden alıntı: **C@ner**

Su resme bi bakin ve bizim cafedeki 11 yasindaki kucuk alperen kardesimizin dramını okuyun

1 hafadır giremediği bugda kalan karakteri 58 lvl ve cafe sahibinden aldigi 1 gb ile dizdigi +8 cleaver +7 cleaver ve +7 fp seti kaybetti diye feryatlar içinde ağlamakta ve ticket atmayı da nerden ogrendi bilinmez işte buyrun ve o muhteşem acı dolu satırları okuyun...

http://img502.imageshack.us/img502/5203/kurtaragasv4.jpg

komedi trajedi :)

buna halk arasına TRAJİKOMİK olay denir

Aslında Gülmek Yerine Yardım etsek

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

asdadas

asdadasdasdas
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Orjinalden alıntı: Myst!que

Ortada Dalga geçilecek birşey var ise oda senin şuan düştügün ve o çocugun haliyle dalga geçen İNSAN!!!lardır..
    1.11 yaşında bir çocuktan çok fazla birşey bekleyemezsin heleki böyle pislik bir oyun oynuyorsa..
    2.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir düşün istersen 11 yaşında iken yaptıgın şeyleri..Eminim O kadar salakça şeyler vardırki bu yanında hiç kalır..

Bu konu ile dalga geçende eminim fazla büyük değildir.Burada konu açıp milleti güldürmek, orada ki çocuğa yardım etmekten daha değerliymiş sanırım.Tek kelime ile zavallı diyorum.Üstelik Eternal'in da belirttiği gibi İD'yi tüm forum öğrendi, insan bi onları kapardı hiç değilse.

Komik bir ticket şekli ama yine de senin bunu hiç özen göstermeden ve karşındakinin halini düşünmeden koyman ayıp

Kardesim merak etme ben yardımımı yapip ingilizce olarak ticket attim allahinizi severseniz soyle yorumlarda bulunmayın anlamıyorum abi neden hep tartisilacak insanlar cikiyor gercekten anlayamiyorum surda bi insanlari guldurelim diye su fotoyu koydum sizin soylediklerinize baka bi ya

• quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

quote:

Su resme bi bakin ve bizim cafedeki 11 yasindaki kucuk alperen kardesimizin dramını okuyun

1 hafadır giremediği bugda kalan karakteri 58 lvl ve cafe sahibinden aldigi 1 gb ile dizdigi +8 cleaver +7 cleaver ve +7 fp seti kaybetti diye feryatlar içinde ağlamakta ve ticket atmayı da nerden ogrendi bilinmez işte buyrun ve o muhteşem acı dolu satırları okuyun...

http://img502.imageshack.us/img502/5203/kurtaragasv4.jpg

komedi trajedi :)

Aslında Gülmek Yerine Yardım etsek

ticket attım zaten ingilzceden 1.5 hafta oluyor..

Sen kendi attığın ticketi koy bide senin ticketle dalga geçilsin bakalım ...

Dalga gecilcek bi tarafim var ya da yok gel ingilizce konusalim bakalim he me ehe ne kadar konusuyon

• Şifrede 12345 tir Allah bilir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

quote:

Ortada Dalga geçilecek birşey var ise oda senin şuan düştügün ve o çocugun haliyle dalga geçen İNSAN!!!lardır..
    1.11 yaşında bir çocuktan çok fazla birşey bekleyemezsin heleki böyle pislik bir oyun oynuyorsa..
    2.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir düşün istersen 11 yaşında iken yaptıgın şeyleri..Eminim O kadar salakça şeyler vardırki bu yanında hiç kalır..

Bu konu ile dalga geçende eminim fazla büyük değildir.Burada konu açıp milleti güldürmek, orada ki çocuğa yardım etmekten daha değerliymiş sanırım.Tek kelime ile zavallı diyorum.Üstelik Eternal'in da belirttiği gibi İD'yi tüm forum öğrendi, insan bi onları kapardı hiç değilse.

Komik bir ticket şekli ama yine de senin bunu hiç özen göstermeden ve karşındakinin halini düşünmeden koyman ayıp

Kardesim merak etme ben yardımımı yapip ingilizce olarak ticket attim allahinizi severseniz soyle yorumlarda bulunmayın anlamıyorum abi neden hep tartisilacak insanlar cikiyor gercekten anlayamiyorum surda bi insanlari guldurelim diye su fotoyu koydum sizin soylediklerinize baka bi ya

Ben tartılaşıcak insan değilim, tartışma da istemiyorum sadece senin yaptığının ayıp olduğunu söylüyorum.Tartışma çıkması için hiçbir neden yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

quote:

Orjinalden alıntı: explore

bunun ıngılızce ogretmenı ıyı ogretmıs ıngılızyeı

Senin Türkçe öğretmenin daha Türkçe'yi bile öğretememiş...

• arkadşlar serveri olımpıa değil mi?
  • quote:

Olaya Çok Sert Bakıyorsun Kardeş Zaten Burda Güldüğümüz Çocuk Değil Yazdıkları Haklısın Ortada 11 Yaşında Bir Çocuk War Ama Bir Düşün Bakalım Sokakta Top Oynayacak Yaşta Olan Bu Çocuk Neden İnt. Cafede Oyun Oynuyor..
  • ps ama güzel olmuş matrak
  • el_mord olayı abartıon burdaki cocukla dalga gecılmıo oyunla dalga gecılıo oyunun yas ort. kim ne derse desın 13 bu cok acık bu ticker örnegide komedi/dram dalında oscara aday olabilir ama knıght acısından dusundurucu ve bi o kadarda üzücü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: errorman_cem

el_mord olayı abartıon burdaki cocukla dalga gecılmıo oyunla dalga gecılıo oyunun yas ort. kim ne derse desın 13 bu cok acık bu ticker örnegide komedi/dram dalında oscara aday olabilir ama knıght acısından dusundurucu ve bi o kadarda üzücü...

tesekkür ederim en sonunda neden konuyu actigimi bilen biri cikti
    (bi kac kisi daha var yazarim simdi de flood yapiyo derler cok flood yapiliyo ya burda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerozler -- 23 Aralık 2007; 21:06:00 >
  • LOL DESEM AZ OLUR DAHA GB ALACAM EN İYİ BUFFER BENİM OLCAK VERY GOOD BUFFER MY BUFFER GİBİ LOL
  • quote:

Orjinalden alıntı: errorman_cem

el_mord olayı abartıon burdaki cocukla dalga gecılmıo oyunla dalga gecılıo oyunun yas ort. kim ne derse desın 13 bu cok acık bu ticker örnegide komedi/dram dalında oscara aday olabilir ama knıght acısından dusundurucu ve bi o kadarda üzücü...

Burada çocuğun o an ki hali ile yazdığı ticketa gülünüyor.
  • Yazık Yahu o yaşta çocuk Knight oynuo

Sahipsiz ßüyüyo ßu çocuklar İşe yaramaz İnsanlar oLarak yetişiolar
  • İPTAL

• Yazık çocua benimde tanıdığım bazı bebeLer var ..
  • Bu değilde; bizim ordaki bi kafede arkadaki 4 masası hep aynı kişiler tarafından doludur ve içerden hep knight sesleri yükselir. Bi gün onların yanına gittim ve izlemeye basladım. Karakterler : 56 lvl priest, 33 lvl asas , 42 lvl asas , 46 lvl mage..
    Priest : la ben iron korkuluk kesecem. onlara melike (malice bile demiyo) atacam gör bah , nasıl indiriyom aşaa..
    42 asas : bende gelecem.
    priest : gel . arena yapak. ben bi malike çakarım. sen cur ( cure) basana kadar keserim olim ( elinde +3 toto var)
    33 asas : kız( Ks demek istedi galiba) yaparım bende sizee
    mage : lan bu gınayta paramı dayanır. yine para bitti.
    42 asas : vurma lan. kan kutusu (pot) bitti...

Ne olduğu belirsiz çocuklardı. Bende hiç müdale etmeden ayrıldım ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 23 Aralık 2007; 23:19:32 >
  • hic gulecegim yoktu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.