Bildirim
11.SINIFTAN YGS LYS KITAP COZMEK YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Piyasada yayın mı yok.Çöz gitsin.Ama sayısal olarak bilmiyorum da mesela bazı kitaplar vardır en baba kaynak onları son seneye bırak (Türkçe'de limit, odtü gibi) -
quote:
Orijinalden alıntı: macpo333
Piyasada yayın mı yok.Çöz gitsin.Ama sayısal olarak bilmiyorum da mesela bazı kitaplar vardır en baba kaynak onları son seneye bırak (Türkçe'de limit, odtü gibi)
Iste o baba kaynaklar var elimde sıkıntı o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ardelis
quote:
Orijinalden alıntı: macpo333
Piyasada yayın mı yok.Çöz gitsin.Ama sayısal olarak bilmiyorum da mesela bazı kitaplar vardır en baba kaynak onları son seneye bırak (Türkçe'de limit, odtü gibi)
Iste o baba kaynaklar var elimde sıkıntı o
Yeni kaynak al ama ben palme biyolojiyi çözüyorum hemde soruları kese kese parçalaya parçalaya,fizik olsa aynısını yaparım hepsini yüklenip de soru çözümüne okuldan gitmek olacak iş değil.. -
Başka yorum alayım
Up
Seneye hangi birini çözecen çöz gitsin eline geçeni.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X