Bildirim
11.sınıfa geçtim yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Klasik yalan.Bir dahaki dönem çok çalışıcam vb... _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: yoktur
Klasik yalan.Bir dahaki dönem çok çalışıcam vb...
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yoktur
Klasik yalan.Bir dahaki dönem çok çalışıcam vb...
Kardeşim seni inandırmaya çalışıcak halim yok ister inan ister inanma
up up _____________________________ -
11. sınıf çalışmak için erken _____________________________ -
cok gec kalmissin konular yetismez unut sen hukuk felan
İlk önce şunu söyleyeyim 11. sınıfın matematiği çok kolay
o yüzden rahat ol bence 10. sınıftaki konuları tekrar et , çünkü 12'de çok rahat olursun .
quote:
Orijinalden alıntı: ygs lys çalışıcısı
11. sınıf çalışmak için erken
Erken mi?Daha şimdiden 5 kitap bitirenler bütün konuları tekrar edenler var bu beni tedirgin ediyor.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: alper2064
quote:
Erken mi?Daha şimdiden 5 kitap bitirenler bütün konuları tekrar edenler var bu beni tedirgin ediyor..
daha kaç defa söyleyelim hızlı koşan atın b*ku seyrek düşer diye
ben bu sene mezuna kaldım yine de 5 kitap falan bitirdiğim yok yazdan beridir çalışıyorum ama ufak ufak yoksa sıkılır insan kim dayanabilir ki böyle yoğun tempoya.
quote:
Orijinalden alıntı: frkymn
quote:
quote:
Erken mi?Daha şimdiden 5 kitap bitirenler bütün konuları tekrar edenler var bu beni tedirgin ediyor..
ben bu sene mezuna kaldım yine de 5 kitap falan bitirdiğim yok yazdan beridir çalışıyorum ama ufak ufak yoksa sıkılır insan kim dayanabilir ki böyle yoğun tempoya.
Kardeşim bende senin gibi düşünüyorum.Ayrıca mezuna kalmanın sebebi neydi yani hedefin olan bölüm tutmadımı yoksa çalışmadın mı?Bu senemi çalışmaya başlıyorsun?_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kardeşim bende senin gibi düşünüyorum.Ayrıca mezuna kalmanın sebebi neydi yani hedefin olan bölüm tutmadımı yoksa çalışmadın mı?Bu senemi çalışmaya başlıyorsun?
tabi anlatıyım ne demek.evet hedefim yüksekti ama geçen sene bunu pek ciddiye almadım.okul birincisiydim ama yüksek bir yer istediğim için tercih yapmadım.ygs pek çalışmadım çok ama çok düşük geldi.163bindeydim lys hiç çalışmadan girdim 40bine kadar yükseldim.demek istediğim o ki ygs biraz şans işi sadece bol bol soru ve deneme çözmek yeterlidir.zaten beklentiyi karşılamaz çoğu zaman ama unutma lys hayat kurtarır.o yüzden lys ye daha ağırlık vermek çok önemli bana sorsarsan.bu seneki hedefim ise iyi bir özel üniversitede tam burslu işletme veya psikoloji kazanmak.bakalım zaman neler gösterecek
peki sence ygs ve lysye nasıl çalışmalıyım yani bu sene içindemi başlamalıyım yoksa bir sonraki yazmı?Şuan aklımda yatan bir sonraki yaz ygs çalışıp 12.sınıfta lysye ağırlık vermek istiyorum sence düşüncem doğru mu?_____________________________
-
bu sene ygs bitirmen senin için yararlı olur.12 de ise ygs sadece soru ve deneme çözüp halledebilirsin.tabi unutmamak için konuları arada hatırlatıcı testler çözmeye devam et.12.sınıfta ise dershaneye de başlarsan çalışmak için pek vaktin olmayacak emin ol.12.sınıfta tempo çok daha yorucu oluyor, öyle çok yorulurdum ki çoğu zaman tekrarlarımı bile aksattığım olurdu.o yüzden dershaneye başlarsan son sene dershane ödevlerini yapmaya devam et ve test çöz üstlerine de kalıcı olacaktır bilgiler.eğer dershanenin sana bir şey kazandırdığı olmuyorsa (ki bu sene bana olmuştu) devam etmenin bir manası yok.internet büyük nimet (ekol hoca vs.) yararlı kaynaklar mevcut bunlardan da çalışabilirsin.ama soru çözmeyi ihmal etme hiçbir zaman.tabi bunlar benim görüşüm zamanla sen kendi çalışma disiplinini oluşturup kendini daha iyi tanıyacaksın.ekstra olarak sakın ola aşırı mütevazilik gösterme.rekabet içinde ol ama bu insanları küçük görmene mani olmasın.ne yapıyorsan söylemekten dile getirmekten çekinme yaptığın puanları arkadaşlarınla paylaş bu sana moral verecektir.sakın ola sınıf içinde sindirme kendini rekabet içinde ol ama fazla kaptırma
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kardeşim bende senin gibi düşünüyorum.Ayrıca mezuna kalmanın sebebi neydi yani hedefin olan bölüm tutmadımı yoksa çalışmadın mı?Bu senemi çalışmaya başlıyorsun?
tabi anlatıyım ne demek.evet hedefim yüksekti ama geçen sene bunu pek ciddiye almadım.okul birincisiydim ama yüksek bir yer istediğim için tercih yapmadım.ygs pek çalışmadım çok ama çok düşük geldi.163bindeydim lys hiç çalışmadan girdim 40bine kadar yükseldim.demek istediğim o ki ygs biraz şans işi sadece bol bol soru ve deneme çözmek yeterlidir.zaten beklentiyi karşılamaz çoğu zaman ama unutma lys hayat kurtarır.o yüzden lys ye daha ağırlık vermek çok önemli bana sorsarsan.bu seneki hedefim ise iyi bir özel üniversitede tam burslu işletme veya psikoloji kazanmak.bakalım zaman neler gösterecek
peki sence ygs ve lysye nasıl çalışmalıyım yani bu sene içindemi başlamalıyım yoksa bir sonraki yazmı?Şuan aklımda yatan bir sonraki yaz ygs çalışıp 12.sınıfta lysye ağırlık vermek istiyorum sence düşüncem doğru mu?
ilk tavsiyem, kendini başkalarına göre değerlendirme. çok çalışmaya değil, planlı çalışmaya yönelmelisin. bu yazdan başlaman gerekmiyor. bazıları, ben 6 yaşımdan beri bu sınavlara hazırlanıyorum, diyebilir. ama hava atmak veya moral bozmak için söyleyebilirler. sınavlarda, ilk saatlerde, "bu sorular çok kolaydı" diyerek çıkanlarla karşılaşabilirsin. bazı mallarda onlara inandığı için, moralleri bozuluyor. bu sınavlarda dikkat edilmesi 3 nokta var. test tekniğini geliştireceksin, sorularda seçici olacaksın ve zamanı kullanmayı bileceksin. örneğin lgs sınavında türkçe sorularından şikayetçi olan pek çok kişi oldu. bu sorularla zaman kaybetmek yerine, sona bırakarak, daha kolay sorulara yönelselerdi, daha az zararla atlatabilirlerdi.
çalışma planına gelince, yavaştan başlaman daha sağlıklı olur. ders öğretmenlerinden tavsiyeler alman yararlı olur.ders çalışma dışında, zihnini dinlendirecek aktivitelerede katılmalısın. ayrıca, ruhsal olarakta kendini hazırlaman gerekiyor. sınavda telaş, stres, korku gibi duygular yaşaman, sana ayakbağı olur. az veya çok çalışma fark etmez, sınavları kazanacağına inanmalısın. en önemlisi de, hedefini belirlemelisin. sorularda seçici olabilmen için, bu şart._____________________________ Eğer bir şey öğrenemediysen, sınavın bir anlamı yoktur.(Kral Bumi, Avatar The Last Airbender)
[DH] Öğretmenler Odasi!
-
quote:
Orijinalden alıntı: dergul
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
peki sence ygs ve lysye nasıl çalışmalıyım yani bu sene içindemi başlamalıyım yoksa bir sonraki yazmı?Şuan aklımda yatan bir sonraki yaz ygs çalışıp 12.sınıfta lysye ağırlık vermek istiyorum sence düşüncem doğru mu?
ilk tavsiyem, kendini başkalarına göre değerlendirme. çok çalışmaya değil, planlı çalışmaya yönelmelisin. bu yazdan başlaman gerekmiyor. bazıları, ben 6 yaşımdan beri bu sınavlara hazırlanıyorum, diyebilir. ama hava atmak veya moral bozmak için söyleyebilirler. sınavlarda, ilk saatlerde, "bu sorular çok kolaydı" diyerek çıkanlarla karşılaşabilirsin. bazı mallarda onlara inandığı için, moralleri bozuluyor. bu sınavlarda dikkat edilmesi 3 nokta var. test tekniğini geliştireceksin, sorularda seçici olacaksın ve zamanı kullanmayı bileceksin. örneğin lgs sınavında türkçe sorularından şikayetçi olan pek çok kişi oldu. bu sorularla zaman kaybetmek yerine, sona bırakarak, daha kolay sorulara yönelselerdi, daha az zararla atlatabilirlerdi.
çalışma planına gelince, yavaştan başlaman daha sağlıklı olur. ders öğretmenlerinden tavsiyeler alman yararlı olur.ders çalışma dışında, zihnini dinlendirecek aktivitelerede katılmalısın. ayrıca, ruhsal olarakta kendini hazırlaman gerekiyor. sınavda telaş, stres, korku gibi duygular yaşaman, sana ayakbağı olur. az veya çok çalışma fark etmez, sınavları kazanacağına inanmalısın. en önemlisi de, hedefini belirlemelisin. sorularda seçici olabilmen için, bu şart.
Cevabınız için teşekkür ederim._____________________________
-
Ben bu sene 12 ye gectim. Yaz tatilinde istemeyerek 1 ay kadar ara verdim. calismaya tekrar basladigimda 11. Sinifta calistigim mat ve feni unuttumustum.
Eger 11 de sıķı bir tempoyla baslarsan asil hizlanman gereken yaz aylarinda sıķıłırsin.
Tavsiyem konulari yuzeysel olarak ogren yazin hizlanirsin. Her gun mutlaka paragraf sorulari coz cok yarari oluyor._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler