Şimdi Ara

11.sınıf Lise değiştirmek ( Kabataş Erkek )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıfta bu okula gitsem bana yararı ve zararı ne olur? YGS LYS orada daha hard bir şekilde işleneceği için aklımda bulunuyor böyle bir düşünce. 10.SINIF sayısal temel sağlam, 9. sınıf biraz eksik. Kişisel olarak ise 9.sınıfı 460 taban puanlı lisede okudum ve begenmedıgım için 400 lük liseye geçtim ama bu seferde ygs lys çalışan yok burada en fazla 4-5 kişi vardır. Bu Kabataş Erkek lisesine gitsem bana yararı ve zararı ne olur? Veya sakıp sabancı anadolu lisesine

• Hırslanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kordon68 kullanıcısına yanıt
    Hocam 10.sınıfta bazı LYS konularını işlediğimiz için bende gittim ve LYS soru bankası aldım oradan 10.sınıfın müfredatında olan soruları çözdüm ve çözüyorum halen fakat oraya gitsem zorlanmam değil mi? Çok üst düzey bir yer olmadıgını düşünüyorum, doğru mudur hocam bu düşüncem yoksa çok mu zor gelir bana orası ( hedef itü bilgisayar , odtü bilgisayar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi Matematik -- 20 Mayıs 2016; 18:38:02 >
  • Kabataş'ta kalkmadıysa hazırlık vardı sen görmediysen sorun yaratabilir bir okulu ara derim gitmeyi düşünüyorsan.
  • Kabataş erkek ortam olarak çok iyidir. Sakıp sabancı da güzel okul ama yerinde olsam kabataşta okurdum. Bu arada kabataşta hocalar arası rekabet çok fazla kabataşta bu da sınavların düzeyini dengesizleştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami altıntarak -- 20 Mayıs 2016; 18:43:33 >
  • Hocam şimdi 11.sınıf ve 12.sınıfın bir kısmı orada geçecek , sizce öğrenciler bana ön yargılı yaklaşır mı? Veya daha farklı bir soru sormam gerekirse, itü odtü bilgisayarı kazanacagımı düşünüyorum şu anda bende bulunan hırsımı kaybetmessem ( uzun süre önce forumda konu açmıştım itü bilgisayar diye ve kazanınca editlicem falan , bayağa zaman geçti maşallah aynı düzeyde devam ediyorum ama ODTÜ İTÜ kazanırsam BEŞİKTAŞ ın değil de kendi okulumun başarısı olsun da istemiyor degılım. Kafam çok karışık hocam sizce ne yapmalıyım? Puanım kabataşa yetiyor ama okulumun hocaları çok kaliteli bırakmakta istemiyorum fakat YGS LYS umursayan yok öğrencilerden. Hepsi kız peşinde hocam yeni mi ergenliğe giriyorlar anlamadım ki , kızlar da ayrı kafada erkek peşindeler
  • Senin yerinde olsam direk giderdim ... En büyük avantaj sana hırslanma motivasyon sağlayacak orası. Ben evime yakın diye 450 puanlı bir lisedeyim pişmanım keşke düzgün bir lisede olsaydım 5dk da okula gelsem bile okuldakilerin mal olduğunu görünce moralim bozuluyor. Direk geç !!! Rekabet ortamı süperdir. Bende seneye 12 yim temel liseye geçecem mecbur hiç değilse en iyi sınıfta olursan rekabet olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kabataşa alıyolar mı bilmiyorum ama sakıp sabancı da iyi 350. Çıktı bu sene yanılmıyosam ve çoğu kişiyi alıyor diye biliyorum 2 yıldır çoğu arkadaşımdan duydum bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 20 Mayıs 2016; 19:06:09 >
  • Geç hocam geç serttir kabataş
  • Gelenler zorlaniyor ozellikle kimyada isin cok zor soyleyeyim 1 lere 2 lere alistir kendini kimyada iyi degilsen. Ama calisan coktur eger ortam da istiyorsan aliyolarsa gel. Ayrica iyi hoca da bekleme bir elin parmaklarini gecmez iyi hoca sayisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 20 Mayıs 2016; 19:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Maker

Hocam şimdi 11.sınıf ve 12.sınıfın bir kısmı orada geçecek , sizce öğrenciler bana ön yargılı yaklaşır mı? Veya daha farklı bir soru sormam gerekirse, itü odtü bilgisayarı kazanacagımı düşünüyorum şu anda bende bulunan hırsımı kaybetmessem ( uzun süre önce forumda konu açmıştım itü bilgisayar diye ve kazanınca editlicem falan , bayağa zaman geçti maşallah aynı düzeyde devam ediyorum ama ODTÜ İTÜ kazanırsam BEŞİKTAŞ ın değil de kendi okulumun başarısı olsun da istemiyor degılım. Kafam çok karışık hocam sizce ne yapmalıyım? Puanım kabataşa yetiyor ama okulumun hocaları çok kaliteli bırakmakta istemiyorum fakat YGS LYS umursayan yok öğrencilerden. Hepsi kız peşinde hocam yeni mi ergenliğe giriyorlar anlamadım ki , kızlar da ayrı kafada erkek peşindeler

O tür orta seviye anadolu liselerinde işin kayışı kopabiliyor. Caydırıcı öğrenci profili hayli yüksek. Üstelik son sene diye midir nedir öğrenciler daha içli dışlı oluyolar. Aktiviteler vs.. Kabataşta da işinin ehli birçok öğretmen var. Gerçekten mesleğinin hakkını veren insanlar. Son karar sana ait ancak vereceğin kararın hayatını olumsuz etkilemesine izin verme yoksa cefasını çekersin

• maalesef geçiş yapamassın,o işler sandığın kolay değil sen başvuruyu yapsan da tutsa da okul müdürünün insiyatifine kalmış bişey nakil işi.
  • Hayir okul mudurune falan bakmiyor puani yuksek olandan dusuk olana siraliyorlar ona gore gecebiliyorsun eger senden yuksek puanli ve gelmek isteyen varsa ilk kontenjan onun oluyor tek olay o

• LaçinCanATIŞ kullanıcısına yanıt
    Hocam okul müdürüne bakmıyor arkadaş fen lisesine gitti, puanı düşüktü. Müdür asla almazdı fen lisesine düşük puanlıyı ki kalite düşmesin. İşin resmi kısmına gelirsek , müdürle alakası yok olayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi Matematik -- 20 Mayıs 2016; 21:15:51 >
  • Kabataş adamdan kan alır kaaannnn.
    Şu saatten sonra gitmeni tavsiye etmem.

İnsan istedikten sonra hicbir seyin önemi yok. Sınavı kazanmak istiyorsan rahat olacagin yeri seçmeni tavsiye ederim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur yanlış biliyo olabilirim.hazırlık var bu arada kabataş ta o da sıkıntı olabilir.İnsanlar nasıl davranır bilmem de istanbul erkek lisesine zorla kayıt edilen puanı tutmayan kızı linç ediyolardı.(bkz:iel 181.öğrenci) kızın puanı bildiğim kadarıyla 4-5 puan düşüktü iel in puanından

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.