Şimdi Ara

11.sınıf fen lisesi öğrencisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
5
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...olsam da çok boş 2.5 yıl geçirdim, ilk kez bir YGS çözdüm diyebileceğim Güvender'e girdim; ilk kez YGS denemesi çözdüm denilebilir :
    30,25 Türkçe 24,25 Matematik 7.5 Fen netim var, sosyal yetişmedi Fen'e de tamamen bakamadım.

Nereden başlamak lazım sizce?

Hayır 2.5 yıldır başlayacağım bir türlü olmuyor da

• Hangi fen lisesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carneliana

Hangi fen lisesi
    okullarda bir grup 11. sınıftan ygs ye başlayınca diğer kalan kısım tedirgin oluyor. şimdi ygs başlamayı düşünme bence. 11. sınıfın konlarını güzelce öğren cunku hem ygs hem 11 bir arada gitmez.. lysnin 3 te 1'i de 11. sınıf konusu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ribülozmonofosfat -- 4 Mart 2014; 8:15:04 >
  • quote:

Hangi fen lisesi

Kastamonu Fen Lisesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochie Roch

quote:

Hangi fen lisesi

Kastamonu Fen Lisesi.

Alıntıları Göster
    Fen liselerinde eğitimin hali içler acısı cidden. Fenden nasıl 7,5 net oluyor anlamıyorum ve koskoca 160 dakikada nasıl fen ve sosyale bakamıyorsun onu da anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3A5068A7A

Fen liselerinde eğitimin hali içler acısı cidden. Fenden nasıl 7,5 net oluyor anlamıyorum ve koskoca 160 dakikada nasıl fen ve sosyale bakamıyorsun onu da anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Fen lisesi 7 net evet
  • Ben de fen liseliyim çalışkan arkadaşlar edin kendine okulda derslerı çok iyi dinle yazililardan iyi almaya bak biraz biraz netice aldıkça kendine güvenin gelir moralini düzgün tutmaya bak 11i iyice öğrenmeye çalış.Ilk 3 sene sürünüp yazililarda 50 60 alan,100 kişide 70. Falan olan su an 450+ yapan arkadaşım var yemin ederim.şimdi boşver ygs yi,yaz tatilinde 9-10-11i halletmen lazım eğer yazı da boş geçirirsen geçmiş olsun mezuna kaldın.Ailenin durumu iyiyse yardım alabilirsin 1 ya da 2 dersten.iyi bir hocadan özel ders alarak o dersi halletmen iyi bir fikir olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ribülozmonofosfat

okullarda bir grup 11. sınıftan ygs ye başlayınca diğer kalan kısım tedirgin oluyor. şimdi ygs başlamayı düşünme bence. 11. sınıfın konlarını güzelce öğren cunku hem ygs hem 11 bir arada gitmez.. lysnin 3 te 1'i de 11. sınıf konusu zaten

Hocam 11'de iyi gitmiyor malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Fen lisesi 7 net evet

Seçim arabaları sağolsun hocam, bir de Fen olarak sadece Fizik çözdüm 7,5 oradan geldi; sürem kalmamıştı bangır bangır seslerle o kadar uzun paragraflar yetişmiyor maalesef.

Türkçe ve Matematik 2 saate yakın sürdü.
  • Rochie Roch kullanıcısına yanıt
    ygs konularına bir bak. ygs kımyada nerdeyse konu bile yok. ygs yi kafanda buyutme, az net yapmış olabilirsin boşver. biyoloji geometride ygs lys konu ayrımı zaten yok. 11. sınıf çalışırken aynı zamanda ygs geometri ve biyolojıye de çalışmış olacaksın. bizdede olmuştu böyle,orta çaplı bi fendeyim bende. ''tarih ygs bitirmişler yaaa'' diye dolanıyordu ortalıkta tee 11. sınıftayken. şöylede bir şey var. çoğu hoca ygs ye takılı kalmayın diyor. %28 diye. kaçsa kaç sonuçta bi etkisi var. Ygs de çalışmak lazım ama önceliğin 11. sınıf olmalı. genetiği bitkileri perm-komb. güzelce çalış. seneye rahat edersin
  • quote:

ygs konularına bir bak. ygs kımyada nerdeyse konu bile yok. ygs yi kafanda buyutme, az net yapmış olabilirsin boşver. biyoloji geometride ygs lys konu ayrımı zaten yok. 11. sınıf çalışırken aynı zamanda ygs geometri ve biyolojıye de çalışmış olacaksın. bizdede olmuştu böyle,orta çaplı bi fendeyim bende. ''tarih ygs bitirmişler yaaa'' diye dolanıyordu ortalıkta tee 11. sınıftayken. şöylede bir şey var. çoğu hoca ygs ye takılı kalmayın diyor. %28 diye. kaçsa kaç sonuçta bi etkisi var. Ygs de çalışmak lazım ama önceliğin 11. sınıf olmalı. genetiği bitkileri perm-komb. güzelce çalış. seneye rahat edersin

anladım hocam çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

anladım hocam çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    up

daha başlayamadık en azından bi yerlerden ayarlamaya çalışalım

• quote:

up

daha başlayamadık en azından bi yerlerden ayarlamaya çalışalım

Alıntıları Göster
    Fen lisesi öğrencileri sonradan uçuşa geçiyor yazın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessSınav

inşallah gelicek bi gaz da halledicez hocam. gereksiz abartılı bi özgüven var bi de çok kötü ya, kazanamayıp toparlayamayacağım bir daha sonra kendime gelemeyeceğim seneye diye korkuyorum

şu an da hiçbi şey yapamıyorum malesef... istek 0
  • quote:

quote:

inşallah gelicek bi gaz da halledicez hocam. gereksiz abartılı bi özgüven var bi de çok kötü ya, kazanamayıp toparlayamayacağım bir daha sonra kendime gelemeyeceğim seneye diye korkuyorum

Alıntıları Göster
    hocam ben de fen liseliyim, 11.sınıf. tam 2 sene boyunca yatan arkadaşlarım şimdi ders çalışmaya başladılar, şuan başlamalısın çalışmaya mezuna kalmak istemiyosan. 11.sınıf özellikle çok önemli bi sene. 11.sınıfı sağlam geçirebilirsen, yazın 9-10'u halledebilirsin. hiç bi şey için geç değil merak etme

• quote:

quote:

İstek lazım yoksa seneye kalırsın yaza kadar kendini sınava hazırla.Okuldaki notlarında önemsiz bence şuan önemli olan gerçek sınavda ne yapabileceğin yazın fen lisesi olmanın hakkını ver kitap bitir.

• Matematik ve türkçeye şimdiden başlaman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 10.sınıftayım konuyu takip ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Ben de 10.sınıftayım konuyu takip ediyorum.
    Fende okadar düşük yapıyorsan senin temelinde yoktur demektir. Yani sen heralde fen lisesine kapağı atmışın sonrasını nasılsa okul bana verir kafasıyla takılmışın. 11 de başlama diyenlere bence aldırma sen. 11 çok kolay bana göre çünkü bende 11im ve şuan bire bir yaşıyorum. Hayır yani neyi zor anlamıyorum yok beraber götürülümez yok sadece 11 e çalış falan filan. Yaza bırak diyenlerin temeli var o yüzden rahatlar onlar 2 kitap bakıp bitirecekler. Eğer temelin yoksa 1 dakikanı boşa vermiyecegin zamanlardasın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAĞLAYANLAR

Fende okadar düşük yapıyorsan senin temelinde yoktur demektir. Yani sen heralde fen lisesine kapağı atmışın sonrasını nasılsa okul bana verir kafasıyla takılmışın. 11 de başlama diyenlere bence aldırma sen. 11 çok kolay bana göre çünkü bende 11im ve şuan bire bir yaşıyorum. Hayır yani neyi zor anlamıyorum yok beraber götürülümez yok sadece 11 e çalış falan filan. Yaza bırak diyenlerin temeli var o yüzden rahatlar onlar 2 kitap bakıp bitirecekler. Eğer temelin yoksa 1 dakikanı boşa vermiyecegin zamanlardasın bence.

Alıntıları Göster
    Fen liselerinin en kötü özelliği bu olsa gerek ben de arkadaş gibi 11.sınıf fen lisesiyim ve 3 senedir kazık kazık sınavlarla karşılaşıyoruz.

Bence tamamen haksızlık dolu bir sistem özel okulda olsam puanlarım 90-95te olacakken sınavda bu puanlar yüzünden en az 1000 kişi geri gideceğim.

Her neyse daha olan olduğu için yapacak bir şey yok.

Sana önerim şu:Ben yarıyılın başlangıcından 11'in ilk yazılılarına kadar büyük oranda YGS çalıştım matematiğin %40'ı fiziğin yarısı türkçenin yarısı geometrinin de %40ı bitti.Ama 11'i çok salladım ilk yazılılar kötü geldi şu an 11 kasıyorum.Önceliğin 11 olsun şu 1 ayda mayısın başına kadar.Mayıstan son yazılılara kadar YGS kasacağım çünkü 11 konuları bitmek üzere zaten.Sonra da son yazılıları aradan çıkarıp yazın iyi bir çalışmayla inşallah istediğimiz yere geliriz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.